Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

evet cnm kesınlıkle gun asırı ılıskıye gır hergun gırersen spermın kalıtesı azalıyo. benım bı tanıdıgımda catlama ıgnesı vuruluyodu onada doktor gun arısı demıstı

bencede öle bende aynı örneği verecektim siper kalitesini düşürüyo diye duydum hergün olursa

Amin canım inşallah Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
Tamam bende okur ne kadar okuduğumuda burdan bildiririm

valla pek bir kalabalık valla.
Esma cnm hamilelik nasıl gidiyor kaç hafta? gördünüz mü?
taylandilek az önce bir ark konuştuk saç kesimi aman dikkat et yamuk kesmesinler. ben kestirdim hemde yamuk

evet cnm gorduk 10 haftalık suanda. bıdahakı ay ense olcumu olcak
ama benım bulantılarım basladı ne yemek yapabılıyorum nede yıyebılıyorum

evet cnm kesınlıkle gun asırı ılıskıye gır hergun gırersen spermın kalıtesı azalıyo. Benım bı tanıdıgımda catlama ıgnesı vuruluyodu onada doktor gun arısı demıstı

evet canım spermin kalıtesini düşürürmus drun dedigi gibi devam ozaman bebişimiz nasıl kontroller nasıl gidiyo..içimden senin kızın olacakmış gibi geliyor

amin canım inşallah allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
tamam bende okur ne kadar okuduğumuda burdan bildiririm

tamam canım seni listeye ekleyecegim sıran geldiğinde sana da okuyacağız inş. Tekrar hoşgeldin allah razı olsun
inş.güzel haberlerle geleceksin

evet cnm gorduk 10 haftalık suanda. Bıdahakı ay ense olcumu olcak
ama benım bulantılarım basladı ne yemek yapabılıyorum nede yıyebılıyorum

ah canım ya o kadar kotumu oluyo duyuyorum böyle hamilelerden yemek yapamamak kadar kotumu oluyo..
Inş.ilgilenen yardımcı olanın vardır..
Yakın olsaydık yardım ederdim sana canım

Rabbim hayırlı bir şekilde hamile olduğun haberini almamızı nasip eder inş canım

evet canım spermin kalıtesini düşürürmus drun dedigi gibi devam ozaman bebişimiz nasıl kontroller nasıl gidiyo..içimden senin kızın olacakmış gibi geliyor

bızde gun asırı ılışkı sonunda hamıle oldumu ogrendım cnm ve benım yumurtlamanın son gunu olmus doktor oyle dedı yanı yummurtlama gunu bıtınce bıle ılışkıye devam edın bence.içimden bı ses bu ay sende hamıle kalcak dıyo cnm inş.
kontrollerımız ıyı gıdıyo cnm herkez kızın olcak dıyo. eşim erkek istiyo.saglıklı olsunda kız erkek fark etmez ama esım kızın olcak dıyenlere cok kızıyo:)))

MAŞALLAH CANIM 10HAFTA OLMUŞ SAĞLIKLA DÜNYAYA GELSİNDE KIZ ERKEK FARKETMEZ DİMİ

ah canım ya o kadar kotumu oluyo duyuyorum böyle hamilelerden yemek yapamamak kadar kotumu oluyo..
Inş.ilgilenen yardımcı olanın vardır..
Yakın olsaydık yardım ederdim sana canım

saol cnm Allah razı olsun.
dun yemegı yaparken resmen agladım ya mutfaga gıremez oldum. bu hafta boyle oldu normalde bılıyosun cok bıle yıyodum.
gecelerı mıgde bulantıma uyanıyorum. bugunlerın tadını cıkar cnm:)
annemde cok yakın deıl hergun yemek yapmaya gelemıyo. gecen geldı saolsun evı temızledık yemek yaptı gıttı

ben kaybettiğim bebeğime şubat ayında hamile kalmıştım,şüpheli ilişkiden 2 gün sonra hastalandım doktaora gittim üşütmüşsün dedi ilaç verdi.hamile olduğumu sat a 3 4 gün kala göğüslerimden anlamıştım.sonra malesef bebeğimi 16 haftalıkken kaybettim sonuç olarakta bişi yok normal düşük dediler.(ben her ne kadar tatmin olmasamda)
şimdi bu ayda şüpheli ilişkiden yine 2 gün sonra hasta oldum doktora gittim anlattım üşütmüşsün dedi ama ilkinide anlatınca gebelikte vucut en zayıf halini alırmıştı bebeği yabancı cisim zannedip dışarı atmasın diye dedi.ilaçları ona göre verdi.1 hafta yattım ilaç kullandım ama 1 tane o yüzden zor atlattım iyileştikten sonra göğüslerimde bi agrı başladı ama özellikle koltukaltı kısmında uçlarıda yatarken üzerine yatınca yanıyodu şimdi biraz hafifledi ama uçları çatladı ve yanıyo.satım pazar günü.hiç böle hamileliğe hasta olup başlayan duydunuzmu?

bu bilgi için sagol canım ..inş.bende hayırlı guzel haberler veririm eşim çok umutlu...
Allahım sorunsuz geçirmeni nasip etsin inş.,
eşine o zmaan deki arkadaşım içimden bi ses erkek olacak dediğimi söyle.
Tabiki öncelik sağlıklı olması..
Bizim bi akrabamız çocuğunun kız olacağını öğrenince ağlamıştı
Ama şimdi kızımı dünyalara degişmem diyor

ay kıyamam sana kızkardeşin yokmu ..allah razı olsun annenden ana yuregi işte
annen belli bi süre yanında kalsa bence iyi olur cunku zor olurmus bu dönemler..
Sen yinede yemek yemeye calış çünkü bebeğin vitaminsiz kalmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…