bu arada pazar sat tarihim tabi inşallah olmam ama :) haberin olsun listeyi ona göre ayarlarız artık pazartesi haber veririm
evet cnm kesınlıkle gun asırı ılıskıye gır hergun gırersen spermın kalıtesı azalıyo. benım bı tanıdıgımda catlama ıgnesı vuruluyodu onada doktor gun arısı demıstı
canım aramıza hoşgeldin dilerim hamilesindir dileirm rabbim hayırlı saglıklı bi evlat nasip eder ..
Biz yasin ve ayet el kursi okuyoruz..listemiz de eksikler var yeni liste yapılana kadar şimdilik istediğin kadar okuyabilirsin
valla pek bir kalabalık valla.
Esma cnm hamilelik nasıl gidiyor kaç hafta? gördünüz mü?
taylandilek az önce bir ark konuştuk saç kesimi aman dikkat et yamuk kesmesinler. ben kestirdim hemde yamuk
evet cnm kesınlıkle gun asırı ılıskıye gır hergun gırersen spermın kalıtesı azalıyo. Benım bı tanıdıgımda catlama ıgnesı vuruluyodu onada doktor gun arısı demıstı
canım inş. Iyi haberlerle gelirsin inş.hamilesndir.
amin canım inşallah allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
tamam bende okur ne kadar okuduğumuda burdan bildiririm
evet cnm gorduk 10 haftalık suanda. Bıdahakı ay ense olcumu olcak
ama benım bulantılarım basladı ne yemek yapabılıyorum nede yıyebılıyorum
Allah hepinizden razı olsun inşallahtamam canım seni listeye ekleyecegim sıran geldiğinde sana da okuyacağız inş. Tekrar hoşgeldin allah razı olsun
inş.güzel haberlerle geleceksin
inşallah canım allah hayırlı zamanda hayırlısıyla sağlık sıhhatli evlatlar versin hepimize..
Kızlar hayırlı cumalar
Bende hayırlısıyla aşılama sonucumu bekliyorum sabırsıklıkla
Bende dua edebilirim kuran okuyabilirim birbirimize yardımcı olalım demi Allahım dualarımızı kabul eder inşallah....
evet canım spermin kalıtesini düşürürmus drun dedigi gibi devam ozaman bebişimiz nasıl kontroller nasıl gidiyo..içimden senin kızın olacakmış gibi geliyor
Amin canım inşallahRabbim hayırlı bir şekilde hamile olduğun haberini almamızı nasip eder inş canım
bızde gun asırı ılışkı sonunda hamıle oldumu ogrendım cnm ve benım yumurtlamanın son gunu olmus doktor oyle dedı yanı yummurtlama gunu bıtınce bıle ılışkıye devam edın bence.içimden bı ses bu ay sende hamıle kalcak dıyo cnm inş.
kontrollerımız ıyı gıdıyo cnm herkez kızın olcak dıyo. eşim erkek istiyo.saglıklı olsunda kız erkek fark etmez ama esım kızın olcak dıyenlere cok kızıyo:)))
ah canım ya o kadar kotumu oluyo duyuyorum böyle hamilelerden yemek yapamamak kadar kotumu oluyo..
Inş.ilgilenen yardımcı olanın vardır..
Yakın olsaydık yardım ederdim sana canım
bızde gun asırı ılışkı sonunda hamıle oldumu ogrendım cnm ve benım yumurtlamanın son gunu olmus doktor oyle dedı yanı yummurtlama gunu bıtınce bıle ılışkıye devam edın bence.içimden bı ses bu ay sende hamıle kalcak dıyo cnm inş.
Kontrollerımız ıyı gıdıyo cnm herkez kızın olcak dıyo. Eşim erkek istiyo.saglıklı olsunda kız erkek fark etmez ama esım kızın olcak dıyenlere cok kızıyo:)))
bu arada pazar sat tarihim tabi inşallah olmam ama :) haberin olsun listeyi ona göre ayarlarız artık pazartesi haber veririm
saol cnm allah razı olsun.
Dun yemegı yaparken resmen agladım ya mutfaga gıremez oldum. Bu hafta boyle oldu normalde bılıyosun cok bıle yıyodum.
Gecelerı mıgde bulantıma uyanıyorum. Bugunlerın tadını cıkar cnm:)
annemde cok yakın deıl hergun yemek yapmaya gelemıyo. Gecen geldı saolsun evı temızledık yemek yaptı gıttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?