aminnnnnn..saçların uzun mu çok kısaltacakmısın bende gecen ilk defa saçlarımı boyadım
ben kaybettiğim bebeğime şubat ayında hamile kalmıştım,şüpheli ilişkiden 2 gün sonra hastalandım doktaora gittim üşütmüşsün dedi ilaç verdi.hamile olduğumu sat a 3 4 gün kala göğüslerimden anlamıştım.sonra malesef bebeğimi 16 haftalıkken kaybettim sonuç olarakta bişi yok normal düşük dediler.(ben her ne kadar tatmin olmasamda)
şimdi bu ayda şüpheli ilişkiden yine 2 gün sonra hasta oldum doktora gittim anlattım üşütmüşsün dedi ama ilkinide anlatınca gebelikte vucut en zayıf halini alırmıştı bebeği yabancı cisim zannedip dışarı atmasın diye dedi.ilaçları ona göre verdi.1 hafta yattım ilaç kullandım ama 1 tane o yüzden zor atlattım iyileştikten sonra göğüslerimde bi agrı başladı ama özellikle koltukaltı kısmında uçlarıda yatarken üzerine yatınca yanıyodu şimdi biraz hafifledi ama uçları çatladı ve yanıyo.satım pazar günü.hiç böle hamileliğe hasta olup başlayan duydunuzmu?
maşallah canım 10hafta olmuş sağlıkla dünyaya gelsinde kız erkek farketmez dimi
yok canım omzumun biraz altında ama kışın hem zor oluyo hemde kısa daha kullanışlı ben hep boyuym beyazım çok canım benim
bu bilgi için sagol canım ..inş.bende hayırlı guzel haberler veririm eşim çok umutlu...
Allahım sorunsuz geçirmeni nasip etsin inş.,
eşine o zmaan deki arkadaşım içimden bi ses erkek olacak dediğimi söyle.
Tabiki öncelik sağlıklı olması..
Bizim bi akrabamız çocuğunun kız olacağını öğrenince ağlamıştı
Ama şimdi kızımı dünyalara degişmem diyor
İnşallah bebiş vardır da kırmızıları görmezsin canım :) AMİN
aynen cnm onemlı olan saglıklı olması.
Bızım komsunun kızı oldugunda kocası evı terk etmıstı 1 hafta eve gelmemışti:))))
ama sımdı ona kızı bakıyo..oglu ılgılenmıyor bıle
Canım hoşgeldin..nasılsın
MAŞALLAH CANIM 10HAFTA OLMUŞ SAĞLIKLA DÜNYAYA GELSİNDE KIZ ERKEK FARKETMEZ DİMİ
hb canımıniçi iyiyim hamdolsun sen nasılsın.yarın kardeşimin düğünü var ben hala sitede oyalanıyorum bağımlılık yaptınız :)
allah hepimize hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah...
ben kaybettiğim bebeğime şubat ayında hamile kalmıştım,şüpheli ilişkiden 2 gün sonra hastalandım doktaora gittim üşütmüşsün dedi ilaç verdi.hamile olduğumu sat a 3 4 gün kala göğüslerimden anlamıştım.sonra malesef bebeğimi 16 haftalıkken kaybettim sonuç olarakta bişi yok normal düşük dediler.(ben her ne kadar tatmin olmasamda)
şimdi bu ayda şüpheli ilişkiden yine 2 gün sonra hasta oldum doktora gittim anlattım üşütmüşsün dedi ama ilkinide anlatınca gebelikte vucut en zayıf halini alırmıştı bebeği yabancı cisim zannedip dışarı atmasın diye dedi.ilaçları ona göre verdi.1 hafta yattım ilaç kullandım ama 1 tane o yüzden zor atlattım iyileştikten sonra göğüslerimde bi agrı başladı ama özellikle koltukaltı kısmında uçlarıda yatarken üzerine yatınca yanıyodu şimdi biraz hafifledi ama uçları çatladı ve yanıyo.satım pazar günü.hiç böle hamileliğe hasta olup başlayan duydunuzmu?
esma cım ya olsun bebiş gelecek hayırlı ve sağlıkla inş. dişini sık canım. 3 aydan sonra geçer bulantın fazla bişi kalmaz.
zaman ne cabuk geçiyo dimi
evet cnm annem ve kuzenım ıdrar yolu enfeksıyonu ıcındoktora gıttıklerınde ogrenmısler hamıle oldugunu.kuzenımın hatta gunu gecmıs ama arada gecıyo dıye onemsememıs. bobreklerıne ultrasonla bakarken doktor hemen kadın doguma sevk etmıs hatta ilk basta beklemıyo dıye kıst sanmıslar sonra kadın doguma gıdınce hamılesın demıs doktor
ınşallah cnm üç aydan sonramı gecıyo bak bunu ogrendıgım ıyı oldu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?