Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ben duymadım ama inş. Hamilesindr canım

aynen cnm onemlı olan saglıklı olması.
bızım komsunun kızı oldugunda kocası evı terk etmıstı 1 hafta eve gelmemışti:))))
ama sımdı ona kızı bakıyo..oglu ılgılenmıyor bıle

aynen cnm onemlı olan saglıklı olması.
Bızım komsunun kızı oldugunda kocası evı terk etmıstı 1 hafta eve gelmemışti:))))
ama sımdı ona kızı bakıyo..oglu ılgılenmıyor bıle

kızlar daha duygusal daha içten olur ..kızı istemedi ama oğlundan daha hayırlı çıktı

hb canımıniçi iyiyim hamdolsun sen nasılsın.yarın kardeşimin düğünü var ben hala sitede oyalanıyorum bağımlılık yaptınız :)

öyle canım bı gırdım mı çıkamıyorum
Bende sukur iyıym .. Kardeşin erkekmi kızmı rabbim mutlu etsin huzur geçim nasp etsin inş.

esma cım ya olsun bebiş gelecek hayırlı ve sağlıkla inş. dişini sık canım. 3 aydan sonra geçer bulantın fazla bişi kalmaz.

evet cnm annem ve kuzenım ıdrar yolu enfeksıyonu ıcındoktora gıttıklerınde ogrenmısler hamıle oldugunu.kuzenımın hatta gunu gecmıs ama arada gecıyo dıye onemsememıs. bobreklerıne ultrasonla bakarken doktor hemen kadın doguma sevk etmıs hatta ilk basta beklemıyo dıye kıst sanmıslar sonra kadın doguma gıdınce hamılesın demıs doktor

zaman ne cabuk geçiyo dimi

evet canım çok çabuk geçiyor hamile olduğumu öğrenince masa takvimime her hafta başını işaretlemiştim.şimdi bakıyorumda 13.haftada olucaktım kısmet cinsiyet heyecanı olacaktı belki şimdi biliyorum ama... Rabbim hepimize tez zamanda nasib etsin kızlar

bende üst solunum enfeksiyonu oluyo kulakların tıkalı gibi oluyorum bogazlarım kötü oluyo ilkindede böle olmuştum merak ettim saol canım hayırlısı artık ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…