Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım benim inş. Tekrardan olacak gor bakrabbim nasıl nasip edecek üzme kendini sen inanclısın ..şefaatçin oldu bebeklerin..

öyle canım bı gırdım mı çıkamıyorum
Bende sukur iyıym .. Kardeşin erkekmi kızmı rabbim mutlu etsin huzur geçim nasp etsin inş.

amin canım Rabbim hepimize Allah aşkı huzur mutluluk sağlık veeee hayırlı evlat nasip etsin inş kardeşim erkek canım

amin cnm inş. sizı korunma surenız var dımı canım. bıze ıkı ay vermıştı doktor sıze nekadar verdi

ayşecim bende 5 tane okuyabılırım bu akşam fazla okuyabılırsemde yazarım gece.evde tadılat var oyuzden fazla alamıyorum

dıger rahatsızlıgı nasıl oldu cnm kardesının

canım dr bişeyi yok diyor fakat sıkıntıdan oluyo demişt.
Dr böyle diyince hocaya götürmüşler muska yapmış ve okunmuş su vermiş hergün içiyo..şimdi iyi bayılmıyor..çok şükür..rabbim kimsye yasatmasın

ayşecim canım,öncelikle inşallah kardeşine Allah şifa verir canım..Ben iki tane yasin okuyabildim canım,Allah kabul etsin..

allah iyiliğiini versin çokguldum inan

Rabbim hep güldürsün inş canım :) bende yasin alabilirim yarın düğünü atlatalım inş pazar günü kaç tane okuduğumu bildiririm bu arada kardeşin listede mi bilmiyorum ama onun içinde okuyalım yasinlerimizi listede yoksa yaz canım

amin canım hayırlısıyla kazasız belasız gecer duğun inş.
Kardesim listede yok ama bu iyi fikir onunla konusayım hem o da okumalara katılır

amin cnm. iyi olmasına cok sevındım

merhaba bıtanem iyiyim çok şükür sen nasılsın
Ev karışık bi 10 gündür savaş alanı gibi yavaş yavaş toparlanıyo .
Okudugum gıbı yazarım canım

iyiyim hamdolsun merak ettim sizin evde ne oluyor diye
Ne tadilatı bu
ev karısık olunca çok zor oluyo allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…