Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

amin canım hayırlısıyla kazasız belasız gecer duğun inş.
Kardesim listede yok ama bu iyi fikir onunla konusayım hem o da okumalara katılır

Amin canım Allah razı olsun okuyabildiği kadar okur okuyamazsa onun yerinede okurum yeter ki Rabbim kimsenin evini çocuksuz bırakmasın hayırlısıyla nasip etsin sağlıklı sıhhatli inş

iyiyim hamdolsun merak ettim sizin evde ne oluyor diye
Ne tadilatı bu
ev karısık olunca çok zor oluyo allah yardımcın olsun

banyo ve balkondan alt kata su gidiyodu bitanem 40 yıllık ev olunca
bizde tesisata girmişken yenileyelim dedik ama eşyalı evde çok zormuş valla.
gerçi sonu çok güzel olcak rabbım olmayanlarada nasip etsin inşallah

kızlar ben cıkıyorum. Allaaha emanet olun...hoşçakalın.öpuyorum hepinizi...

kızlar ben de çıkıyorum bu ustalar rahat bırakmıyolarki bi 5 dakkacık kkda laflıyayım
neyse akşam okuyunca yazarım ayşecim kendinize dikkat edin allaha emanet olun öpüyorummm

amin canım allah razı olsun okuyabildiği kadar okur okuyamazsa onun yerinede okurum yeter ki rabbim kimsenin evini çocuksuz bırakmasın hayırlısıyla nasip etsin sağlıklı sıhhatli inş

allahım ne muradın var ise nasip etsin ne guzel ne buyuk yuregin var canım benim ya

yasini şerif listemiz
perlanore==4 tane okuDU
blowhole==4tane okuyacak
ozne hayat==4tan okuyacaK
aruna==4tane okudu
bahar27==5tane okuDU

BAHAR27==4 TANE OKUYACAK
antikdeniz==4tane okuyacak
topeguk==4tane okuyaMAcak
tondora==4tane okuyacak
sardunya==4 tane okuDU
antisocial==4 tane okuyacak
seminay84==4 tane okuyacak
sebiilem==6tane okudu
orlic==5tane okuyacak
burcu81==4tane okuyacak
ozay37barış==4tane okUDU
şaşkınanne==4tane okuyacak
yaseminseza==4 tane okuyacak
hayalot=4tane okuDU
yandev==5 tane okuyacak
melek04==4tane okuyacak
esmacvs==4 tane okudu
ayse035===4 tane okuDU

özlemlk==4tane okuyacaK
taylandilek=4 tane okudu
okyanus==4tane okuyacak
karanfil==4tane yasin OKUYACAK
seyyan ==4 tane yasin okudu
E_M_A==4tane okudu
CANDAN==4 TANE OKUdu
RAİNSUN==2 TANEOKUDU

YASEMİNSEZA SAŞKINANNE VE HAYALOT İÇİN OKUYRUZ YASİNLERİMİZİ
EKSŞKLERE YARDIM ETMEK İSTEYENLERİ BEKLİYORUM

amin cnm inş. Sizı korunma surenız var dımı canım. Bıze ıkı ay vermıştı doktor sıze nekadar verdi

canım kürtajı başka dr.yaptık 1 ay kesin korunun dedi kendi dr.konuştum kendini hazır hissedince tedaviye başlarız dedi zaten tüp olduğu için 2 adet ara veriliyor en az bakalım çok vakit kaybetmek istemiyorum yılbaşı bir gelsin karar vericem yeni bi yıl yeni umutlar inşallah

allahım ne muradın var ise nasip etsin ne guzel ne buyuk yuregin var canım benim ya

Amin canım cümlemizin inş sen listeye yaz kardeşine düşen payı ver bu hafta okurum inş hatta 10 yasin alayım hem eksik için hem kardeşin için Allah kabul etsin canım benim Allah'a emanet ol

canım dilerim rabbim tedavisiz sana mucizeni gönderir

amin canım cümlemizin inş sen listeye yaz kardeşine düşen payı ver bu hafta okurum inş hatta 10 yasin alayım hem eksik için hem kardeşin için allah kabul etsin canım benim allah'a emanet ol

allah razı olsun canım rabbim bu iyiliğini kat bi kat versin inş

Müstevrid radıyallahu anh anlatıyor: "Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki:
"Kim bir müslüman(ı gıybet ve şerefini payimal etmek) sebebiyle tek lokma dahi yese, Allah ona mutlaka onun mislini cehennemden tattıracaktır. Kime de müslüman bir kimse(ye yaptığı iftira, gıybet gibi bir) sebeple (mükafaat olarak) bir elbise giydirilirse, Allah Teâla Hazretleri mutlaka, onun bir mislini cehennemden ona giydirecektir. Kim de (malı, makamı olan büyüklerden) bir adam sebebiyle bir makam elde eder (orada salâh ve takva sahibi bilinerek para ve makama konmak için riyakarlıklara girer)se Allah Teâla Hazretleri Kıyamet günü onu mürâiler makamına oturtarak (rezil eder ve mürailere münasib azabla azablandırır.)"
Ebu Davud, Edeb 40, (4881).

4295 - Sa'id İbnu Zeyd radıyallahu anh anlatıyor: "Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki:
"Ribânın en kötüsü, haksız yere müslümanın ırzını (manevi şahsiyetini) rencide etmektir."
Ebu Davud, Edeb 40, (4876).

4296 - Muaz İbnu Esed el-Cüheni radıyallahu anh anlatıyor: "Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki:
"Kim bir mü'mini bir münafığa (gıybetçiye) karşı himaye ederse, Allah da onun için, Kıyamet günü, etini cehennem ateşinden koruyacak bir melek gönderir. Kim de müslümana kötülenmesini dileyerek bir iftira atarsa, Allah onu, Kıyamet günü, cehennem köprülerinden birinin üstünde, söylediğinin (günahından paklanıp) çıkıncaya kadar hapseder."
Ebu Davud, Edeb 41, (4883).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…