amin canım hayırlısıyla kazasız belasız gecer duğun inş.
Kardesim listede yok ama bu iyi fikir onunla konusayım hem o da okumalara katılır
iyiyim hamdolsun merak ettim sizin evde ne oluyor diye
Ne tadilatı bu
ev karısık olunca çok zor oluyo allah yardımcın olsun
kızlar ben cıkıyorum. Allaaha emanet olun...hoşçakalın.öpuyorum hepinizi...
amin canım allah razı olsun okuyabildiği kadar okur okuyamazsa onun yerinede okurum yeter ki rabbim kimsenin evini çocuksuz bırakmasın hayırlısıyla nasip etsin sağlıklı sıhhatli inş
banyo ve balkondan alt kata su gidiyodu bitanem 40 yıllık ev olunca
Bizde tesisata girmişken yenileyelim dedik ama eşyalı evde çok zormuş valla.
Gerçi sonu çok güzel olcak rabbım olmayanlarada nasip etsin inşallah
kızlar ben de çıkıyorum bu ustalar rahat bırakmıyolarki bi 5 dakkacık kkda laflıyayım
Neyse akşam okuyunca yazarım ayşecim kendinize dikkat edin allaha emanet olun öpüyorummm
bende çıkıyorum kızlar allah'a emanet olun görüşürüz inş
amin cnm inş. Sizı korunma surenız var dımı canım. Bıze ıkı ay vermıştı doktor sıze nekadar verdi
allahım ne muradın var ise nasip etsin ne guzel ne buyuk yuregin var canım benim ya
canım kürtajı başka dr.yaptık 1 ay kesin korunun dedi kendi dr.konuştum kendini hazır hissedince tedaviye başlarız dedi zaten tüp olduğu için 2 adet ara veriliyor en az bakalım çok vakit kaybetmek istemiyorum yılbaşı bir gelsin karar vericem yeni bi yıl yeni umutlar inşallah
amin canım cümlemizin inş sen listeye yaz kardeşine düşen payı ver bu hafta okurum inş hatta 10 yasin alayım hem eksik için hem kardeşin için allah kabul etsin canım benim allah'a emanet ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?