ne güzel aynı zamanda evlenmişiz. benimde öncede 31 gün sürmüştü adetlerimin arası. soğan suyu içerek düzeldi sonradan. son zamanlarda 22 yada 25 gün oluyodu arası. ben yanlız olarak gittim doktora hormonlarımı baktı normal dedi. eşinin test yapması lazım dedi . eşimde gelmiyor doktora. biraz zaman istiyor. eğer bu ay hamile kalmasam adet olursam eşimi ikna etcem inşallah. artık bi yerlerden başlamak lazım....
Hosgeldin cnm aramiza. Bence bide kan testi yaptir. Gec dollenmede idrar testinde cikmiyo
iyilik canım..dizi izliyorummmm
az gitme dur bişey sorcam. kaçtane eksik yasin var ve kim için okuycaz_???
inşallah öyledir. yarın Allah izin ederse baktırırım. olmasa çarşamba mutlaka baktırcam. tabi Allah izin ederse. dua edin hayırlısı olsun...
Annem biraz üzüldü tabii ama yakın yer olduğu için alışır inş canım.Sevilcim hoşgeldin canım
az gitme dur bişey sorcam. kaçtane eksik yasin var ve kim için okuycaz_???
canım 25 tane eksiğimiz var candan arkadaşımız 5 tane olkuyacakmış kalıyo 20 tane kaç tane okumak istersen olur canım.. kendini zorlamadan ama
Çocuk sahibi olmak isteyenler veya herhangi bir dileği olanlar şunları yapmalıdır:
İstiğfar okumalı. (Malım çok ama çocuğum olmuyor. Ne yapayım?) diyen kişiye bir sahabi istiğfara devam etmesini söyledi. O da günde 700 defa istiğfar okurdu. Nihayet on çocuğu oldu. Hasan-ı Basri hazretlerine kıtlıktan fakirlikten çocuğunun olmadığından şikayette bulunuldu. Hepsine de istiğfar etmesini söyledi. Sebebi sorulunca Kur’an-ı kerimden üç âyet-i kerime okudu. Meali şöyle:
(Çok affedici olan Rabbinize istiğfar edin ki gökten bol yağmur indirsin; size mal ve oğullar ile yardım etsin sizin için bahçeler ırmaklar versin.) [Nuh 10-12]
Çocuklarını idarede sıkıntı çeken bir sahabiye Peygamber efendimiz (Neden istiğfar etmiyorsun? Ben günde yüz defa istiğfar ederim) buyurdu. İstiğfar edileceği zaman yüz defa (Estağfirullah min külli ma kerihallah Estağfirullah elazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh) demeli ve manasını düşünerek söylemeli. Manası şöyledir: (Razı olmadığın şeylerden yaptıklarımı affet ve yapmadıklarımı yapmaktan koru. Kendisinden başka ilah bulunmayan hay kayyum ve azim olan Allah’a istiğfar eder ve günahlarıma pişman olup Ona sığınırım.) [Azim zatı ve sıfatları kemalde Hay ezeli ve ebedi bir hayatla diri olan Kayyum zatı ile kaim olan yarattığı her şeyi varlıkta durduran demektir.]
Dileğine kavuşmak için iki rekat namaz kılıp sevabını Silsile-i aliyye denilen âlimlerin ruhuna hediye etmeli bunların hürmeti için diye dua etmeli. Mesela “Ya Rabbi hayırlı bir çocuk nasip eyle” diye dua edip “Bu duamı silsile-i aliyye büyükleri hürmetine kabul eyle” demeli. (Mekatib-i şerife)
Çoçuğu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalıdır.
Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.
Erkek çocuk isteyen birleşme öncesinde besmele ile üç defa ihlâs sûresini sonra da şu duayı okur:
"Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten."
ANLAMI: "Allahım bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle."
süremiz nedir? adet olma durumuda varya. ben şimdilik 2 tane alayım. sonra yine alırım inşallah...
ben namazi kiliyodum hemen hemen hergunÇocuk sahibi olmak isteyenler veya herhangi bir dileği olanlar şunları yapmalıdır:
İstiğfar okumalı. (Malım çok ama çocuğum olmuyor. Ne yapayım?) diyen kişiye bir sahabi istiğfara devam etmesini söyledi. O da günde 700 defa istiğfar okurdu. Nihayet on çocuğu oldu. Hasan-ı Basri hazretlerine kıtlıktan fakirlikten çocuğunun olmadığından şikayette bulunuldu. Hepsine de istiğfar etmesini söyledi. Sebebi sorulunca Kuran-ı kerimden üç âyet-i kerime okudu. Meali şöyle:
(Çok affedici olan Rabbinize istiğfar edin ki gökten bol yağmur indirsin; size mal ve oğullar ile yardım etsin sizin için bahçeler ırmaklar versin.) [Nuh 10-12]
Çocuklarını idarede sıkıntı çeken bir sahabiye Peygamber efendimiz (Neden istiğfar etmiyorsun? Ben günde yüz defa istiğfar ederim) buyurdu. İstiğfar edileceği zaman yüz defa (Estağfirullah min külli ma kerihallah Estağfirullah elazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh) demeli ve manasını düşünerek söylemeli. Manası şöyledir: (Razı olmadığın şeylerden yaptıklarımı affet ve yapmadıklarımı yapmaktan koru. Kendisinden başka ilah bulunmayan hay kayyum ve azim olan Allaha istiğfar eder ve günahlarıma pişman olup Ona sığınırım.) [Azim zatı ve sıfatları kemalde Hay ezeli ve ebedi bir hayatla diri olan Kayyum zatı ile kaim olan yarattığı her şeyi varlıkta durduran demektir.]
Dileğine kavuşmak için iki rekat namaz kılıp sevabını Silsile-i aliyye denilen âlimlerin ruhuna hediye etmeli bunların hürmeti için diye dua etmeli. Mesela Ya Rabbi hayırlı bir çocuk nasip eyle diye dua edip Bu duamı silsile-i aliyye büyükleri hürmetine kabul eyle demeli. (Mekatib-i şerife)
Çoçuğu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalıdır.
Çoçuğu olmayan kimse 707 kere Ya Varis okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.
Erkek çocuk isteyen birleşme öncesinde besmele ile üç defa ihlâs sûresini sonra da şu duayı okur:
"Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten."
ANLAMI: "Allahım bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle."
ben namazi kiliyodum hemen hemen hergun
ben namazi kiliyodum hemen hemen hergun
bebişinin dili ve gözkapakları oluşmuş masallah tebarekallah yaaa
yarın görüşürüz inşallah hepinize hayırlı geceler diliyorum allaha emanet olun..öpüyorum hepinizi
yarın görüşürüz inşallah hepinize hayırlı geceler diliyorum allaha emanet olun..öpüyorum hepinizi
Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin inş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?