Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım soğan suyu, incir suyu bunları yaptım bende .. ama suan tedavi aşamasında olduğum için 32 33 günde adet görüyorum
sanırım tedaviyi bırakırsam düzensizlik başlar yıne..
eşini ikna et çükü bi sorun çıkarsa tedavisi uzun surebilir ..beni eşim evliliğimizin 3. ayında kontrollerını yaptırdı sukur bi problem yok....
esma arkadaşımızın dediği gibi kan tahlili yaptır..belki bebiş vardr

Hosgeldin cnm aramiza. Bence bide kan testi yaptir. Gec dollenmede idrar testinde cikmiyo

inşallah öyledir. yarın Allah izin ederse baktırırım. olmasa çarşamba mutlaka baktırcam. tabi Allah izin ederse. dua edin hayırlısı olsun...

Çocuk sahibi olmak isteyenler veya herhangi bir dileği olanlar şunları yapmalıdır:
İstiğfar okumalı. (Malım çok ama çocuğum olmuyor. Ne yapayım?) diyen kişiye bir sahabi istiğfara devam etmesini söyledi. O da günde 700 defa istiğfar okurdu. Nihayet on çocuğu oldu. Hasan-ı Basri hazretlerine kıtlıktan fakirlikten çocuğunun olmadığından şikayette bulunuldu. Hepsine de istiğfar etmesini söyledi. Sebebi sorulunca Kur’an-ı kerimden üç âyet-i kerime okudu. Meali şöyle:
(Çok affedici olan Rabbinize istiğfar edin ki gökten bol yağmur indirsin; size mal ve oğullar ile yardım etsin sizin için bahçeler ırmaklar versin.) [Nuh 10-12]
Çocuklarını idarede sıkıntı çeken bir sahabiye Peygamber efendimiz (Neden istiğfar etmiyorsun? Ben günde yüz defa istiğfar ederim) buyurdu. İstiğfar edileceği zaman yüz defa (Estağfirullah min külli ma kerihallah Estağfirullah elazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh) demeli ve manasını düşünerek söylemeli. Manası şöyledir: (Razı olmadığın şeylerden yaptıklarımı affet ve yapmadıklarımı yapmaktan koru. Kendisinden başka ilah bulunmayan hay kayyum ve azim olan Allah’a istiğfar eder ve günahlarıma pişman olup Ona sığınırım.) [Azim zatı ve sıfatları kemalde Hay ezeli ve ebedi bir hayatla diri olan Kayyum zatı ile kaim olan yarattığı her şeyi varlıkta durduran demektir.]

Dileğine kavuşmak için iki rekat namaz kılıp sevabını Silsile-i aliyye denilen âlimlerin ruhuna hediye etmeli bunların hürmeti için diye dua etmeli. Mesela “Ya Rabbi hayırlı bir çocuk nasip eyle” diye dua edip “Bu duamı silsile-i aliyye büyükleri hürmetine kabul eyle” demeli. (Mekatib-i şerife)

Çoçuğu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalıdır.

Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.

Erkek çocuk isteyen birleşme öncesinde besmele ile üç defa ihlâs sûresini sonra da şu duayı okur:

"Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten."

ANLAMI: "Allahım bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle."

canım 25 tane eksiğimiz var candan arkadaşımız 5 tane olkuyacakmış kalıyo 20 tane kaç tane okumak istersen olur canım.. kendini zorlamadan ama

süremiz nedir? adet olma durumuda varya. ben şimdilik 2 tane alayım. sonra yine alırım inşallah...

çok tesekkür ederim canım benim
arkadaşlar bu duayada başlayılım bence yapabiliriz allahın izni ile

ben namazi kiliyodum hemen hemen hergun

yasini şerif listemiz
perlanore==4 tane okuDU
blowhole==5tane esma okudu
ozne hayat==4tane ema okudu
aruna==4tane okudu
bahar27==5tane okuDU
BAHAR27==4 TANE OKUYACAK
antikdeniz==4tane okudu
topeguk==4tane okuyaMAcak
tondora==4tane okudu
sardunya==4 tane okuDU

antisocial==4 tane okuyacak
seminay84==yerine perlanore 2 tane okudu 2tane ema okudu
sebiilem==6tane okudu
orlic==5tane okudu
burcu81==4tane okuyacak
ozay37barış==4tane okUDU
şaşkınanne==4tane okudu
yaseminseza==4 tane okudu
hayalot=4tane okuDU
yandev==5 tane okuyacak
melek04==4tane okudu
esmacvs==4 tane okudu
ayse035===4 tane okuDU

özlemlk==4tane okuyacaK
taylandilek=4 tane okudu
okyanus==4tane okuyacak
seyyan ==4 tane yasin okudu
E_M_A==4tane okudu
CANDAN==4 TANE OKUdu
RAİNSUN==2 TANEOKUDU
ayse035==1tane okudu
ecrin007==2tane okudu
dilek==4 tane ema okudu
sevil61==2 tane okuyacak

YASEMİNSEZA SAŞKINANNE VE HAYALOT İÇİN OKUYRUZ YASİNLERİMİZİ
EKSiKLERE YARDIM ETMEK İSTEYENLERİ BEKLİYORUM 25 tane eksiğimiz kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…