Merhaba;
Öncelikle herkese iyi bir hafta diliyorum, Rabbim inşallah güzel ve hayırlı şeylerle karşılaştırsın herkesi.
Ayşe Hanım;
Ben eksikler için şimdilik bir 5 tane Yasin alayım.
Kısmetse yarından sonra yine bir değerlendirme yaparız sizin listenizden ve gerekirse devamında paylaşmaya çalışıp okuruz kalanlarını da.
Siz daha iyi takip ediyorsunuz mutlaka da, anlayabildiğim kadarıyla zaten bu son dönemde arka arkaya olumsuzluk yaşayanlar da çok oldu galiba.
Allah onların da yardımcısı olsun, bu süreçte sizin de daha önce teklif ettiğiniz gibi hani iki kişiye iki kişiye okunarak da devam edilebilir bundan sonrası için, ya da diğer arkadaşlarınız toparlanıncaya kadar böyle olabildiğince okuyabilenler aramızda paylaşarak yine 3 kişi için de okunup tamamlamaya da çalışabiliriz sanırım.
Eminim ki siz zaten bu konudaki değerlendirmeyi ve uygun sonucu mutlaka benden daha belirleyebileceksinizdir ama benim ki sadece öyle aklımdan geçenleri paylaşmak baabında oldu, belki biraz da gevezelik gibi oldu galiba.Allah dualarımızı kabul etsin.
selamunaleykum bayanlar ben de katılmak isterim okurum bi aksilik olmassa inşallah...
ben 1 yıl 3 aylık(15 aylık) evliyim. başından beri istiyorum. adetlerim düzensizleşti evliliğimin ilk zamanlarında.. sonradan yoluna girmişti 22-25 günde bir adet oluyordumki bu ay 38 gün oldu hala olmadım evde idrar testi yaptım negatif çıktı. şimdi kararsız kaldım. ümidimi yitirdim. duaya ihtiyacım var. bu topikte size de dua etcem , sizden de dua bekleyeceğim inşallah.
BENİ DE EKLEYİN...
hepinize hayırlı akşamlar diliyorum
ben 1 yıl 3 aylık(15 aylık) evliyim. başından beri istiyorum. adetlerim düzensizleşti evliliğimin ilk zamanlarında.. sonradan yoluna girmişti 22-25 günde bir adet oluyordumki bu ay 38 gün oldu hala olmadım evde idrar testi yaptım negatif çıktı. şimdi kararsız kaldım. ümidimi yitirdim. duaya ihtiyacım var. bu topikte size de dua etcem , sizden de dua bekleyeceğim inşallah.
BENİ DE EKLEYİN...
ooo ne güzellll herkesler burda nasılsınızgüzel arkadaşlarım:)))
canım şimdi ekleyeceğim tamamlanması gereken listemiz var kaç tane okumak istersin ekleyeyim..
canım benim bende 1 sene 3 aylık evliyim ve benimde evliliğimin ilk 3 ayı duzensiz adet gördüm bu sebepten 6 ay diana 35 kullandım korundum yani..şimdi ise tedavi oluyorm ..32 33 günde adet oluyorumsen tedaviye başlamadın mı canım
iyiyim hamdolsun canımsen nasılsın neler yapıyorsun
kalabalıklaştık hoşgldiniz nasılsınız .
birazdan çıkmam gerekiyo yarın iş var
kalabalıklaştık hoşgldiniz nasılsınız .
birazdan çıkmam gerekiyo yarın iş var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?