Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

estağfirullah canım gevezelikte ne demek .. tek basıma karar vermek hoşuma gtmiyo çünkü burda 30 yakın arkadaşlarımız var birlikte karar almak en mantıklısı..
bence de bundan sonra artık 2 kişiye ve mutlaka o hafta içerisinde bitirmeye çalışmak daha güzel olur diye düşünüyorum..

Kizlar cok uzuldum seminay ve ozleme rabbim sabirlar versin ins. Ne diycemi bilemedim rabbim yar ve yardimcilari olsun

selamunaleykum bayanlar ben de katılmak isterim okurum bi aksilik olmassa inşallah...

Güzel ve güzellik hakkında hadîs-i şerîflerde buyuruluyor ki:
(Hayrı, iyiliği güzel yüzlü olanların yanında arayınız!) [Beyhekî]
(Bana göndereceğiniz temsilcinin, yüzü ve ismi güzel olsun!) [Bezzâr]
(Allahü teâlâ, birinin hilkati ile ahlâkını güzel yaratmışsa, onu aslâ ateşe atmaz.) [İ.Adiy]
(Allahü teâlâ, kime güzel yüz ve isim verir, o da bunları küçültecek duruma düşürmezse, seçilmişlerden olur.) [Beyhekî
]
(Geceleri çok namaz kılanın yüzü güzel olur.) (Mevkûfât)
(Güzelin güzeli güzel ahlâktır.) [İbni Asâkir]

(İslâm, ahlâk güzelliğidir.) [Deylemî]
(Güzel saç, güzel ses, güzel yüz, fitneye düşürebilir.) [Deylemî]

(Güzellik, kiminde daha güzeldir: Adâlet güzeldir, fakat idârecide daha güzeldir. Cömertlik güzeldir, zenginde daha güzeldir. Verâ âlimde, sabır fakîrde, tevbe gençte daha güzeldir. Hayâ güzeldir, kadında daha güzeldir.) [Deylemî]
Evliyâdan bir zât, (Bir kimsenin velî olduğu; tatlı dili, güzel ahlâkı, güler yüzü, cömertliği, münâkaşa etmemesi, özürleri kabûl etmesi ve herkese merhamet etmesi ile anlaşılır) buyurmuştur

ben 1 yıl 3 aylık(15 aylık) evliyim. başından beri istiyorum. adetlerim düzensizleşti evliliğimin ilk zamanlarında.. sonradan yoluna girmişti 22-25 günde bir adet oluyordumki bu ay 38 gün oldu hala olmadım evde idrar testi yaptım negatif çıktı. şimdi kararsız kaldım. ümidimi yitirdim. duaya ihtiyacım var. bu topikte size de dua etcem , sizden de dua bekleyeceğim inşallah.
BENİ DE EKLEYİN...

-Allah (C.C.) Bana, farzları yerine getirmeyi emrettiği gibi, insanlara müdara etmeyi(alttan almayı) emretti.
-Haya (utanmak) imandandır.
-Altı şey güzeldir, lakin şu altı sınıf insanda daha güzeldir: Adalet güzeldir, lakin ümerada (idarecilerde) daha güzeldir. Cömertlik güzeldir, lakin zenginde daha güzeldir. Verağ (haram olduğu şüpheli olan şeylerden kaçınmak) güzeldir, lakin alimlerde daha güzeldir. Sabır güzeldir, lakin fakirlerde daha güzeldir. Tövbe güzeldir, lakin gençlerde daha güzeldir. Haya (utanmak) güzeldir, lakin kadınlarda daha güzeldir. Hz. Ali (r.a.) 297. 6
-Benim için 6 şeyi tekeffül edin (garanti edin, söz verin), size Cenneti söz veriyorum; 1- Biriniz konuştuğu zaman yalan söylemesin, 2- Bir vaatte (sözde) bulunduğunda sözünden dönmesin, 3- Kendisine bir şey emanet edildiğinde hıyanet etmesin, 4- Gözünüzü yumunuz (harama bakmayın), 5- Elinizi (haramlardan) çekin, 6- İffet ve namusunuzu koruyun!
-Mümin güzel ahlakı ile, geceleri nafile ibadet eden ve gündüzleri nafile oruç tutan kimselerin derecelerine erişir. (Yani güzel ahlaklı kişiye, ahlakı sebebiyle her gün 24 saat sevap yazılır)
-Mümin, başkalarıyla iyi geçinir ve kendisiyle iyi geçinilir, başkalarıyla iyi (güzel) geçinmeyen ve kendisiyle geçinilemeyen kimsede hayır yoktur.
-Müminin mümine bağlılığı, bir binanın birbirine sıkı sıkıya tutan tuğlaları gibidir.
-Müslümanlar bir vücudun azalarına benzer. Nasıl bir vücudun bir yerinde bir rahatsızlık olunca tüm vücut ateşlenir, bu ağrıyı duyar. Müslümanlar da diğer Müslümanların ağrılarını duyması gerekir.
-Müslüman’ın Müslüman üzerinde vacip olan 6 hakkı vardır; 1- Karşılaşınca selam vermesi, 2- Davet edince davetine gitmesi, 3- Nasihat isteyince nasihat etmesi, 4- Hastalanınca ziyaret etmesi, 5- Ölünce cenazesine gitmesi, 6- Aksırınca teşmit etmesi.

canım şimdi ekleyeceğim tamamlanması gereken listemiz var kaç tane okumak istersin ekleyeyim..
canım benim bende 1 sene 3 aylık evliyim ve benimde evliliğimin ilk 3 ayı duzensiz adet gördüm bu sebepten 6 ay diana 35 kullandım korundum yani..şimdi ise tedavi oluyorm ..32 33 günde adet oluyorumsen tedaviye başlamadın mı canım

Annem biraz üzüldü tabii ama yakın yer olduğu için alışır inş canım.Sevilcim hoşgeldin canım

Hosgeldin cnm aramiza. Bence bide kan testi yaptir. Gec dollenmede idrar testinde cikmiyo

ne güzel aynı zamanda evlenmişiz. benimde öncede 31 gün sürmüştü adetlerimin arası. soğan suyu içerek düzeldi sonradan. son zamanlarda 22 yada 25 gün oluyodu arası. ben yanlız olarak gittim doktora hormonlarımı baktı normal dedi. eşinin test yapması lazım dedi . eşimde gelmiyor doktora. biraz zaman istiyor. eğer bu ay hamile kalmasam adet olursam eşimi ikna etcem inşallah. artık bi yerlerden başlamak lazım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…