Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

yasini şerif listemiz
perlanore==4 tane okuDU
blowhole==5tane esma okudu

ozne hayat==4tan okuyacaK
aruna==4tane okudu
bahar27==5tane okuDU

BAHAR27==4 TANE OKUYACAK
antikdeniz==4tane okudu
topeguk==4tane okuyaMAcak
tondora==4tane okudu
sardunya==4 tane okuDU

antisocial==4 tane okuyacak
seminay84==yerine perlanore 2 tane okudu 2tane kaldı
sebiilem==6tane okudu
orlic==5tane okudu

burcu81==4tane okuyacak
ozay37barış==4tane okUDU
şaşkınanne==4tane okudu
yaseminseza==4 tane okudu
hayalot=4tane okuDU

yandev==5 tane okuyacak
melek04==4tane okudu
esmacvs==4 tane okudu
ayse035===4 tane okuDU

özlemlk==4tane okuyacaK
taylandilek=4 tane okudu
okyanus==4tane okuyacak
seyyan ==4 tane yasin okudu
E_M_A==4tane okudu
CANDAN==4 TANE OKUdu
RAİNSUN==2 TANEOKUDU
ayse035==1tane okudu
ecrin007==2tane okudu

YASEMİNSEZA SAŞKINANNE VE HAYALOT İÇİN OKUYRUZ YASİNLERİMİZİ
EKSŞKLERE YARDIM ETMEK İSTEYENLERİ BEKLİYORUM

nasılsınız..topiğe girince üzüldüm..özlem ve seminayın haberi gercekten üzdü beni rabbim haklarında hayrlısını nasip etsiin ins

nasılsınız..topiğe girince üzüldüm..özlem ve seminayın haberi gercekten üzdü beni rabbim haklarında hayrlısını nasip etsiin ins
bende çok üzüldüm canım ama herşeyin hayırlısı diyoruz her zaman allah ikisinede sabır dayanma gücü versin bu günlerde geçecek kızlar inşallah

canım nasılsın .. düğünüz hayırlı uğurlu olsun..
güzel geçmiştir inş..

Ayşe'm benim Allah razı olsun güzel geçti çok şükür gelini yolcu ettik bu sabah :) Okuyamadığım sayfaları bir umutla okuyayım dedim ama Özlem ve Seminaya çok üzüldüm Rabbim yar ve yardımcısı olsun her ikisinin de.Zor bir dönem ama kısa sürede atlatırlar inş.Seyyan arkadaşımız ameliyat olmuş ona da çoooook geçmiş olsun yanlış hatırlamıyorsam Bahar arkadaşımızdı galiba tüp bebek ve aşılama konusunda kararsız kalan umarım ikisinede gerek kalmadan bir mucize gösterir Rabbim ve normal yoldan kavuşur bebeğine Rabbim hepimize annelik duygusunu tattırsın inş.
Eksikler ve kardeşin için 10 yasin almıştım okudum dün ve bugün Allah kabul etsin inş canım benim

gelin nereye gitti canım..
allah kabul etsin okugun duaları canım benim.yüregi büyük arkadaşım

yasini şerif listemiz
perlanore==4 tane okuDU
blowhole==5tane esma okudu
ozne hayat==4tane ema okudu
aruna==4tane okudu
bahar27==5tane okuDU

BAHAR27==4 TANE OKUYACAK
antikdeniz==4tane okudu
topeguk==4tane okuyaMAcak
tondora==4tane okudu
sardunya==4 tane okuDU

antisocial==4 tane okuyacak
seminay84==yerine perlanore 2 tane okudu 2tane ema okudu
sebiilem==6tane okudu
orlic==5tane okudu

burcu81==4tane okuyacak
ozay37barış==4tane okUDU
şaşkınanne==4tane okudu
yaseminseza==4 tane okudu
hayalot=4tane okuDU
yandev==5 tane okuyacak
melek04==4tane okudu
esmacvs==4 tane okudu
ayse035===4 tane okuDU

özlemlk==4tane okuyacaK
taylandilek=4 tane okudu
okyanus==4tane okuyacak
seyyan ==4 tane yasin okudu
E_M_A==4tane okudu
CANDAN==4 TANE OKUdu
RAİNSUN==2 TANEOKUDU
ayse035==1tane okudu
ecrin007==2tane okudu
dilek==4 tane ema okudu

YASEMİNSEZA SAŞKINANNE VE HAYALOT İÇİN OKUYRUZ YASİNLERİMİZİ
EKSiKLERE YARDIM ETMEK İSTEYENLERİ BEKLİYORUM 25 tane eksiğimiz kaldı

Özlem Hanım'dan umduğumuz gibi olmasa da bir sonuç gelmiş.

Hamilelik ne zaman sonlandırıldı bilemiyoruz tabi ki, ama zaten kızcağız en son yazdığında bir haftayı beklemek istediğini belirtmişti. O süre sonrasında tekrar kontrol ve kesin böyle olması gerektiğini tekrar öğrenmek derken, öncesinde de epey yıpranmış ve üzülmüştür.

Allah yardımcısı olsun inşallah, acısını tez zamanda hafifletsin, çabuk toparlasın kendini ki inşallah bir sonraki daha hayırlı ve yüzünü güldürecek bir sonuç için daha sağlıklı bir şekilde hazır olsun. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun. Yüce Rabbim kararlamıştır her şeyi diye dayanabiliyoruz pek çok şeye, yoksa ne mümkün. Lakin yine de bazı imtihanların üstesinden gelebilmek hiç kolay olmuyor.

Merhaba;

Öncelikle herkese iyi bir hafta diliyorum, Rabbim inşallah güzel ve hayırlı şeylerle karşılaştırsın herkesi.

Ayşe Hanım;

Ben eksikler için şimdilik bir 5 tane Yasin alayım.

Kısmetse yarından sonra yine bir değerlendirme yaparız sizin listenizden ve gerekirse devamında paylaşmaya çalışıp okuruz kalanlarını da.
Siz daha iyi takip ediyorsunuz mutlaka da, anlayabildiğim kadarıyla zaten bu son dönemde arka arkaya olumsuzluk yaşayanlar da çok oldu galiba.

Allah onların da yardımcısı olsun, bu süreçte sizin de daha önce teklif ettiğiniz gibi hani iki kişiye iki kişiye okunarak da devam edilebilir bundan sonrası için, ya da diğer arkadaşlarınız toparlanıncaya kadar böyle olabildiğince okuyabilenler aramızda paylaşarak yine 3 kişi için de okunup tamamlamaya da çalışabiliriz sanırım.

Eminim ki siz zaten bu konudaki değerlendirmeyi ve uygun sonucu mutlaka benden daha belirleyebileceksinizdir ama benim ki sadece öyle aklımdan geçenleri paylaşmak baabında oldu, belki biraz da gevezelik gibi oldu galiba. Allah dualarımızı kabul etsin.

Ayşecim merhaba ben yasin okumaya devam edicektim eksikler için ancak malesef hastalandım biter bitmez haberdar eder okurum Allahın izniyle

insana o bir haftayı beklemek yıl gibi geliyor dakikalar saat oluyor sanki hep dua ediyorsun rabbim hayırlısı ile can ver diye hiç bir bekleyişe benzemiyor bir evladın yokluğu...yüreğine düştümü kokusu burnuna geliyor yüzünü hayal ediyorsun kime benzicek düşünüyorsun huyu nasıl olacak güzel günlerini bile hayal ediyorsun...her dr.kontrolünde heyecanı korkuyu mutluluğu bir arada yaşıyorsun..eksikliği her ortamda yüreğini acıtıyor dua dilinden eksik olmuyor ama takdir rabbimin diyip kabul ediyorsun durumu ama yine dua etmeye devam ediyorsun . Rabbim isteyin vereyim demiş inanıyorum ki bizler de anne olucaz çünkü ümidimizi kesmedik

gelin nereye gitti canım..
allah kabul etsin okugun duaları canım benim.yüregi büyük arkadaşım

Gelin yani benim erkek kardeşim :) adanaya gitti canım Rabbim mutlu mesut etsinde nerde yaşarlarsa yaşasınlar.Asıl senin yüreğin o kadar büyük ki bir vesileyle bizi burada topladın Allah razı olsun canım senden ve bütün arkadaşlarımızdan

Amin canım Allah kaldıramayacağımız yükü vermesin.Tabiki yıpratıyordur yıpratmazmı Allah yardımcımız olsun
Haklısın canım doğrudur kolay değil tabiki bakalım zaman neyi gösterecek?
evet 4 tane okuman gerekiyo tatlımmmmm
Tamam canım okurum
Bende üzüldüm Allah hayırlsıını versin yeniden anne olup bebeklerine kavuşurlar inşallah

allah razı olsun canım sizler olmasaydınız bu topikte olmazdı..
annen üzülüyordur gelin alacaktım gelin verdim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…