Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

bu hafta okuyamam ama diğer cumaya inşaallah 2 tane okurum.

Ah kıyamam size, gerçekten çok zor olmalı ve bazı şeyler bazı anlar vardır ki, insan kendisi bile öyle zamanları anlatmaya kalksa, kelimeler yetersiz kalır. İşte öyle zamanlar olduğundan eminim bu yazdıklarınızın.

Ne güzel, ümitsizlik kapısı değildir ki dua kapısı zaten? Tabi ki yitirmeyeceksiniz, çünkü bilinmeyeni bilen sadece Yüce Mevlam. Bizlere düşen ise, hiçbir konuda hiçbir zaman umudumuzu yitirmemek. Kimi zaman artık ümitlerin hayallerin beklentilerin kesinlikle son bulması gerektiği gibi durumlar bile yaşasak yine de silkelenmeliyiz bu durumdan.

Aksi, zaten kendimizce gelecek hakkında karar vermek olur ki, bu da biz kulların asla yapmaması gereken birşey. Çünkü biz bir saniye sonrasını bile bilemeyiz. Hiç kimse bilemez.

Mevla neylerse güzel eyler, eylediği güzellikleri görmekten uzaklaştırmasın hiçbirimizi ve kah üzüntüyle, kah canımız yanarak verdiğimiz imtihanlarımızda bile bunu bize unutturmasın inşallah.

Bir de ne zamandır söylemek istiyorum aslında ama bir türlü fırsat bulamadım ya da aklıma gelmiyordu yazarken.

Şimdi aklıma gelmişken yazayım bari. Avatarınızla tanıyorum sizi. Daha doğrusu kullanıcı adınıza tek başına veya farklı bir avatarla rastlasam asla farkedemem.

Ama bu fotoğrafı nerede ne zaman görsem, yani yıllar sonra bile olsa herhangi bir yerde rastlasam, bana direk, (aslında kendisini hiç tanımadığım) sizi hatırlatacağını söyleyebilirim.

Bir de Allah herkesin evladını bağışlasın ve dileyen herkesin de kucağını sağlıklı ve hayırlı evlatlarla doldursun inşallah, benim bir erkek evladım var. Ve hamileliğimde de Allah'ın bildiğini saklamanın manası ve gereği yok, gönlümden geçen hep erkek evlattı. Tabi ki öncelikle sağlıklı ve hayırlı olmasını diliyordum, ancak bununla birlikte gönlümdeki erkek çocuktu.

Çayır, çimen, börtü, böcek, yaratılmaya değer bulunmuş herbirşeyi ayırdetmeden, hele ki dilsiz hayvancıkları ve masum bebekleri ve çocukları herbirşeyden çok ve ayırdetmeksizin çok ama çok seviyorum en az kendimi sevdiğim kadar. Lakin, belki de hep bir ağbim olsaydı hevesim vardı çocukluktan beridir, onun etkisinden midir nedendir bilemiyorum, kendi çocuğum için erkek çocuk isteği vardı bende.

Tabi ki onların hepsi çok tatlılar, hele kız çocukları mutlaka ki daha bir bıcır bıcır, süslü püslü oluyorlar ve eğer ben sizin bu avatarınızdakini o zamanlar görmüş olsaydım, muhtemelen belki de sırf bu nedenle değişebilirdi erkek yerine kız bebek düşüncesi hakim olabilirdi bende.

Neyse sadede geleyim, asıl söylemek istediğim ise, bana sanki sizin küçüklüğünüzmüş ya da inşallah sanki sizin kızınız aynı böyle olacakmış gibi, sanki onun fotoğrafıymış gibi geliyor.

Her gördüğümde hep öyle hissediyorum içimden. Kız erkek farketmez tabi ki ve son sözlerinize de aynen katılarak ben de sanki bir önce bunun gerçekleşeceği ümidi içerisindeyim inşallah.[/QUOTE]

küçüklüğümden beri hep anne olmak istemişimdir ne olcaksın diye soranlara bile anne dermişim sonra yaşım ilerledikçe tabi insanın ruh hali düşünceleri değişiyor evlenmeyi pek düşünmüyordum ama evlenmeden de çok sahibi olmam biraz zor olduğu için 30yaşında evlenir hemen anne olurum demeye başladım insanız gelecekle ilgili planlar yapıyoruz yanlışta olsa... sonra eşim karşıma çıktığında 23 yaşında evleneceğimi hiç düşünmemiştim eşim hep kızımızın olacağını söyler ama ben benim oğlum olacak derdim ve kaybettiğim ikizler erkekmiş. avatarımdaki kız bebek bana ümit veriyor çok sevimli ve çok bilmiş gülüyor siz söyleyince bana benziyormu diye baktım tekrar tombul ve cadı bir kızmışım bende 2gece önce yattığımda sanki yakın zamanda kızım olacakmış hissi kapladı içimi ama hiç kız diye hayal kuramazdım belkide sizin güzel düşünceleriniz malum oldu bana sizinde oğlunuz varmış rabbim ona hayırlı sağlıklı ömür nasib etsin güzel günler yaşayın birlikte inşallah

Son düzenleme:
Parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:
”Ya Mübdi” ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar

bunu bılmıyodum cnm. Allah razı olsun.yapıcam bunu mutlaka..

bende bu ay klomen kullandım dün adetimin 12. günüydü doktor 2 tane yumurta var ama 9mm dedi 12 günde çatlatma iğnesi olanlar varmış kaç günekadar bu çatlatma iğnesi yapılıyor yani en son kaçıncı gün yapılabilir doktor cuma günü tekrar gel dedi o zamana kadar büyürmü beklemek çok zor ben ilk hamileliğimi yine bu süreçlerden geçerek yaşadım şimdi 2. yi istiyorum yine aynı şeyler zor ama herkesin bir sınavı var bizim de bu heralde rabbim isteyen herkese versin allah rızası için banada dua edin bu hafta

bunu bılmıyodum cnm. Allah razı olsun.yapıcam bunu mutlaka..

Bende bir kitap var aslında onu temin edip okuman faydalı diye düşünüyorum canım

HER ANNEYE LAZIM DUA VE BİLGİ HAZİNESİ
İÇERİĞİ;

Çoçuğum olmuyor diye üzülüyorsanız..
Çoçuğumun zeki olması için neler yapabilirim diyorsanız..

Hamile iseniz ve çoçuğunuzun zeki olmasını istiyorsanız..

Doğumun zor olmasından korkuyorsanız..

Çoçuğunuzun iştahsızlığı sizi üzüyorsa..

Çoçuğum var ama bir tanede kızım olsun diyorsanız..

Düşük tehlikeniz varsa..

internetten araştırabilirsin canım.Hatta bütün arkadaşlar temin etsin bence çocuk olması içinde bir sürü dua var içinde

Allah'ım 2.bebişide hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inş

aramıza hoşgeldin.daha yolun o kadar başındasınızki ne olur ümitlerinizi yitirmeyin.

kızlar nasılsınızzzz:26::26::26::26: Herkesler iyimiiii :26::26::26::26:düzenli takip edemiyorum sizleri Fırsat buldukça geliyorummm:44::44::44::44::44: Ama her zaman dualrımdasınızz

Son düzenleme:
kızlar nasılsınızzzz:26::26::26::26: Herkesler iyimiiii :26::26::26::26:düzenli takip edemiyorum sizleri Fırsat buldukça geliyorummm:44::44::44::44::44: Ama her zaman dualrımdasınızz

Son düzenleme:
Mesaj tekrarı kafasına göre göderiyorrr

Son düzenleme:

aldım cnm ben o kıtaptan.hatta hamile kalmadan once aldım .gercekten cok guzel bır kıtap kesınlıkle her anneye lazım.

merhaba talham,
yumurtalar genelde günde 1mm civarında büyüyor ve yaklaşık 18-20 mm olunca çatlatma iğnesi yapılıyor. ama birden büyüyüp gelişen de oluyor, herkesde bir standart yok.12. gün daha çok erken. moralini bozma. ben tüp denemelerde 14. 15. günlerde bile vurundum çatlatma iğnesini. üstelik onda çok fazla ilaç kullanıyosun. anca gelişiyodur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…