Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım merhaba nasılsın
biraz kendinden bahsedermisin

benim adım Hatice, edebiyat ve mental aritmatik öğretmeniyim, 1,5 yıldır evliyim. ben de bebek istiyorum fakat daha nasip olmadı. yeni üye oldum bu siteye de. yardımcı olacağım tek şey sanırm dua etmek.umarım rabbim kabul eder. eksik kalan duaları mesaj atarsanız arkadaşlara da dağıtabilirim.

memnun oldum hatice bende ayşe..canım inş.en yakın zamnda rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip eder.burdakı herkes aynı durumda
çok şükür dua ile allahtan istiyoruz isteklerimizi..dualarımızı kabul eder inş.
geçen haftaki listeyi tamamlamaya çalışıyoruz.eksiğiimiz 4 tane kaldı istersen 2 sen 2tanede esma arkadaşımız okusun.. yeni listeyi de bugun yayınlayayım

ben de çok memnun oldum. ayrıca çok sevdim burayı. birbirini tanımayan insanlar birbirinin derdini ve mutluluğunu paylaşyor Allah ahirette tanışmayı nasip eder inşallah. ben 2 tane okuyacagım dmiştim zaten. onun haricinde mi 2 tane daha okuyum?

evet canım yapılan en güzel dua başkası için yapılan duadır..biz birde birbirimizi görmedik tanımıyoruz..allah kabul eder inş.sen 2 tane oku esma arkadaşımızda 2 tane okur tamamlanır
nerde oturuyorsun

evet canım yapılan en güzel dua başkası için yapılan duadır..biz birde birbirimizi görmedik tanımıyoruz..allah kabul eder inş.sen 2 tane oku esma arkadaşımızda 2 tane okur tamamlanır
nerde oturuyorsun

ben kırıkkaleliyim. sen nerelisin?

hoşgeldin aramıza tez zamanda nasib etsin rabbim bebeğini

nerde oturuyorsun

cnm ben 5 tane okudum yazdıklarını sımdı gordum cnm.

canım eksik liste için okumana gerek kalmadı birazdan yapacağım listede bakarsın sana kaçtane düştüyse bugunden başlayıp haftya persembeye kadar okuyabilirsin ..ayet el kursı lıstemizde oluyo katılmak istermiisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…