canım merhaba nasılsın
biraz kendinden bahsedermisin
benim adım Hatice, edebiyat ve mental aritmatik öğretmeniyim, 1,5 yıldır evliyim. ben de bebek istiyorum fakat daha nasip olmadı. yeni üye oldum bu siteye de. yardımcı olacağım tek şey sanırm dua etmek.umarım rabbim kabul eder. eksik kalan duaları mesaj atarsanız arkadaşlara da dağıtabilirim.
ben de çok memnun oldum. ayrıca çok sevdim burayı. birbirini tanımayan insanlar birbirinin derdini ve mutluluğunu paylaşyorAllah ahirette tanışmayı nasip eder inşallah. ben 2 tane okuyacagım dmiştim zaten. onun haricinde mi 2 tane daha okuyum?
evet canım yapılan en güzel dua başkası için yapılan duadır..biz birde birbirimizi görmedik tanımıyoruz..allah kabul eder inş.sen 2 tane oku esma arkadaşımızda 2 tane okur tamamlanır
nerde oturuyorsun
ben kırıkkaleliyim. sen nerelisin?
nasıl tanıştın eşinle. muş nere izmir nereaslen muşluyum doğma büyüme manisa..
izmire gelin geldim
allah razı olsun canım allah ne muradın var ise nasip etsin inş
nasıl tanıştın eşinle. muş nere izmir nere
benim adım hatice, edebiyat ve mental aritmatik öğretmeniyim, 1,5 yıldır evliyim. Ben de bebek istiyorum fakat daha nasip olmadı. Yeni üye oldum bu siteye de. Yardımcı olacağım tek şey sanırm dua etmek.umarım rabbim kabul eder. Eksik kalan duaları mesaj atarsanız arkadaşlara da dağıtabilirim.
Kızlarrrrr merhaba nasılsınız
Kızlarrrrr merhaba nasılsınız
amin cnm cümlemizin inş. okudum ben 5 tane yasinimi.rabbim kabul etsin inş.
merhaba canım ben iyiyim şükür sen nasılsın
şükür cnm iyiyz sen nasılsın
evet canım yapılan en güzel dua başkası için yapılan duadır..biz birde birbirimizi görmedik tanımıyoruz..allah kabul eder inş.sen 2 tane oku esma arkadaşımızda 2 tane okur tamamlanır
nerde oturuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?