yandev ve melek04 için ayet el kursi listesi
ayse035==100 tane okuyack
esmavsc==100 tane okuyacak
okumak isteyenler eklenecektir
apartmanda zaten eltim ve kayınvalidem oturuyoruz..ama kayınvalidem yapacakmış..
doyuncaya kadar yiyeceğim..
çok seviiyorum
bende cok sevıyorum.ıkı hafta onceden cektı cnm annemler yaptı mecbur benım ıcın az bısey asure ayı gelmeden:))
eeee aşermişsin canım yapacaklar tabi canım allah razı olsun annenden ..
kayıvalidem yapınca koca bi tencere veriyo sağolsun...
kızlar bn cıkıyorum daha yemek yapıcam. Allaha emanet olun..
Bana da 100 ayetel kürsi yazabilirsin bir de kardeşini listeye ekledin mi ben 4 yasin okuyayım 2 benim hakkım 2 kardeşinin :) Kitabın adını sormuşsun canım HER ANNEYE LAZIM kitabın adı.Dünden beri canım sıkkın aslında benim vücut bayağı fıtık üretmiş :) haftaya cumaya kadar yatak istirahati verdi doktor tabii bunun yanında iğneler ilaçlar eğer şikayetlerim geçmezse ameliyata alacak dualarınızı bekliyorum canım arkadaşlarım
canım kardeşimi ekledim adı dilek..
ama onunla daha bu konuyu konuşamadım ..allah razı olsun senden..güzel yurekli kardeşim..
rabbim sıkıntını hayra çıkarsın inş.ah canım benim allah şifanı versin atlatırsın inş..
dr dinlen dediyse dinlen canım..allah sevdiği kullarına 40 günde bir sıkıntı verirmiş
Ben kaza etmeden ya sen kaza edersen?!
Saatler gece yarısını çoktan geçmişti. Otobüs yoluna devam etmektedir. Akşam namazından sonra mola verilmemişti. Yolculardan biri otobüs şoförünün yanına giderek:
–Şoför bey!
Namaz vakti geçmeden bir mola verseniz de namazımızı vaktinde kılsak olmaz mı? diye rica eder.
Bu istek şoförün hoşuna gitmemiştir:
– Bey amca bu namazı da kaza ediversen ne olur?
Adam gayet sakin bir şekilde cevap verir:
–Ben kaza etmeden ya sen kaza edersen?!!
Allah razı olsun canımıniçi senin kadar güzel yürekli olabilirsek ne mutlu bize Rabbim sevdiği için verdiyse nerdeyse sevinecem bütün hastalıklara.Kardeşinle ne zaman konuşursan önemli değil canım onun yasinleri bana emanet :) Dilek için ayetel kürside çekerim sen bana en iyisi 100 daha ekle nasıl olsa yatıyorum daha fazla çekersem bildiririm sayıyı canım
Bayıldım amcanın cevabına :)
evet harika..
ya böyle hoşuma gidenleri paylaşmadan duramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?