Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

yandev ve melek04 için ayet el kursi listesi

ayse035==100 tane okuyack
esmavsc==100 tane okuyacak
perlanore ==50 tane okuyacak

okumak isteyenler eklenecektir

apartmanda zaten eltim ve kayınvalidem oturuyoruz..ama kayınvalidem yapacakmış..
doyuncaya kadar yiyeceğim..
çok seviiyorum

bende cok sevıyorum.ıkı hafta onceden cektı cnm annemler yaptı mecbur benım ıcın az bısey asure ayı gelmeden:))

Bana da 100 ayetel kürsi yazabilirsin bir de kardeşini listeye ekledin mi ben 4 yasin okuyayım 2 benim hakkım 2 kardeşinin :) Kitabın adını sormuşsun canım HER ANNEYE LAZIM kitabın adı.Dünden beri canım sıkkın aslında benim vücut bayağı fıtık üretmiş :) haftaya cumaya kadar yatak istirahati verdi doktor tabii bunun yanında iğneler ilaçlar eğer şikayetlerim geçmezse ameliyata alacak dualarınızı bekliyorum canım arkadaşlarım

Yasin Suresi Bitince Okunacak Dua

E’uzu billahimineşşeytanirracim. Bismillahirrahmanirrahim.

Elhamdülillahi Rabbil-Alemiyn. Vesselatü vesselamü ala seyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmeiyn!

Allahümme inni es’elüke sabran cemilan. Ve kalben selima. Ve lisanen zakira. Ve dua’en müstecaba. Ve kitaben yemina. Ve rızkan halala. Ve naimen mukima. Ve cenneten ve harira.Ve nadraten ve sürura. Ya kadiyel ‘hacat. Ve ya mucibet deavat. Ya kaşıfed’durri vel’belliyyat. Ya alimes’sırrı vel’hafiyyat. İkdı haceti fi hazihıs’saatil’mübaraketi bihürmeti yasin vel’kuranil ‘ hakiym.Feiza kada emran fe innema yekulü lehu kün feyekun. Fesubhanellezi biyedihi melekutü külli şey’in ve ileyhi turceun.

Ya Rab okuduğum Yasin-i Şerifi dergah-i izzetinde (yüce katında) kabul eyle . Ya Rabbi sevabını sevgili peygamberimiz Hz.Muhammet (Aleyhisselamın) aziz, latif ruhu şeriflerine hediye eyledik, haberdar eyleyıp kabul eyle ya Rabbi. Ölmüşlerimizi ve cümlemizin peygamberimizin şefaatına nail eyle ya Rabbi. Bütün Peygamber efendilerimizin ve bilcümle Evliyaullahın mübarek ruhlarına hediye eyledik. Kabul eyle ya Rabbi.

Ya Rab okuduğumuz Yasin-i Şerifin sevabına ölmüşlerimizin aziz ruhlarına hediye eyledik, kabul eyle ya Rabbi*. Kabirleri Kur’an’ın nuruyla nur olsun, makamları cennet olsun ya Rabbi. Kabirlerini cehennem çukuru olmaktan koru ya Rabbi. Okunan bu Yasin’i Şerif’i ve dualarımızı kabul eyle ya Rabbi. Bi-hurmeti Taha ve Yasin, vel hamdülillahi Rabbil-alemiyn.

Subhane Rabbike Rabbil izzeti amma yasıfun, ve selamun alelmurselıyn. Velhamdülillahi Rabbil aleminel-Fatihah.

*Dua eden kimse, okunan Yasin-İ Şerif-in sevabını kimin ruhuna bağışlamak isterse onların isimlerini de burada sayabilir.

canım kardeşimi ekledim adı dilek..
ama onunla daha bu konuyu konuşamadım ..allah razı olsun senden..güzel yurekli kardeşim..
rabbim sıkıntını hayra çıkarsın inş.ah canım benim allah şifanı versin atlatırsın inş..
dr dinlen dediyse dinlen canım..allah sevdiği kullarına 40 günde bir sıkıntı verirmiş

yandev ve melek04 için ayet el kursi listesi

ayse035==100 tane okuyack
esmavsc==100 tane okuyacak
perlanore ==50 tane okuyacak
ema==100 tane okuyacak

okumak isteyenler eklenecektir

Allahım! Senden seni sevmeyi, seni sevenleri sevmeyi ve senin sevgine ulaştıracak amelleri sevmeyi dilerim. Allahım! Senin sevgini bana canımdan, ailemden ve soğuk sudan daha ileri kıl!”

Ben kaza etmeden ya sen kaza edersen?!

Saatler gece yarısını çoktan geçmişti. Otobüs yoluna devam etmektedir. Akşam namazından sonra mola verilmemişti. Yolculardan biri otobüs şoförünün yanına giderek:

–Şoför bey!
Namaz vakti geçmeden bir mola verseniz de namazımızı vaktinde kılsak olmaz mı? diye rica eder.

Bu istek şoförün hoşuna gitmemiştir:
– Bey amca bu namazı da kaza ediversen ne olur?

Adam gayet sakin bir şekilde cevap verir:

–Ben kaza etmeden ya sen kaza edersen?!!

Allah razı olsun canımıniçi senin kadar güzel yürekli olabilirsek ne mutlu bize Rabbim sevdiği için verdiyse nerdeyse sevinecem bütün hastalıklara.Kardeşinle ne zaman konuşursan önemli değil canım onun yasinleri bana emanet :) Dilek için ayetel kürside çekerim sen bana en iyisi 100 daha ekle nasıl olsa yatıyorum daha fazla çekersem bildiririm sayıyı canım

Bayıldım amcanın cevabına :)

allah razı olsun canım rabbim senni darda koymasın şifanı versin tez vakitte....

Bismillahirrahmanirrahim.

Sahabeyi okuyordum dün akşam....
öyle sıkı saf tutarlarmış ki...
elbiselerinin omuz başları eskirmiş en önce....
en çok yama oralarda olurmuş....
sahabe efendilerimiz namazda öyle sıkı
dururlarmış ki adeta nefes alamaz halde olurlarmış...

Peygamber Efendimiz (sav), bu şekilde İslam kardeşliği üzere yaşayanların ecrini dile
getirirken şöyle buyurmuşlardır:

"ALLAHın kulları arasında bir grup vardır ki onlar ne peygamber ne şehittirler,
üstelik kıyamet günü Hz. ALLAH indindeki makamlarının yüceliği sebebiyle,
Peygamberler de şehitler de gıpta ederler.

Orada bulunan Sahabe-i Kiram sormuşlar,
Ey ALLAHın Rasülü kimdir onlar bize haber verir misiniz?
Peygamber Efendimiz, onlar aralarında ne kan bağı
ne de birbirlerine bağışladıkları mal olduğu halde ALLAH rızası için birbirlerini sevenlerdir."

Bir ara merak ettim.elbise dolabımı açtım.
ve kullandıgım elbiselerin en çok neresinin yıprandığına baktım...

hep cep bölümleri yıpranmış....

şaşırdım kaldım...

tamir görenlerde hep cep bölümlerinden tamir görmüş....

eee ne olacaktı dünyalık adamın elbisesi neresinden yıpranacaktı ki...

utanıyorum tam olarak utanıyorum oldu bir an....

ve sahabe ile kendisi arasında uçurumu bir kez daha anladı....

özür dilerim vaktiniz varsa bir de siz baksanıza elbiseleriniz neresinden yıpranmış..

Tabi yıpranacak kadar kullanıyorsanız...!

Alıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…