çok şükür canım işteyim bi bakayım dedim
maşallah hangi arada okudun canım ya
çok şükür canım senin nasıl gidiyor bulantın devam ediyormu
iyii yapmısın canım işler nasıl gidiyo
öglen namazının peşine okuyım dedım cnm.
selam kızlar umarım herkes iyidir.
ayse cim beni yeni listeye ekleyebilirsin.hatırlatmamı istemiştin daha önce
sevgiler
işler çok yoğun değil bu aralarda ben kendimi pek veremiyorum oyüzden sık kontrol etmek zorunda kalıyorum birde uyku düzenim çok bozuldu sanırım üzüldüğüm için
yeni listemiz hayırlı uğurlu olsun arkadaşlarımız tez zamanda bebiş haberlerini versin inşallah
Muharrem ayının 10. günü olan ve Arapça ”Aşara” diye ifade edilen bugünde, ”Hz. Adem’in günahından dolayı ettiği tövbenin kabul olunduğu, Hz. İbrahim’in doğduğu ve ateşten kurtulduğu, Hz. Yakup’un oğlu Yusuf’a kavuştuğu, Hz. Eyüp’ün şifaya kavuştuğu, Hz. İsa’nın göğe çekildiği, Hz. Nuh’un bindiği geminin tufan bitip sular çekilince Cudi Dağı’na oturduğu” belirtiliyor.
”Aşure’nin yapılışı ise şöyle rivayet ediliyor: ”Tufandan kurtulan Hz. Nuh, gemide kalan çeşitli erzaktan tatlı bir çorba pişirilmesini söylemiş. Tufandan kurtulanlar o günü kutlayarak bayram etmişler ve çorbadan yemişler. Ayrıca Hz. Muhammed’in torunlarından Hüseyin, Kerbela’da yine Muharrem ayının 10. günü şehit edildi. Zamanla aşure, onun ve onunla birlikte Kerbela’da ölenlerin ruhu için pişirilip dağıtılmaya başlandı.”
nasılda canım çekti
yengem yapmıs bızede getırdı gel beraber yıyelım cnm:)
yandev ve melek04 için ayet el kursi listesi
ayse035==100 tane okuyack
okumak isteyenler eklenecektir
ayy ne yapsam nasıl gelsem bilmiyorum
apartmanında yapan yokmu cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?