Paylaş canım benim eminim benim gibi diğer arkadaşlarında senin paylaştıklarını okuyunca hoşuna gidiyordur :)
inş.canım..
bi sorum olacak genel olarak benimde hep belim ağrıyo bişey varmı dır acaba.senin şikayetlerin nasıldı
canım eksik liste için okumana gerek kalmadı birazdan yapacağım listede bakarsın sana kaçtane düştüyse bugunden başlayıp haftya persembeye kadar okuyabilirsin ..ayet el kursı lıstemizde oluyo katılmak istermiisin
Canım benim uzun zamandır yok belim ağrır yok boynum ağrır takmazdım kafaya doktora gittiğimde film çekilirdi kas tutulması derdi 5 yıl önce filan bu yüzden yine kas tutulması der geçerdim geçen bir ara hem sol taraf belimde kasığımda ve bacağımda ağrı vardı kadın doğumcuya gittim enfeksiyon var dedi fitil antibiyotik verdi ama ağrılarım geçmedi sonra beyin cerrahiye gittim geçen hafta mr çekildi fıtık var dedi hemde 1 tane değil fazlasıyla varmış şu andaki ağrılarım sol bacak ve kalçada senin ki fıtık değildir inş Allah korusun seni.AMİN
Canım cok gecmıs olsun.rabbim acil şifalar versin...
İyiakşamlar canım teşkler sen nasılsın?iyi akşamlar canım arkadaşlarım nasılsınız
Ayşeciğim adını unuttum kaldırmıştım dolaba bakayım yazarım sana.kitabın adı ne canım
Hoşgeldin aramızabenim adım Hatice, edebiyat ve mental aritmatik öğretmeniyim, 1,5 yıldır evliyim. ben de bebek istiyorum fakat daha nasip olmadı. yeni üye oldum bu siteye de. yardımcı olacağım tek şey sanırm dua etmek.umarım rabbim kabul eder. eksik kalan duaları mesaj atarsanız arkadaşlara da dağıtabilirim.
Merhaba teşeklr sen nasılsınKızlarrrrr merhaba nasılsınız
Allah kabul etsin annemde çok güzel yapardı apartmandaki komşular bir tane derdi.Kulakları çınlasın anneminMuharrem ayının 10. günü olan ve Arapça Aşara diye ifade edilen bugünde, Hz. Ademin günahından dolayı ettiği tövbenin kabul olunduğu, Hz. İbrahimin doğduğu ve ateşten kurtulduğu, Hz. Yakupun oğlu Yusufa kavuştuğu, Hz. Eyüpün şifaya kavuştuğu, Hz. İsanın göğe çekildiği, Hz. Nuhun bindiği geminin tufan bitip sular çekilince Cudi Dağına oturduğu belirtiliyor.
Aşurenin yapılışı ise şöyle rivayet ediliyor: Tufandan kurtulan Hz. Nuh, gemide kalan çeşitli erzaktan tatlı bir çorba pişirilmesini söylemiş. Tufandan kurtulanlar o günü kutlayarak bayram etmişler ve çorbadan yemişler. Ayrıca Hz. Muhammedin torunlarından Hüseyin, Kerbelada yine Muharrem ayının 10. günü şehit edildi. Zamanla aşure, onun ve onunla birlikte Kerbelada ölenlerin ruhu için pişirilip dağıtılmaya başlandı.
nasılda canım çekti
Nekadar anlamlı bir cevap.Bu arada Ayşeciğim 4 adet yasini okudum ben eksik olan yasindi değilmi bu?Ben kaza etmeden ya sen kaza edersen?!
Saatler gece yarısını çoktan geçmişti. Otobüs yoluna devam etmektedir. Akşam namazından sonra mola verilmemişti. Yolculardan biri otobüs şoförünün yanına giderek:
Şoför bey!
Namaz vakti geçmeden bir mola verseniz de namazımızı vaktinde kılsak olmaz mı? diye rica eder.
Bu istek şoförün hoşuna gitmemiştir:
Bey amca bu namazı da kaza ediversen ne olur?
Adam gayet sakin bir şekilde cevap verir:
Ben kaza etmeden ya sen kaza edersen?!!
Allah razı olsun canım benim sen hamilesin dua et inş.hamilelerinde duası kabul olurmuş yeğenimize iyi bak Allah'a emanetsiniz canımmm
Allah razi olsun cnm. Dualarimdasiniz...
Birbirini yiyenler, bölüşemez bir dağı; Birbirini sevenler paylaşırlar bir dalı!
Allah kabul etsin canım bütün hayırlı dualarını
öglen namazının peşine okuyım dedım cnm.
yengem yapmıs bızede getırdı gel beraber yıyelım cnm:)
"ALLAHın kulları arasında bir grup vardır ki onlar ne peygamber ne şehittirler,
üstelik kıyamet günü Hz. ALLAH indindeki makamlarının yüceliği sebebiyle,
Peygamberler de şehitler de gıpta ederler.
Orada bulunan Sahabe-i Kiram sormuşlar,
Ey ALLAHın Rasülü kimdir onlar bize haber verir misiniz?
Peygamber Efendimiz, onlar aralarında ne kan bağı
ne de birbirlerine bağışladıkları mal olduğu halde ALLAH rızası için birbirlerini sevenlerdir."
Nasıl etkilendim anlatamam ve ilk defa okudum Allah razı olsun canım Rabbim gönlündeki isteklerini hayırlı eylesin ve öyle nasip etsin inşallahhhhh
Birbirini yiyenler, bölüşemez bir dağı; Birbirini sevenler paylaşırlar bir dalı!
Allah kabul etsin canım bütün hayırlı dualarını
Amin inşallah sizin de o güzel gönlünüze göre versin Rabbim inşallah.
Geçmiş olsun ayrıca. İstirahat ve ilaçlar kökten bir çözüm olmasa da mutlaka en azından ağrılarınızı alacaktır büyük bir olasılıkla. Sonrasında da tabi ki çok dikkat etmelisiniz.
Fıtık denilen şey biliyorsunuz, eklemlerimizin aralarında bulunan sıvıların artık günümüz yaşam koşullarında daha insanlar çok yaşlanmadan dahi eksilmeye başlaması nedeniyle, eklem veya omurlar arasına sıkışan şeylerdir. Eğer eklemlerimiz arasında bulunan eklem sıvısı yeterli miktarda olsa, gerek ters bir hareketle belimizde olan sıkışmalar gerekse diğer boyun fıtıkları denen fıtık olaylarına çok daha az rastlanır. Çünkü o sıvının yeterli miktarda olması nedeniyle kayganlık olacağı için sıkışan kısım oradan rahatlıkla kurtulabiliyor.
Ama dediğim gibi artık bu sıvı daha çok gencecik insanlarda bile yeterli miktarda olmadığı için, ne yazık ki en ufacık bir araya girme olayında bile kalıcı oluyor ve fıtık ne yazık ki artık küçük cocuklarda bile rastlanıyor.
Bu tedavi sürecinde mümkün olduğunca istirahat uygulamanıza dikkat etmeye çalışırsanız inşallah uzun bir süre rahat edersiniz. Ve hemen ameliyata karar verebilmek de zor oluyor.
Çünkü gözlemlediğim ve görebildiğim kadarıyla, ameliyat olan insanların da bir çoğu bir müddet sonra yine problem yaşamaya başlıyorlar. Kaldı ki zaten ameliyat olsanız da, aynı ameliyat öncesinde ağrılarınızın ve sıkıntılarınızın olmaması için nelere dikkat etmeniz gerekiyorsa, o şekilde dikkat etmeniz gerekiyor herşeye ameliyat sonrasında bile.
İnşallah gelmiş geçmiş olacaktır Allah'ın da izniyle. Tekrar geçmiş olsun ve bir an önce şifa olsun bu tedaviniz.
Ben de pek çok şeyi duymuşluğum işitmişliğim oluyor normalde ama bu yazdığınızı ilk defa duydum.
Müthiş güzel müthiş anlamlı ve içinde ne çok şeyi barındıran ne güzel bir söz.
Ayrıca teşekkür etmek istedim kendi adıma. Bu söz en çok tekrar ettiklerim ve edeceklerim arasındaki yerini aldı. Kendimizi yontabilmemiz, insan edebilmemiz açısından, güzel bakışlara sahip olabilmemiz açısından ne önemlidir böyle bilge sözler, yeter ki biz istifade edebilmeyi barabilelim ve daha da önemlisi olabildiğince hayata geçirebilelim.
Sağolun, var olun, Allah razı olsun, ne iyi ettiniz ve buradan bizlerle paylaştınız.
yandev ve melek04 için ayet el kursi listesi
ayse035==100 tane okuyack
esmavsc==100 tane okuyacak
perlanore ==50 tane okuyacak
ema==100 tane okuyacak
okumak isteyenler eklenecektir
arkadaşlar yazmıştım önceden adetim geçmişti diye. bugün 40 gün oldu kan testi yaptım negatif çıktı sonrada adet oldum zaten...
bu arada 2 tane yasin okumuştum haber vereyim dedim. hasta olmasaydım daha çok alırdım. inşallah bittiğinde devam edeceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?