Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

"ALLAHın kulları arasında bir grup vardır ki onlar ne peygamber ne şehittirler,
üstelik kıyamet günü Hz. ALLAH indindeki makamlarının yüceliği sebebiyle,
Peygamberler de şehitler de gıpta ederler.

Orada bulunan Sahabe-i Kiram sormuşlar,
Ey ALLAHın Rasülü kimdir onlar bize haber verir misiniz?
Peygamber Efendimiz, onlar aralarında ne kan bağı
ne de birbirlerine bağışladıkları mal olduğu halde ALLAH rızası için birbirlerini sevenlerdir."

Nasıl etkilendim anlatamam ve ilk defa okudum Allah razı olsun canım Rabbim gönlündeki isteklerini hayırlı eylesin ve öyle nasip etsin inşallahhhhh

inş.canım..
bi sorum olacak genel olarak benimde hep belim ağrıyo bişey varmı dır acaba.senin şikayetlerin nasıldı

Canım benim uzun zamandır yok belim ağrır yok boynum ağrır takmazdım kafaya doktora gittiğimde film çekilirdi kas tutulması derdi 5 yıl önce filan bu yüzden yine kas tutulması der geçerdim geçen bir ara hem sol taraf belimde kasığımda ve bacağımda ağrı vardı kadın doğumcuya gittim enfeksiyon var dedi fitil antibiyotik verdi ama ağrılarım geçmedi sonra beyin cerrahiye gittim geçen hafta mr çekildi fıtık var dedi hemde 1 tane değil fazlasıyla varmış şu andaki ağrılarım sol bacak ve kalçada senin ki fıtık değildir inş Allah korusun seni.AMİN

tabiki lütfen, 300 kadar okuyabilirim

Canım cok gecmıs olsun.rabbim acil şifalar versin...

Hamd, âlemlerin Rabbi Allah’a mahsustur. Salât ve selâm, nebî ve rasûllerin en şereflisi, Peygamberimiz Muhammed -sallallahu aleyhi ve sellem-’in, âlinin ve bütün ashâbının üzerine olsun.

Allahım, ey bizim Sahibimiz, bizler birbirini hiç görmemiş, sesi sesine, nefesi nefesine ulaşmamış, birbirimizi sadece senin hatırın için görmeden seven mümin kullarınız. Efendimiz(s.a.v)in “Birbirinize temiz ağızlarla dua ediniz” Hadis’i şerifini kendimize düstur edinerek, birbirimize dua etmeye karar verdik. Sen bu günahkar kullarının dua eden ağızlarını, dertli kardeşleri için tertemiz kıl. Günahlarımızı affet. Tevbelerimizi kabul et. Şüphesiz sen çok affedici ve çok mağfiret edicisin.

Ey bizim İlahımız! Kabul edeceğin duaları kalbimize ilham et. Bize hep hayrı istet. Hakkımıza hayırlı olan dualarımızı bizden kabul buyur. Ellerimizi boş çevirme Ya Rabbi! Ve burada olamayan, bizi tanıyan, tanımayan, derdini anlatmaktan bizâr olan, edebinden dolayı mahrem dertlerini anlatamayan cümle kardeşlerimize yardım et.

“Şüphesiz sen duaları hakkıyla işitensin” (Amin, Amin, Amin)

iyi akşamlar canım arkadaşlarım nasılsınız
İyiakşamlar canım teşkler sen nasılsın?
kitabın adı ne canım
Ayşeciğim adını unuttum kaldırmıştım dolaba bakayım yazarım sana.
Hoşgeldin aramıza
Kızlarrrrr merhaba nasılsınız
Merhaba teşeklr sen nasılsın
Allah kabul etsin annemde çok güzel yapardı apartmandaki komşular bir tane derdi.Kulakları çınlasın annemin
Nekadar anlamlı bir cevap.Bu arada Ayşeciğim 4 adet yasini okudum ben eksik olan yasindi değilmi bu?

Amin inşallah sizin de o güzel gönlünüze göre versin Rabbim inşallah.

Geçmiş olsun ayrıca. İstirahat ve ilaçlar kökten bir çözüm olmasa da mutlaka en azından ağrılarınızı alacaktır büyük bir olasılıkla. Sonrasında da tabi ki çok dikkat etmelisiniz.

Fıtık denilen şey biliyorsunuz, eklemlerimizin aralarında bulunan sıvıların artık günümüz yaşam koşullarında daha insanlar çok yaşlanmadan dahi eksilmeye başlaması nedeniyle, eklem veya omurlar arasına sıkışan şeylerdir. Eğer eklemlerimiz arasında bulunan eklem sıvısı yeterli miktarda olsa, gerek ters bir hareketle belimizde olan sıkışmalar gerekse diğer boyun fıtıkları denen fıtık olaylarına çok daha az rastlanır. Çünkü o sıvının yeterli miktarda olması nedeniyle kayganlık olacağı için sıkışan kısım oradan rahatlıkla kurtulabiliyor.

Ama dediğim gibi artık bu sıvı daha çok gencecik insanlarda bile yeterli miktarda olmadığı için, ne yazık ki en ufacık bir araya girme olayında bile kalıcı oluyor ve fıtık ne yazık ki artık küçük cocuklarda bile rastlanıyor.

Bu tedavi sürecinde mümkün olduğunca istirahat uygulamanıza dikkat etmeye çalışırsanız inşallah uzun bir süre rahat edersiniz. Ve hemen ameliyata karar verebilmek de zor oluyor.

Çünkü gözlemlediğim ve görebildiğim kadarıyla, ameliyat olan insanların da bir çoğu bir müddet sonra yine problem yaşamaya başlıyorlar. Kaldı ki zaten ameliyat olsanız da, aynı ameliyat öncesinde ağrılarınızın ve sıkıntılarınızın olmaması için nelere dikkat etmeniz gerekiyorsa, o şekilde dikkat etmeniz gerekiyor herşeye ameliyat sonrasında bile.

İnşallah gelmiş geçmiş olacaktır Allah'ın da izniyle. Tekrar geçmiş olsun ve bir an önce şifa olsun bu tedaviniz.

Birbirini yiyenler, bölüşemez bir dağı; Birbirini sevenler paylaşırlar bir dalı!

Allah kabul etsin canım bütün hayırlı dualarını

Ben de pek çok şeyi duymuşluğum işitmişliğim oluyor normalde ama bu yazdığınızı ilk defa duydum.

Birbirini yiyenler, bölüşemez bir dağı; Birbirini sevenler paylaşırlar bir dalı!

Müthiş güzel müthiş anlamlı ve içinde ne çok şeyi barındıran ne güzel bir söz.

Ayrıca teşekkür etmek istedim kendi adıma. Bu söz en çok tekrar ettiklerim ve edeceklerim arasındaki yerini aldı. Kendimizi yontabilmemiz, insan edebilmemiz açısından, güzel bakışlara sahip olabilmemiz açısından ne önemlidir böyle bilge sözler, yeter ki biz istifade edebilmeyi barabilelim ve daha da önemlisi olabildiğince hayata geçirebilelim.

Sağolun, var olun, Allah razı olsun, ne iyi ettiniz ve buradan bizlerle paylaştınız.

Ne güzel bilgiler verip ne güzel dualar ediyorsun.Yazılarının hepsine ve derin bilgine bayılıyorum.Küçük çocuklarda bile rastlanıyor demek oysa özelde gittiğim bir dr vardı mr çektirmemi istedi mr sonucunu eşimle gönderdim ve doktorun sorusu beni üzdü açıkcası "Eşiniz 40 yaşında mı?"diye sormuş eşime eşimde "Hayır 26 yaşında"demiş.Doktorun tepkisi ise bu yaşta bu kadar fıtık çok nadir acil ameliyata almam lazım demiş.Bende bugün sonucu alıp başka bir doktora gittim.

Allah iyilerle karşılaştırsın inş hepimizi bu dr dedi ki "gözünü korkutmuş acil değil yat ilaçları kullan geçmezse ameliyat öneririm"dedi ama senin de dediğin gibi ilerde yine ameliyat riski var biraz korkuyorum galiba ama Rabbimin takdiri.İnş dediğiniz gibi geçer Allah razı olsun

Siz de ne iyi ettiniz de beğendiniz :) Çok mutlu oldum yazdıklarınıza ilaç gibi geldi gülümsettiniz beni Allah'ta iki cihanda güldürsün yüzünüzü inşallah

arkadaşlar yazmıştım önceden adetim geçmişti diye. bugün 40 gün oldu kan testi yaptım negatif çıktı sonrada adet oldum zaten...
bu arada 2 tane yasin okumuştum haber vereyim dedim. hasta olmasaydım daha çok alırdım. inşallah bittiğinde devam edeceğim...

Allah kabul etsin canım nazlı bebişler çok fazla bekletmez inş bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…