gitmeeeeeeeeee...
Bende yeni geldim dahaa
Merhaba bayanlar
Bizde bebiş için uğraşan bir aileyiz. Eşimde sorun var gördüğüm kadarıyla dualar ediyorsunuz beni de aranıza alır mısınızzz
merhaba canım aramıza hoşgeldin..allahh en yakın zamanda nasıp etsin ins..
artık aramızdasınnnnn
biraz kendinden bahseder misin
ben gün içerisinde mutlaka giriyorum fakat eşimle bugun sürekli dısardaydık o yuzden giremedim canım
ama işten çıkıcam 10dk.sonra ve üzüldüm akşama denk geliriz belki
Sağol canımmm aminnnnn
Ben 29yaşındayım 4,5 yıllık evliyim bebiş istiyoruz ama olmuyor eşimin sayısı-hareketi-sayısı problemli 4ay oldu öğreneli keçi boynuzu kürü ısırgan otu çayı içiyor ama morfoloji hala 0 ilaç vermedi henüz dr.lar karyotip testi istediler onun sonucunu bekliyoruz işte aklıma şimdilik bunlar geldi
ben de bi an korktum nazarım mı değdi acaba dedim. dün güzel vakit geçirdim çünkü:),
Sağol canımmm aminnnnn
Ben 29yaşındayım 4,5 yıllık evliyim bebiş istiyoruz ama olmuyor eşimin sayısı-hareketi-sayısı problemli 4ay oldu öğreneli keçi boynuzu kürü ısırgan otu çayı içiyor ama morfoloji hala 0 ilaç vermedi henüz dr.lar karyotip testi istediler onun sonucunu bekliyoruz işte aklıma şimdilik bunlar geldi
bunu demem doğru mu bilmiyorum ama piyasa da bi kür var. kibarlı ürünleri diye geçiyor. tv lerde de devamlı reklamı döniyor. panax diye. onunda iyi olduğunu duymyuştum
allah yardım etsin sifa versin ins canım yaa.. başkadr lara da görünün bence i drla kalmayın
allah yardım etsin sifa versin ins canım yaa.. başkadr lara da görünün bence i drla kalmayın
sağol canım emre bakırcıoğlunu duydum istanbulda ona gitmeyi planlıyorum şu karyotip çıksın Allah izin verirse
zaten devlet hastanesine gidiyor eşim oralarda da bilirsiniz pratisyenler bakıyor inşallah emre beyden çok umutluyum
inş.hakkınızda hayırlısı olur canım nerde oturuyorsun
İstanbuldayım canım inşallah Allahım hayırlısıyla nasip eder hepimize
istanbulda bu konuda daha gelişmiş merkezler drlar var inş. iyi olur canım
onu da bugün okudum bir topicte ama amacını anlayamadım araştırmak istiyorum bi teşhisi koyabilseler neden kaynaklandığını ona göre bir tedavi başlayabilsek çok iyi olacak ama beklemek çok yoruyor beni sinir oluyorum bu duruma bi de argin max ı öneriyorlar birine başlayacağız herhalde bizde
Evlat özlemi hiçbirşeyle tarif edilmiyor...Rabbim tüm isyenlere de bize de hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?