Ne güzel bilgiler verip ne güzel dualar ediyorsun.Yazılarının hepsine ve derin bilgine bayılıyorum.Küçük çocuklarda bile rastlanıyor demek oysa özelde gittiğim bir dr vardı mr çektirmemi istedi mr sonucunu eşimle gönderdim ve doktorun sorusu beni üzdü açıkcası "Eşiniz 40 yaşında mı?"diye sormuş eşime eşimde "Hayır 26 yaşında"demiş.Doktorun tepkisi ise bu yaşta bu kadar fıtık çok nadir acil ameliyata almam lazım demiş.Bende bugün sonucu alıp başka bir doktora gittim.
Allah iyilerle karşılaştırsın inş hepimizi bu dr dedi ki "gözünü korkutmuş acil değil yat ilaçları kullan geçmezse ameliyat öneririm"dedi ama senin de dediğin gibi ilerde yine ameliyat riski var biraz korkuyorum galiba ama Rabbimin takdiri.İnş dediğiniz gibi geçer Allah razı olsun
Tabi ki ben bir doktor değilim, mutlaka ki onlar bu işin uzmanı olduğu için onların sözlerine itibar etmemiz en doğrusu. Ama böyle onlar arasında da bazen hem de büyük farklı sonuçlar çıkabiliyor.
Ya niye böyle oluyor bilmem ama, ben tanıdık tanımadık kiminle ilgili birşeylere değinsem bir şekilde o konuyla ilgili birşeyler farklı yaşanmış oluyor, tesadüf işte.
Ama benim suçum yok, ben bilmiyordum valla sizi o korkutan doktoru.Size yazdıklarımı yazarken.
Sanırım bizim kafalarımız ikinci doktorla birbirine daha yakınmış.
İyi olmuş da gitmişsiniz. Yoksa yazdığınız gibi, ilk doktorun söylediklerinden sonra tamamen demoralize olabilirdiniz ve ağrınız sızınız azalsa veya dinse bile, kendi durumunuzu onun söylediği gibi zannetmek düşüncesi bile insanı altüst etmeye yeterdi. Rabbim en azından bu konuda sizi bir sıkıntıdan kurtarmak için vesile kıldı demek ki ikinci doktoru.
Benimle ilgili güzel kanaatlerinize de ayrıca teşekkür ederim. Onlar sizin güzel görüşünüz ve siz öyle düşündüğünüz için. Ama insanız sonuçta, bir yandan da hoşuma gitmedi dersem yalan olur.
Allah sizden de razı olsun, ben de şu anda tebessümle yazıyorum. Yüce Rabbim herşeyi en güzelinden ve gönlünüzce tez zamanda versin size de, en hayırlısından inşallah.
Görüşmek üzere. İyi akşamlar.
Yeni Yasini şerif listemiz
perlanore==3 tane okuyacak
aruna==3tane okuyacak
BAHAR27==3 TANE OKUYACAK
antikdeniz==3tane okuyacak
topeguk==1tane okuyacak
tondora==3tane okuyacak
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==1 tane okuyacak
seminay84==3 tane okuyacak
sebiilem==3tane okuyack
orlic==3tane okuyacak
burcu81==3tane okuyacak
ozay37barış==3tane okuyac
şaşkınanne==3tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okuyacak
hayalot=3tane okuyacak
yandev==3 tane okuyacak
melek04==3tane okuyacak
esmacvs==3 tane okuyacak
ayse035===3 tane okuyacak
özlemlk==2tane okuyacaK
turkuaz== 2tane okuyacak
taylandilek=1 tane okuyacak
seyyan ==2 tane yasin okuyacak
E_M_A==2tane okuyacak
CANDAN==2 TANE OKUYACAK
rainsun==2 TANE OKUYACAK
ecrin007==2 tane okuyacak
dilek==2 tane okuyacak
sevil61==2 tane okuyacak
muhat==2tane okuyacak
mausi==2 tane okuyacak
bu hafta dualarımız yandev ve melek04 arkadaşımız için..seminay ve özlemlk arkdaşlarımızı listeden çıkarmadım ..
inş.enn yakın zammanda dönerler aramıza..
yasinleri haftaya perşembeeye kadar bitirmeye çalışalım kızlar
Muharrem ayının 10. günü olan ve Arapça ”Aşara” diye ifade edilen bugünde, ”Hz. Adem’in günahından dolayı ettiği tövbenin kabul olunduğu, Hz. İbrahim’in doğduğu ve ateşten kurtulduğu, Hz. Yakup’un oğlu Yusuf’a kavuştuğu, Hz. Eyüp’ün şifaya kavuştuğu, Hz. İsa’nın göğe çekildiği, Hz. Nuh’un bindiği geminin tufan bitip sular çekilince Cudi Dağı’na oturduğu” belirtiliyor.
”Aşure’nin yapılışı ise şöyle rivayet ediliyor: ”Tufandan kurtulan Hz. Nuh, gemide kalan çeşitli erzaktan tatlı bir çorba pişirilmesini söylemiş. Tufandan kurtulanlar o günü kutlayarak bayram etmişler ve çorbadan yemişler. Ayrıca Hz. Muhammed’in torunlarından Hüseyin, Kerbela’da yine Muharrem ayının 10. günü şehit edildi. Zamanla aşure, onun ve onunla birlikte Kerbela’da ölenlerin ruhu için pişirilip dağıtılmaya başlandı.”
nasılda canım çekti
Güzel bir insan olduğunuza kanaat ediyorum yazdıklarınız belli ediyor zaten kaliteli bir insan olduğunuzu.Sizi sanal alemde bile olsa tanıdığıma çok sevindim.Ayşe'm sağolsun.Bütün iyi dilekleriniz için teşekkür ederim Allah'a emanet olun hayırlı geceler
toplamda kaç tane ayete'l kürsü okunacak?
arkadaşlar yazmıştım önceden adetim geçmişti diye. bugün 40 gün oldu kan testi yaptım negatif çıktı sonrada adet oldum zaten...
bu arada 2 tane yasin okumuştum haber vereyim dedim. hasta olmasaydım daha çok alırdım. inşallah bittiğinde devam edeceğim...
iyi akşamlar,,,,
Merhaba bayanlar
Bizde bebiş için uğraşan bir aileyiz. Eşimde sorun var gördüğüm kadarıyla dualar ediyorsunuz beni de aranıza alır mısınızzz
teşekür ederim iyiyim, sen nasılsın? nete pek gelip giden olmadı. sabah pek kimse olmuyo anlaşılan
Yaaa ben gidiyorum siz gelmişsiniz ama olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?