inş.geçer bu hallerin cannm ..kardeşim nasıl olsun aynı bayılıyo dr saradan şüpheleniyo başka bi hastahaneye yönlendirmiş daha gitmedi ..üzülüyorum ona birden başına neler geldi..rabbim şifasını nasip etsin inş
inş.geçer bu hallerin cannm ..kardeşim nasıl olsun aynı bayılıyo dr saradan şüpheleniyo başka bi hastahaneye yönlendirmiş daha gitmedi ..üzülüyorum ona birden başına neler geldi..rabbim şifasını nasip etsin inş
iyiyiz cnm sen nasılsın
Merhaba.
Ne güzel yazmışsınız.
Gönlünüze sağlık. Bir kaç kez okudum yazdıklarınız, tabi ki hastane çıkışı yaşadığınız olay için değil, o olayı anlatmadan önceki ve sonraki bir kaç satırınız için okudum özellikle.
Teslimiyeti ve rızayı hissederek yaşayarak yazılmış satırlar olduğu için, onlardan istifade etmek için okudum bir kaç kere. Her durumda, her halimizde olmamız ve yapmamız gereken şey.
Kendi adıma bu açıdan teşekkür etmek istedim size. Allah herkesin ve sizin haklarınızda en hayırlılarını versin, tez zamanda hem hayırlı hem de muradınız olanına, kavuştursun inşallah.
Sevgimle
canım işte bazen dile böyle dökülüyor yürekteki acılar....ne demeliyim ne söylemeliyim bilmiyorum.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Ayşe Hanım,
Kardeşiniz için geçmiş olsun. Kaç yaşındadır ve arka arkaya ne sıkıntılar yaşadı bilemiyorum ama Allah bir an önce şifa versin ve varsa başka sıkıntıları onları da tez zamanda alsın inşallah.
Epilepsi yani halk arasındaki tabiriyle sara rahatsızlığının çok fazla türü var. Hepsinin etkileri ve nöbet sıklıkları, nöbet esnasında yaşananlar türlü türlü. Bazen çok küçük kasılmalar olduğu için pek çoğumuzun farkına bile varamadığımız ama epileptik etkilerden dolayı vücudumuzda meydana gelmiş belki de saniylerle sürmüş durumlar olabiliyormuş insanların bir çoğunda, hayatında bir veya bir kaç kez de olsa.
Şikayetlerini veya problemi bilemiyorum tabi ki, sadece siz sara dan şüpheleniliyor diye yazınca, benim de öğrendiğim zaman çok şaşırmış olduğum bu bilgi aklıma gelince paylaşayım istedim. Eğer epileptik bir tanı konulursa da ki inşallah değildir ve inşallah problemi neyse tekrar etmesin ama, epileptik durumlar için artık hakikaten iyi sonuçlar veren tedaviler var.
Biraz uzun süreli ve devamlılık gerektiren ilaç kullanımıyla çok sık olanların bile aralardaki süreleri uzuyor ve kısa bir süre de nöbetler tamamen duruyor gibi iyi neticeler alınıyor.
Tekrar geçmiş olsun. Rabbim tüm hastalara acil şifalar, tüm dertlilere acil devalar versin inşallah.
çok geçmiş olsun ayşecim.A LLAH kardeşine en kısa zamanda acil şifalar versin inş.
merhaba ablacım ...
kardeşim 18 yasında ve 3 ay önce kaçarak evlendi.. evlendiğinden beri de bayılmaları başlamış..geçtiğimiz kurban bayramında 1 hafta bende kaldı şahit oldum bayılmalarına
kasılma yok sanki uyuyor rahat bi şekilde..
canım sen nasılsın nasıl oldun
merhaba ablacım ...
kardeşim 18 yasında ve 3 ay önce kaçarak evlendi.. evlendiğinden beri de bayılmaları başlamış..geçtiğimiz kurban bayramında 1 hafta bende kaldı şahit oldum bayılmalarına
kasılma yok sanki uyuyor rahat bi şekilde..
bende iyiyim bitanem çok şükür
rabbım nazarlardan korusun meleğinle seni
yetişemedim sana konuşamadık ama başka sefere artık
Allah razı olsun canım benım. nasıl oldu evın ıstedıgın gıbı oldumu cnm
oldu canım benim çok şükür temizliğimde bitti bi 2 gün önce
rabbım olmayanlarada nasip eder inşallah
aminnnnnn'Allahım gönlümde olanı hayırlı eyle,hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle.Ey vermekle kendisinden birşey eksilmeyen!Değiştiremeyeceklerimi tevekkül içinde kabul edecek vakarı.değiştirebileceklerimi değiştirecek cesareti,Ve ikisi arasındaki farkı anlayabilecek feraseti ihsan eyle.Allahım ömrümün en hayırlı anını sonu,amelimin en hayırlısınıson amelim,günlerimin en hayırlısını ise sana kavuştuğum gün eyle' sıkıntılı anlarda rahatlatan bir dua................
oh ne güzel ellerine saglık cnm. Allah gule gule oturmanızı nasıp etsın ınş. boy boy bebişlerlee..
malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?