Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Ayşe Hanım,

Kardeşiniz için geçmiş olsun. Kaç yaşındadır ve arka arkaya ne sıkıntılar yaşadı bilemiyorum ama Allah bir an önce şifa versin ve varsa başka sıkıntıları onları da tez zamanda alsın inşallah.

Epilepsi yani halk arasındaki tabiriyle sara rahatsızlığının çok fazla türü var. Hepsinin etkileri ve nöbet sıklıkları, nöbet esnasında yaşananlar türlü türlü. Bazen çok küçük kasılmalar olduğu için pek çoğumuzun farkına bile varamadığımız ama epileptik etkilerden dolayı vücudumuzda meydana gelmiş belki de saniylerle sürmüş durumlar olabiliyormuş insanların bir çoğunda, hayatında bir veya bir kaç kez de olsa.

Şikayetlerini veya problemi bilemiyorum tabi ki, sadece siz sara dan şüpheleniliyor diye yazınca, benim de öğrendiğim zaman çok şaşırmış olduğum bu bilgi aklıma gelince paylaşayım istedim. Eğer epileptik bir tanı konulursa da ki inşallah değildir ve inşallah problemi neyse tekrar etmesin ama, epileptik durumlar için artık hakikaten iyi sonuçlar veren tedaviler var.

Biraz uzun süreli ve devamlılık gerektiren ilaç kullanımıyla çok sık olanların bile aralardaki süreleri uzuyor ve kısa bir süre de nöbetler tamamen duruyor gibi iyi neticeler alınıyor.

Tekrar geçmiş olsun. Rabbim tüm hastalara acil şifalar, tüm dertlilere acil devalar versin inşallah.

bende teşekkür ederim canım.amin inşallah cümlemizin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin..
rabbım kimseyi sevdiklerimizle ,evlat acısıyla terbiye etmesin inşallah ..

çok geçmiş olsun ayşecim.A LLAH kardeşine en kısa zamanda acil şifalar versin inş.

canım işte bazen dile böyle dökülüyor yürekteki acılar....ne demeliyim ne söylemeliyim bilmiyorum.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

amin canım amin inşşşş hepimizn yar ve yardımcımız olsun CANLARR BENİ ANLADIĞINIZ ŞÇİN TEŞEKÜR EDERİM HEPİNİZE

merhaba ablacım ...
kardeşim 18 yasında ve 3 ay önce kaçarak evlendi.. evlendiğinden beri de bayılmaları başlamış..geçtiğimiz kurban bayramında 1 hafta bende kaldı şahit oldum bayılmalarına
kasılma yok sanki uyuyor rahat bi şekilde..

ayşecim anım çok geçmiş olsunnn öncelikle benim eltimde epilepsi sara hastası bikaç defa benim yanımda geçirdi.ama kasılmalar oluyor bildiğim kadarıyla sarada.çünkü onunla bu olayı yaşadıktan sonra bayagı bı okumustum bu hastalıgı tedavı uygulanarak azaltılabılıyo krızler hatta geçiriliyo bile.bazen sinir kriziyle epilepsi çok karıştırııyomuş canım benim.iyice bi araştırılması lazım bu durumun .rabbım en kısa zamanda şifa versin kardeşinede bu durumda rahatsızlıgı olanlarada

yeni yasini şerif listemiz
perlanore==3 tane okuyacak
aruna==3tane okuyacak
bahar27==3 tane okuyacak
antikdeniz==3tane okuyacak
topeguk==1tane okuyacak
tondora==3tane okudu
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==1 tane okuyacak
seminay84==1 tane okudu 2 tane kaldı
sebiilem==3tane okuyack
orlic==3tane okuyacak
burcu81==3tane okuyacak
ozay37barış==3tane okuyac
şaşkınanne==3tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okuyacak
hayalot=3tane okuyacak
yandev==3 tane okuyacak
melek04==3tane okuyacak
esmacvs==3 tane okudu
ayse035===3 tane okuyacak
özlemlk==2tane okuyacak
turkuaz== 2tane okuyacak
taylandilek=1 tane okuyacak
seyyan ==2 tane yasin okuyacak
e_m_a==2tane okudu
candan==2 tane okuyacak
rainsun==2 tane okuyacak
ecrin007==2 tane okuyacak
dilek==2 tane ema okudu
sevil61==2 tane okudu
muhat==2tane okudu

mausi==2 tane okuyacak
asbelove ==2 tane okuyacak
keyfimbilir==2 tane okuyacak
ecrin23==3 t ane okuyacak
witchgirl01==3tane okuyacak
nekadarzor==?
Simaybade==7 tane okudu

Anladım.

Kan değerleri düşük veya bununla birlikte psikolojik olarak da sıkıntı birleştiği için olası birşeye de benziyor gibi.

Ama büyük bir ihtimalle nörolojik tetkikler yapılması zorunlu bir durum. Zaten bu anlamda gerekenler yapılacaktır hastanelerde.

Daha çocuk denecek yaşta. Yeni bir hayat ve evlilik her ne şekilde yapılırsa yapılsın, bir uyum safhası mutlaka yaşanıyor zaten. Ve daha çok yeni evli.

İnşallah Allah huzur versin, Allah mesut bahtiyar etsin evliliğinde de. Problem her neyse bir an önce tetkiklerle teşhis konulup tedaviye başlanınca bir şeyi kalmaz Evel Allah ve inşallah.

'Allahım gönlümde olanı hayırlı eyle,hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle.Ey vermekle kendisinden birşey eksilmeyen!Değiştiremeyeceklerimi tevekkül içinde kabul edecek vakarı.değiştirebileceklerimi değiştirecek cesareti,Ve ikisi arasındaki farkı anlayabilecek feraseti ihsan eyle.Allahım ömrümün en hayırlı anını sonu,amelimin en hayırlısınıson amelim,günlerimin en hayırlısını ise sana kavuştuğum gün eyle' sıkıntılı anlarda rahatlatan bir dua................

aminnnnnn
oh ne güzel ellerine saglık cnm. Allah gule gule oturmanızı nasıp etsın ınş. boy boy bebişlerlee..

saol bitanem..amin canım inşallah yaaa

mrb benim güzell arkadaşlarımm nasılsınız??aysecim geçmiş olsun hayatım tez zamanda saglığına kavuşur inş kardeşin..sara doğuştan geliyo canım sonradan olmuyor yalnız benim arkadaşımın bebegi malesef sara henüz 6 aylıkk çok zorr gercekden ordan biliyorum canım bende..

bende bu ay adet oldum yaa nedense hiç üzülmedimmmmm artık kendimee söz verdim üzülmekk yokkkkk:18::18::18:desemde inanmayın:)))umuttt umutttttttttttt ahhhhhhh ,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…