Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

amin allah razı olsun ablacım..

İyi geceler cnm şükür iyiyiz sen nasılsın

ben de iyilik canımmm bu aksam evimm sensinee gittimmm agladımm ha agladım bahane arıyorum ya zatennn:)

bende iyiyim kızlar annemin hacı mevlidi vardı (allah kabul etsin) şimdi geldim geldiğim gibide bi bakayım dedim anammm çok yorulmuşum topuklularla ayaklarım patladı valla

o filmi bende merak ediyorum zaten gözlerim balon olana kadar ağlayasım var

güzeldii gercekdenn ben begendimm yaniii....bende öyleyimmm canımm bugünlerdee neden bilemiyorum aslında mümkün oldugunca kendime oyalanacak bişeler buluyorum ama bir sn boş kalsamm hemek aklım gidiyorr..biliyorumm sabırlıı olmam lazımmm olmamızzz lazımmm ama olmuyorr işteee..off offf farkındayım insanlar ne sorunlarlaa ugrasıyorlarrr duyuyorumm görüyorummm ama genede şu duygularımınn önünee geçemiyorummm kiii

canım inş geçer inş sara değildir ya..

bende öyleyim canım yanlız kaldığımda sulanıyor gözlerim beynim biran boş kalsın istemiyorum çünkü aklımdan çıkmıyor o zaman acaba hiç anne olamıyacakmıyyım demekten alıkoyamıyorum kendimi sonrada diyorum tam 7.denemede rabbim hamile kalmayı nasib etti inşallah yine olacak offff offff öle işte

inşş canım herkesin sınavı farklıı allah beterinden saklasınnn teezz zamanda kavuşalım inşş bebişlerimize hayırlısıyla..benimde durumun vahimmm malesef canımm hele hele bu konuda evde ufacık birr üzüntümü bellli edemiyorumm ..eşime kıyamıyorum çünküüü adam elinden geleni yapıyo neticede bakalım ocakda ankaraya gidecezz ne dicek doktorr

canım allah razı olsun gitti drlara bişey yok dediler şimdi saradan şpelenıyoruz demiişler

canım stresten olabilirmi acaba?benim ablamdadaa aynı durum vardı üstelikk hamileydiii çok stresliydii o dönemm vee bayılıyordu süreklii sonraa doktorlar bişe yok felan dediler epey sonra anlaşıldıki ablam panik atakmış şuan tedavi görüyorr

hayırlısı olsun inşallah hepimiz elimizden geleni yapıyoruz inşallah rabbim tezz zamanda nasib edecek ilk önce kendimiz inanmalıyız olacağına değilmi hayırlsıı ile burdaki herkes anne olacak dualarımızla inancımızla

canım ailesine götürün diyor doktorlar..üzüntü diyorlar..panik atak tedavisi varmı sonuc alınıyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…