kızlar iyi geceler nasılsınız
kızlar iyi geceler nasılsınız
anladım.
Kan değerleri düşük veya bununla birlikte psikolojik olarak da sıkıntı birleştiği için olası birşeye de benziyor gibi.
Ama büyük bir ihtimalle nörolojik tetkikler yapılması zorunlu bir durum. Zaten bu anlamda gerekenler yapılacaktır hastanelerde.
Daha çocuk denecek yaşta. Yeni bir hayat ve evlilik her ne şekilde yapılırsa yapılsın, bir uyum safhası mutlaka yaşanıyor zaten. Ve daha çok yeni evli.
Inşallah allah huzur versin, allah mesut bahtiyar etsin evliliğinde de. Problem her neyse bir an önce tetkiklerle teşhis konulup tedaviye başlanınca bir şeyi kalmaz evel allah ve inşallah.
esmaaaaaaaaaaaa
bebişşşş nasılllll artık hissedebiliyorsun değil mi?
İyi geceler cnm şükür iyiyiz sen nasılsın
ben de iyilik canımmm bu aksam evimm sensinee gittimmm agladımm ha agladım bahane arıyorum ya zatennn:)
bulantıdan baska birşey hissedemiyorum cnm yaa..
bende iyiyim kızlar annemin hacı mevlidi vardı (allah kabul etsin) şimdi geldim geldiğim gibide bi bakayım dedim anammm çok yorulmuşum topuklularla ayaklarım patladı valla
o filmi bende merak ediyorum zaten gözlerim balon olana kadar ağlayasım var
mrb benim güzell arkadaşlarımm nasılsınız??aysecim geçmiş olsun hayatım tez zamanda saglığına kavuşur inş kardeşin..sara doğuştan geliyo canım sonradan olmuyor yalnız benim arkadaşımın bebegi malesef sara henüz 6 aylıkk çok zorr gercekden ordan biliyorum canım bende..
Bende bu ay adet oldum yaa nedense hiç üzülmedimmmmm artık kendimee söz verdim üzülmekk yokkkkk:18::18::18:desemde inanmayın:)))umuttt umutttttttttttt ahhhhhhh ,,
oyyy canımmm benimmm az kaldıı inşş onuda hissedersinnn
güzeldii gercekdenn ben begendimm yaniii....bende öyleyimmm canımm bugünlerdee neden bilemiyorum aslında mümkün oldugunca kendime oyalanacak bişeler buluyorum ama bir sn boş kalsamm hemek aklım gidiyorr..biliyorumm sabırlıı olmam lazımmm olmamızzz lazımmm ama olmuyorr işteee..off offf farkındayım insanlar ne sorunlarlaa ugrasıyorlarrr duyuyorumm görüyorummm ama genede şu duygularımınn önünee geçemiyorummm kiii
canım allah razı olsun gitti drlara bişey yok dediler şimdi saradan şpelenıyoruz demiişlerayşecim kardeşine rabbim şifa versin iyi bir nörologa gittimi
bende öyleyim canım yanlız kaldığımda sulanıyor gözlerim beynim biran boş kalsın istemiyorum çünkü aklımdan çıkmıyor o zaman acaba hiç anne olamıyacakmıyyım demekten alıkoyamıyorum kendimi sonrada diyorum tam 7.denemede rabbim hamile kalmayı nasib etti inşallah yine olacak offff offff öle işte
canım allah razı olsun gitti drlara bişey yok dediler şimdi saradan şpelenıyoruz demiişler
canım allah razı olsun gitti drlara bişey yok dediler şimdi saradan şpelenıyoruz demiişler
ben de iyilik canımmm bu aksam evimm sensinee gittimmm agladımm ha agladım bahane arıyorum ya zatennn:)
inşş canım herkesin sınavı farklıı allah beterinden saklasınnn teezz zamanda kavuşalım inşş bebişlerimize hayırlısıyla..benimde durumun vahimmm malesef canımm hele hele bu konuda evde ufacık birr üzüntümü bellli edemiyorumm ..eşime kıyamıyorum çünküüü adam elinden geleni yapıyo neticede bakalım ocakda ankaraya gidecezz ne dicek doktorr
inşallah önemli birşey değildir canım belkide sadece psikolojiktir
canım stresten olabilirmi acaba?benim ablamdadaa aynı durum vardı üstelikk hamileydiii çok stresliydii o dönemm vee bayılıyordu süreklii sonraa doktorlar bişe yok felan dediler epey sonra anlaşıldıki ablam panik atakmış şuan tedavi görüyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?