Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım allah razı olsun gitti drlara bişey yok dediler şimdi saradan şpelenıyoruz demiişler

cnm inş sara deildir.ama olsa bıle baslangıcıdır 6 aylık ilaç tedavisiyle gecıyo cnm.onemlı olan bıran once teshıs konup tedavıye baslanması.bıran önce gıtsınler hastaneye cnm

yetercim hayırlısı olsun ama üzüldüm kardeşinin daha öncede sanırım denemesi olmuştu yanlış hatırlamıyorsam

uyku tutmadı yaaa :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
EVET CANIM 3 AŞILAMASI 1 DE TÜP BEBEĞİ VARDI BU 2. DENEMESİYDİ TÜPDE

cnm inş sara deildir.ama olsa bıle baslangıcıdır 6 aylık ilaç tedavisiyle gecıyo cnm.onemlı olan bıran once teshıs konup tedavıye baslanması.bıran önce gıtsınler hastaneye cnm

inş.canım inş tedavisi olan bişeydir...rabbim kardeşimle birlikte herksin şifasını versin inş

cumartesi akşamlarına bayılıyorumm valla ne güzell geç saatlere kadar uyumasanda oluyor ertesi günüüü ohhh sabah erken kalkacam derdi yokkkk vee sohbettt fulllll..burası bile kalabalık normalde hafta içi böyle olmuyooo :)

konu cok ilgimi çekti. cok uzun süredir okunanları takip eden ama bugüne üyeliği nasip olan biriyim. benim de duaya manevi desteğe cok ihtiyacım var. yaklaşık 2.5 yıllık evliyim ve 1.5 yıldır cocuğum olmuyor
pko rahatsızlığım var ve bu ay puregon iğne kullanıyorum bakalım doktor uygun görürse aşılama olacağım burdan konuyu takip edenlere sesleniyorum lütfen benim için de dua edin anne olmak istiyorum hem de coookkk. Ama ekliyorum Rabbim evladın varlığıyla da yokluğuyla da imtihan etmesin (amin).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…