Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Bayanlar ben bişi duydum geçerliliği nedir bilmiyorum ama. Benim yengemin 2 yıl çocuğu olmamış burda birine götürmüşler. Kasıkları düşük olan kadınların zor hamile olacağını söylüyorlar. Bi kadın varmış işte onu söylediler. Bütün sülale doğurmuş.( allahın izniyle tabi) batıla kaçan bi insan değilim bu kasık düşme olayını hiç duydunuz mu? önceden 6 ay çocuğu olmayan kadınları hep götürürlermiş. Burda klişe bişi yani.

Canım hepimiz için çok zor hepimizin hayalidir kendi bebeğimize kavuşmak anne olmak.Ama yazdığın gibi herşeyin hayırlısı bizim için hayırlı zamanı var demekki.Sonradan hep üzülüp hayatımız boyunca ağlayacağımıza biraz daha sabırlı olmaktan başka elimizden birşey gelmez.inşallah hepimiz için hayırlısı olur ve meleklerimize kavuşuruz
Bazen bendede öyle oluyor.Çoğumuz yeri geliyor bunalırız.Bazen duygu yoğunluğu biraz fazla olur.
evet malesef beklemkten başka yapacamız bir şey yok birde dua etmektennn keşke elimizden başka şeylerde gelseydi
Allah yardımcımız olsun canım en güzeli dua edip Allah'tan medet bulmak
Aminnn.Paylaşımın için teşekkürler canım
kızlar iyi geceler nasılsınız

Allah yüzünne baksın hepimize annelik nasip olsun.O duygular bendede var canım yok değil.Bazen duygusallığımız had safhada oluyor buda normaldir derdimizden dolayı
allahım şifa versin insan bişey yapamıyo..gözlerimin önünde baygın durması içimi parcalıyo
Ayşeciğim kardeşine Allah şifa versin kolay değil tabiki.Üzülmekte haklısın.İnşallh geçer sağlığına kavuşur canım
Hoşgeldin aramıza bende pkoluyum.3 yıllık evliyim.Aşılaman tutar inşallh canım.Bu arada eşinin değerlerinede bakıldımı?Allah gönlüne göre versin
Canım eşimin hareketli sperm sayısı 4 milyon doktorlar düşük diyor bilmiyorum kafam karışık biraz.Yza kadar maddi konuda toparlanıp tüp bebek yaptıralım dedik.Ama o sırada belki aşılama yaptırabilirim belli olmaz.Herşey paraya bakıyor.Kolay değil.İnşallh Allah gönlünüzce verir canım.
OTE=muhat;27579739]Bayanlar ben bişi duydum geçerliliği nedir bilmiyorum ama. Benim yengemin 2 yıl çocuğu olmamış burda birine götürmüşler. Kasıkları düşük olan kadınların zor hamile olacağını söylüyorlar. Bi kadın varmış işte onu söylediler. Bütün sülale doğurmuş.( allahın izniyle tabi) batıla kaçan bi insan değilim bu kasık düşme olayını hiç duydunuz mu? önceden 6 ay çocuğu olmayan kadınları hep götürürlermiş. Burda klişe bişi yani.[/QUOTE]

Ben ilk defa duyuyorum bunu

ayşecim canım iki yasini okudum.Allah kabul etsin hepimizinkini.ve okunan kişilere tez zaman da muradlarını nasip etsin.eklersin listeye canım.

Ben ilk defa duyuyorum bunu [/QUOTE]

Canım eğer 5milyonun altındaysa direk tüp bebek raporu veriyorlarmış bu da yarı yarıya maliyetin düşmesine sebep oluyor bilgin olsun inşallah iç gerek kalmadan yollar Allahım bebişlerimiziiii

Ben ilk defa duyuyorum bunu

Canım eğer 5milyonun altındaysa direk tüp bebek raporu veriyorlarmış bu da yarı yarıya maliyetin düşmesine sebep oluyor bilgin olsun inşallah iç gerek kalmadan yollar Allahım bebişlerimiziiii[/QUOTE]

Canım sen bunu nasıl öğrendin peki nasıl çıkartılıyor bu rapor tam olarak? bir bilgin varmı?Sağol canım aminn inşallah

Canım eğer 5milyonun altındaysa direk tüp bebek raporu veriyorlarmış bu da yarı yarıya maliyetin düşmesine sebep oluyor bilgin olsun inşallah iç gerek kalmadan yollar Allahım bebişlerimiziiii

Canım sen bunu nasıl öğrendin peki nasıl çıkartılıyor bu rapor tam olarak? bir bilgin varmı?Sağol canım aminn inşallah[/QUOTE]

Yine topicten rapor çıkarmış bir arkadaş söyledi canım aşılamaya gerek kalmadan direk tüp bebek raporu veriyorlarmış eşinin bi devlet hastanesine eşinle birlikte gidiyormuşsunuz o üroloji bölümüne sen infertilite-tüp bebek bölümüne senin için hsg filmi ve hormon testi eşin içinde 3adet spermogram testi istiyorlarmış önceden yapılmış varsa yanında götürebilirsin yine hormon testleri ona göre üroloji tüp bebek uygundur yazısı yolluyormuş tüp bebek-infertilite bölümüne orada sonra raporunu çıkarıp veriyorlarmış ona göre ister devlet hastanesinde ister de özelde yaptırabiliyormuşsun o raporla canım inşallah işine yarar

Canım sen bunu nasıl öğrendin peki nasıl çıkartılıyor bu rapor tam olarak? bir bilgin varmı?Sağol canım aminn inşallah

Yine topicten rapor çıkarmış bir arkadaş söyledi canım aşılamaya gerek kalmadan direk tüp bebek raporu veriyorlarmış eşinin bi devlet hastanesine eşinle birlikte gidiyormuşsunuz o üroloji bölümüne sen infertilite-tüp bebek bölümüne senin için hsg filmi ve hormon testi eşin içinde 3adet spermogram testi istiyorlarmış önceden yapılmış varsa yanında götürebilirsin yine hormon testleri ona göre üroloji tüp bebek uygundur yazısı yolluyormuş tüp bebek-infertilite bölümüne orada sonra raporunu çıkarıp veriyorlarmış ona göre ister devlet hastanesinde ister de özelde yaptırabiliyormuşsun o raporla canım inşallah işine yarar[/QUOTE]

Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun bilgilendirdiğin için.Ben az önce internetten araştırdım belli bir sigorta priminin olması gerekiyormuş.Eşiminki uymuyor galiba yinede bir araştırırım tekrardan.Sağol canım

Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun bilgilendirdiğin için.Ben az önce internetten araştırdım belli bir sigorta priminin olması gerekiyormuş.Eşiminki uymuyor galiba yinede bir araştırırım tekrardan.Sağol canım [/QUOTE]

Toplamda 900gün yatması gerek diyordu canım dün baktığımda inşallah uyuyordur size canımmm

Toplamda 900gün yatması gerek diyordu canım dün baktığımda inşallah uyuyordur size canımmm[/QUOTE]

Malesef uymuyor canımEşimin isteğe bağlı bağkur .Bir ara yatıramamış evlenmeden önce.Oyüzden malesef uymuyor

Toplamda 900gün yatması gerek diyordu canım dün baktığımda inşallah uyuyordur size canımmm

Malesef uymuyor canımEşimin isteğe bağlı bağkur .Bir ara yatıramamış evlenmeden önce.Oyüzden malesef uymuyor[/QUOTE]

hadi yaaa biraz para biriktirmeniz gerekecek canım ozaman 5000-6000tl gibi bi rakama tekabül ediyormuş maalesef bizimde sayımız yetmio maalesef 8milyon bizimde sayı tutmazsa 3tane negatif aşılama yapılması gerekiomuş her aşılama da 300tl gibi bi rakam ödüyormuşsun ikimizinde elinde patladı yani tatlım yaaaa

Malesef uymuyor canımEşimin isteğe bağlı bağkur .Bir ara yatıramamış evlenmeden önce.Oyüzden malesef uymuyor

hadi yaaa biraz para biriktirmeniz gerekecek canım ozaman 5000-6000tl gibi bi rakama tekabül ediyormuş maalesef bizimde sayımız yetmio maalesef 8milyon bizimde sayı tutmazsa 3tane negatif aşılama yapılması gerekiomuş her aşılama da 300tl gibi bi rakam ödüyormuşsun ikimizinde elinde patladı yani tatlım yaaaa[/QUOTE]

Aynen öyle canım ya sağlık olsun meleklerimize kavuşalımda inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan gelir bebeklerimiz

Aynen öyle canım ya sağlık olsun meleklerimize kavuşalımda inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan gelir bebeklerimiz[/QUOTE]

İnşallah inşallah canım bekletmeden kendiliğinden gelir bebişlerimizzzzz

tamam tamam kızma canım bidaha olumsuz düşünmücem

merhaba canım evet dilek hasta aynı durumunda düzelme yok..araştırma hast.evlerine uzak olduğu için daha gidemediler..rabbim nerde varsa şifa bekleyen şafi adıyla sıfa versin inş..kimseyi çaresiz bırakmasın

günaydın kızlar :)))

ben kapandım inşallah Allah kabul eder layıkıyla ömrümce yerine getirebilirim .

nasılsınız iyimısınız özluyorum sizleri ama iş yogunlugum cok fazla. özlemden haber varmı kürtaj olmustu nasıl biliyormusunuz
perlanore nasılsın canım ? biraz daha iyimisin?
ayşe asma sizler nasılsınız. guzel haberler varmı topikte hamiş cıkan?? okuyamadım geçmişi ??

canım kapanmana çok sevindim rabbim banada nasib etsin ve isteyen herkese inşallah
ben bazen iyi bazen değilim canım hayat devam ediyor ama güzel olanları görmeye çalışıyorum yeni tedavime kadar güç toplamam lazım
sen nasılsın özletme çok kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…