Canım hepimiz için çok zor hepimizin hayalidir kendi bebeğimize kavuşmak anne olmak.Ama yazdığın gibi herşeyin hayırlısı bizim için hayırlı zamanı var demekki.Sonradan hep üzülüp hayatımız boyunca ağlayacağımıza biraz daha sabırlı olmaktan başka elimizden birşey gelmez.inşallah hepimiz için hayırlısı olur ve meleklerimize kavuşuruziyi akşamlar hanımlar
yeter arkadasım rabbım bızlere sabır versın.yazdıklarını okudum önce sevındım sonra sonucu gorunce uzulmemek elde değil.rabbım en kısa zamanda hayırlısyla saglıklı bır evlat nasıp etsın ona ve bizlere...
yazdıklarını okuyuncada içim bir tuhaf oldu ama bi sınav işte.kimimiz o meyveden tadıcaz kimimiz belki tadamıcaz.rabbım bılır.nekadar konuşsakta yalvarsakta beklemekten dua etmekten rabbımıze sıgınmaktan baska bı yolumuz yokkı.rabbım bu acılan ellerı ,gönlümüzden geçenleri boş çevirmesin ...
bende geçen gün hastaneden çıktığımda çok kötü oldum yolda hıçkıra hıçkıra ağladımallahım dedim sen duy sesimi.üstüne eşimde arayınca kendimi kaybetmişim sanırım:26:bi kadın geldi yanıma ölüm haberimi var kızım hastaneden çıktın dedi.ben o hırsla kadına anlatıverdim birden . kadın güldü bana belli bi süre ben sessiz kaldım tabii sırtımı sıvasladı.şu 3 günlük dünyada herşey olur dedi.ama çocugun olmassa bıle yıpratma kendini bukadar dedi.belkı olsa cocugun yaşlandığınızda sizi dövücek sokaga atıcak belkı hırsız esrarkeş olucak vardır herşeyde bi hayır.rabbım bukadar bekleyene yoksa vermezmıydı dedi sakın isyan etme en kötü zamanında bile şükretki daha beter durumdan kurtar kendını dedi.çekti gitti bende parktaki çoçuklara baka kaldım içim rahatladımı dersen evet rahatladı tekrar şükrettim buysa benim kaderim yaşamaktan başka bir yol varmı ?sıkıntılar dertler insanoğlu için .hepimizin hakkında hayırlısı olsun canlarım sizleri seviyorum.
bu arada ayşecim bana 50 ayetetel kürsi yazmıştın dün ama yeni listeye geçirmeyi unutmuşun canım
Bazen bendede öyle oluyor.Çoğumuz yeri geliyor bunalırız.Bazen duygu yoğunluğu biraz fazla olur.Bende bir tuhafim ya ayse. Bir icim daraliyor bir iyi oluyorum. Bir agliyorum bi duruyom oylece. Bide cok yorgunum. Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin. İns topicdeki herkesler iyidir cnm.
Yasin leri hafta ici okuyacagim Allah in izniyle cnm. Kib canim cok optum
Allah yardımcımız olsun canım en güzeli dua edip Allah'tan medet bulmakevet malesef beklemkten başka yapacamız bir şey yok birde dua etmektennn keşke elimizden başka şeylerde gelseydi
Aminnn.Paylaşımın için teşekkürler canım'Allahım gönlümde olanı hayırlı eyle,hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle.Ey vermekle kendisinden birşey eksilmeyen!Değiştiremeyeceklerimi tevekkül içinde kabul edecek vakarı.değiştirebileceklerimi değiştirecek cesareti,Ve ikisi arasındaki farkı anlayabilecek feraseti ihsan eyle.Allahım ömrümün en hayırlı anını sonu,amelimin en hayırlısınıson amelim,günlerimin en hayırlısını ise sana kavuştuğum gün eyle' sıkıntılı anlarda rahatlatan bir dua................
kızlar iyi geceler nasılsınız
Allah yüzünne baksın hepimize annelik nasip olsun.O duygular bendede var canım yok değil.Bazen duygusallığımız had safhada oluyor buda normaldir derdimizden dolayıbende öyleyim canım yanlız kaldığımda sulanıyor gözlerim beynim biran boş kalsın istemiyorum çünkü aklımdan çıkmıyor o zaman acaba hiç anne olamıyacakmıyyım demekten alıkoyamıyorum kendimi sonrada diyorum tam 7.denemede rabbim hamile kalmayı nasib etti inşallah yine olacak offff offff öle işte
Ayşeciğim kardeşine Allah şifa versin kolay değil tabiki.Üzülmekte haklısın.İnşallh geçer sağlığına kavuşur canımallahım şifa versin insan bişey yapamıyo..gözlerimin önünde baygın durması içimi parcalıyo
Hoşgeldin aramıza bende pkoluyum.3 yıllık evliyim.Aşılaman tutar inşallh canım.Bu arada eşinin değerlerinede bakıldımı?Allah gönlüne göre versinkonu cok ilgimi çekti. cok uzun süredir okunanları takip eden ama bugüne üyeliği nasip olan biriyim. benim de duaya manevi desteğe cok ihtiyacım var. yaklaşık 2.5 yıllık evliyim ve 1.5 yıldır cocuğum olmuyor
pko rahatsızlığım var ve bu ay puregon iğne kullanıyorum bakalım doktor uygun görürse aşılama olacağım burdan konuyu takip edenlere sesleniyorum lütfen benim için de dua edin anne olmak istiyorum hem de coookkk. Ama ekliyorum Rabbim evladın varlığıyla da yokluğuyla da imtihan etmesin (amin).
Canım eşimin hareketli sperm sayısı 4 milyon doktorlar düşük diyor bilmiyorum kafam karışık biraz.Yza kadar maddi konuda toparlanıp tüp bebek yaptıralım dedik.Ama o sırada belki aşılama yaptırabilirim belli olmaz.Herşey paraya bakıyor.Kolay değil.İnşallh Allah gönlünüzce verir canım.tatlım seni buralarda görmek ne güzellll.......
Eğer sayın 5milyonun altındaysa raporu çıkartabiliyormuşsun canım yaa yoksa 2veya 3kere aşılama denemek gerekiyormuş-tam sayısını bilemiyorum- yoksa rapor vermiyorlarmış direk tüp bebek için canım yaaa bugün öğrendim bende rapor olunca yarı yarıya iniyor ödeyeceğin miktar bakalım eşimin karyotip testi çıkınca biz de başka bir Dr.a gideceğiz ama forumlardan okuduğuma göre erkek infertilitesinde ilaçla tedavi çok zormuş sonunda dönüp dolaşıp tüpe gidiyormuşsun bakalım Allahım bekletmeden doğal yoldan nasip eder inşallahhhhhh
canım ne desek boş biliyorum Allah bol sabır nasip etsinnnn
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.....
Canım benim kardeşimde ortaokula başladıktan sonra birden bayılmaları başladı bütün tetkikleri yapıldı emar tomografi vs. her ay değerlendirildi en sonunda anksiyete bozukluğu panik atak çıktı o da tedaviyle çözüldü inşallah sizinki de farklı bişey değildir zaten evlilik bile stres sebebidir bi de çocuk yaşta evlenmiş tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah kardeşin canımmmm
Allahım acil şifalar nasip etsinnnnnn.......
Canım hepimiz için çok zor hepimizin hayalidir kendi bebeğimize kavuşmak anne olmak.Ama yazdığın gibi herşeyin hayırlısı bizim için hayırlı zamanı var demekki.Sonradan hep üzülüp hayatımız boyunca ağlayacağımıza biraz daha sabırlı olmaktan başka elimizden birşey gelmez.inşallah hepimiz için hayırlısı olur ve meleklerimize kavuşuruz
Bazen bendede öyle oluyor.Çoğumuz yeri geliyor bunalırız.Bazen duygu yoğunluğu biraz fazla olur.
Allah yardımcımız olsun canım en güzeli dua edip Allah'tan medet bulmak
Aminnn.Paylaşımın için teşekkürler canım
Allah yüzünne baksın hepimize annelik nasip olsun.O duygular bendede var canım yok değil.Bazen duygusallığımız had safhada oluyor buda normaldir derdimizden dolayı
Ayşeciğim kardeşine Allah şifa versin kolay değil tabiki.Üzülmekte haklısın.İnşallh geçer sağlığına kavuşur canım
Hoşgeldin aramıza bende pkoluyum.3 yıllık evliyim.Aşılaman tutar inşallh canım.Bu arada eşinin değerlerinede bakıldımı?Allah gönlüne göre versin
Canım eşimin hareketli sperm sayısı 4 milyon doktorlar düşük diyor bilmiyorum kafam karışık biraz.Yza kadar maddi konuda toparlanıp tüp bebek yaptıralım dedik.Ama o sırada belki aşılama yaptırabilirim belli olmaz.Herşey paraya bakıyor.Kolay değil.İnşallh Allah gönlünüzce verir canım.
OTE=muhat;27579739]Bayanlar ben bişi duydum geçerliliği nedir bilmiyorum ama. Benim yengemin 2 yıl çocuğu olmamış burda birine götürmüşler. Kasıkları düşük olan kadınların zor hamile olacağını söylüyorlar. Bi kadın varmış işte onu söylediler. Bütün sülale doğurmuş.( allahın izniyle tabi) batıla kaçan bi insan değilim bu kasık düşme olayını hiç duydunuz mu? önceden 6 ay çocuğu olmayan kadınları hep götürürlermiş. Burda klişe bişi yani.
Ben ilk defa duyuyorum bunu
Canım eğer 5milyonun altındaysa direk tüp bebek raporu veriyorlarmış bu da yarı yarıya maliyetin düşmesine sebep oluyor bilgin olsun inşallah iç gerek kalmadan yollar Allahım bebişlerimiziiii
Canım sen bunu nasıl öğrendin peki nasıl çıkartılıyor bu rapor tam olarak? bir bilgin varmı?Sağol canım aminn inşallah
Yine topicten rapor çıkarmış bir arkadaş söyledi canım aşılamaya gerek kalmadan direk tüp bebek raporu veriyorlarmış eşinin bi devlet hastanesine eşinle birlikte gidiyormuşsunuz o üroloji bölümüne sen infertilite-tüp bebek bölümüne senin için hsg filmi ve hormon testi eşin içinde 3adet spermogram testi istiyorlarmış önceden yapılmış varsa yanında götürebilirsin yine hormon testleri ona göre üroloji tüp bebek uygundur yazısı yolluyormuş tüp bebek-infertilite bölümüne orada sonra raporunu çıkarıp veriyorlarmış ona göre ister devlet hastanesinde ister de özelde yaptırabiliyormuşsun o raporla canım inşallah işine yarar
Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun bilgilendirdiğin için.Ben az önce internetten araştırdım belli bir sigorta priminin olması gerekiyormuş.Eşiminki uymuyor galiba yinede bir araştırırım tekrardan.Sağol canım
Toplamda 900gün yatması gerek diyordu canım dün baktığımda inşallah uyuyordur size canımmm
Malesef uymuyor canımEşimin isteğe bağlı bağkur .Bir ara yatıramamış evlenmeden önce.Oyüzden malesef uymuyor
hadi yaaa biraz para biriktirmeniz gerekecek canım ozaman 5000-6000tl gibi bi rakama tekabül ediyormuş maalesef bizimde sayımız yetmio maalesef 8milyon bizimde sayı tutmazsa 3tane negatif aşılama yapılması gerekiomuş her aşılama da 300tl gibi bi rakam ödüyormuşsun ikimizinde elinde patladı yani tatlım yaaaa
bende öyleyim canım yanlız kaldığımda sulanıyor gözlerim beynim biran boş kalsın istemiyorum çünkü aklımdan çıkmıyor o zaman acaba hiç anne olamıyacakmıyyım demekten alıkoyamıyorum kendimi
Ben sayfaları okuyana kadar herkes çıkmış geç kaldım.Yetercim canım benim Rabbim sana da kardeşinede tüm isteyenlerede tedavisiz doğal yolla nasip etsin inşallahhhhhh.Rabbimin mucizesi çoktur dilerim en yakın zamanda mucizelerinize kavuşursunuz.Ayşecim Dilek mi hasta yoksaçok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inş.Bu arada yazdım mı hatırlamıyorum ama ben 200 ayetel kürsi okudum canım
günaydın kızlar :)))
ben kapandım inşallah Allah kabul eder layıkıyla ömrümce yerine getirebilirim .
nasılsınız iyimısınız özluyorum sizleri ama iş yogunlugum cok fazla. özlemden haber varmı kürtaj olmustu nasıl biliyormusunuz
perlanore nasılsın canım ? biraz daha iyimisin?
ayşe asmasizler nasılsınız. guzel haberler varmı topikte hamiş cıkan?? okuyamadım geçmişi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?