Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

CANIM KARDEŞİNE GEÇMİŞ OLSUNNNN İNŞŞ ATLATIR EPİLEPSİ DOĞUŞTAN OLDUĞU GİBİ SONRADANDA OLUŞABİLİYOR MALESEF BİLİYORSUNUZ BENİM EŞİM BİR BEYİN AMELİYATI GEÇİRDİ İŞTE BU YÜZDEN NÖBET GEÇİRİYRDU İLAÇLAR BAŞLANDII BİZ HEM PİSİKİYATRİYE PSKOLOĞA GİDİYORUZZZ DR UZUN UZUN KONUŞTUK DİYORKİ BAŞA ALINAN DARBELERLE BERABER GEÇİRİLEN AĞIR AMELİYATLARDA EPİLEPSİYE YOLAÇABİLİYORMUŞ(öle dedi dr) AMA BİZ İLAÇLRIN FAYDASINI GÖRDÜK BİRDE STRESTEN ÇOK UZUK KALMASI GEREKİYOR EN BÜYÜK DÜŞMANI STRES MALESEF

mesaj tekrarıııı

Son düzenleme:
"kafasına göre takılıyor kk yine

Son düzenleme:
ahhh canım inşallah tedavisiz olur tez zamanda negatifin acısını iyi bilirim rabbim isteyen herkese anne olmayı nasib etsin

aminnnnn aminnnnn biliyrsun bende yaşadım defalarcaa negatifler yarım kalan tedvilerr allaha sıınmaktan başka yapacağımız hiç bir şey

Ben sayfaları okuyana kadar herkes çıkmış geç kaldım.Yetercim canım benim Rabbim sana da kardeşinede tüm isteyenlerede tedavisiz doğal yolla nasip etsin inşallahhhhhh.Rabbimin mucizesi çoktur dilerim en yakın zamanda mucizelerinize kavuşursunuz.Ayşecim Dilek mi hasta yoksa çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inş.Bu arada yazdım mı hatırlamıyorum ama ben 200 ayetel kürsi okudum canım

Allah hem iyi dileklerinizi hem de dualarınızı kabul etsin ve sizin de o güzel yüreğinizden neler geçiyorsa her birini en hayırlısından nasip etsin inşallah.

bende öyleyim canım yanlız kaldığımda sulanıyor gözlerim beynim biran boş kalsın istemiyorum çünkü aklımdan çıkmıyor o zaman acaba hiç anne olamıyacakmıyyım demekten alıkoyamıyorum kendimi

canım ailesine götürün diyor doktorlar..üzüntü diyorlar..panik atak tedavisi varmı sonuc alınıyomu

Ayşe Hanım;

panik atak o kadar türlü türlü ve farklı farklı konularda ve yine bir okadar da farklı farklı şekillerde seyredebiliyor ki, bunun bir standardı da olamaz taktir edersiniz ki öyle değil mi?

Yani her bünye farklı farklıdır. Hem daha tıbben şu an kardeşinizin araştırmaları tetkikleri tam olarak yapılmamış ve tamamlanmamışken, teşhis tam olarak konulmamışken, zaten üzüldüğünüz bir konuda bence bir de bu şekilde belki de hiç olmayacak konularda kendinizi üzmeyin derim ben.

Tabi ki, Allah ın izniyle tıp çok ilerledi ve her gün yeni yeni gelişmeler oluyor her branşta. İnşallah önce bir teşhis konsun zaten ardından gereken tedaviye başlanacaktır ve dikkat edilmesi gereken hususlar hem kardeşinize hem de hasta yakını olarak gerekirse eşine veya diğer aile bireylerine mutlaka izah edilecektir.

Allah gençliğinin hatrına yardımcı olsun ve şifa versin inşallah.

iyi akşamlar hanımlarr dualarınıza bende katılmak isterimm
ne okuyacagımı ve nekadar okuyacagımı söylerseniz sevinirimm

tatlım seni buralarda görmek ne güzellll.......

Eğer sayın 5milyonun altındaysa raporu çıkartabiliyormuşsun canım yaa yoksa 2veya 3kere aşılama denemek gerekiyormuş-tam sayısını bilemiyorum- yoksa rapor vermiyorlarmış direk tüp bebek için canım yaaa bugün öğrendim bende rapor olunca yarı yarıya iniyor ödeyeceğin miktar bakalım eşimin karyotip testi çıkınca biz de başka bir Dr.a gideceğiz ama forumlardan okuduğuma göre erkek infertilitesinde ilaçla tedavi çok zormuş sonunda dönüp dolaşıp tüpe gidiyormuşsun bakalım Allahım bekletmeden doğal yoldan nasip eder inşallahhhhhh

evet canım tüp bebektiiiii 2. Denmesiydi :26::26::26::26::26::26::26::26::26:canım kendi tedavilerimdeki kadar çok yandı

canım ne desek boş biliyorum Allah bol sabır nasip etsinnnn
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.....

Canım benim kardeşimde ortaokula başladıktan sonra birden bayılmaları başladı bütün tetkikleri yapıldı emar tomografi vs. her ay değerlendirildi en sonunda anksiyete bozukluğu panik atak çıktı o da tedaviyle çözüldü inşallah sizinki de farklı bişey değildir zaten evlilik bile stres sebebidir bi de çocuk yaşta evlenmiş tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah kardeşin canımmmm
Allahım acil şifalar nasip etsinnnnnn.......

ayşecim canım benim,üzülme herşey yoluna girer inşallah,Kardeşin bol bol felak ve nas surelerini okusun,Allah kardeşine ve size yardım etsin,şifa versin..Ben payıma düşen iki yasin-i şerifi okudum,rabbim kabul etsin..

Yandew i tebrk ediyorum o zaman. İnsh hayirla ve saglikla olur ins.
Cok sevindim.
Ayse cim senin ne zaman belli olcak durumun?
teşekkür ederim canım canım sağol darısı sizlere inşallah.

ben geldim
yandev hamilemi hayırlı olsunnnnnnnn
sağol canım sizinde olur inşallah.
Nasilsiniz? Yandev hamileymis cok sevindim.rabbim saglikli birsekilde kucagina almayi nasip eder ins.
amin inşallah canım.
ben iyiyim şükür siz nasılsınız bakalım...
,yandev paylaşmadı ben diğer topiklerden ögrendim
canım topikler fazla olunca nerde paylaşmadıgımı unuttum yoksa tabiki bu mutlulugumu sizlerle paylaşmak istiyorum.ALLAH nasib ederse 2 ci defa anne olucam inşallah.darısı bütün isteyen ve hasretliyini çekenlerede versin ALLAH amin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…