yaaaaa eşimi kandırıp gitmem lazım o zaman özcan denizi sevmediği için gitmek istemez ama internettede sadece fragmanları var pek bişey anlamadım
ayy hiç demeee benimkide sevmiyorrr..zar zor götürdümmm neyseki begendiii...fargmanlardan konu gercekden anlaşılmıyormuşşş megerr
ahhh canım inşallah tedavisiz olur tez zamanda negatifin acısını iyi bilirim rabbim isteyen herkese anne olmayı nasib etsin
Kızla ckamıyorum bağımlıklık yaptınız yaaaaaaaa
Ben sayfaları okuyana kadar herkes çıkmış geç kaldım.Yetercim canım benim Rabbim sana da kardeşinede tüm isteyenlerede tedavisiz doğal yolla nasip etsin inşallahhhhhh.Rabbimin mucizesi çoktur dilerim en yakın zamanda mucizelerinize kavuşursunuz.Ayşecim Dilek mi hasta yoksaçok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inş.Bu arada yazdım mı hatırlamıyorum ama ben 200 ayetel kürsi okudum canım
bende öyleyim canım yanlız kaldığımda sulanıyor gözlerim beynim biran boş kalsın istemiyorum çünkü aklımdan çıkmıyor o zaman acaba hiç anne olamıyacakmıyyım demekten alıkoyamıyorum kendimi sonrada diyorum tam 7.denemede rabbim hamile kalmayı nasib etti inşallah yine olacak offff offff öle işte
canım ailesine götürün diyor doktorlar..üzüntü diyorlar..panik atak tedavisi varmı sonuc alınıyomu
Allah hem iyi dileklerinizi hem de dualarınızı kabul etsin ve sizin de o güzel yüreğinizden neler geçiyorsa her birini en hayırlısından nasip etsin inşallah.
iyi akşamlar hanımlarr dualarınıza bende katılmak isterimm
ne okuyacagımı ve nekadar okuyacagımı söylerseniz sevinirimm
Aminn canım Allah razı olsun hepimiz için nasip olsun inşallh
Canım iyiyim teşekkürler sen nasılsın?Güzel geçti ben ona oda bana süpriz yapmış oldu
Canım ben igne aşılama klomen tedavisi olmadım hiç.3 doktora göründük.Üçüde eşinin sperm değerine göre aşılama tutma çok düşük zaman kaybı olmadan tüp bebek yaptırın dediler.Bunlardan birisi tüp bebek merkeziydi zaten söyleyen.Ben işe girersem yaza kadar 1 defada olsa aşılama yaptırmayı düşünüyorum içimde kalmasın belki tutar diyorum.Ama olmazsa mecbur tüp bebek.Sizde 1 doktora gittiyseniz yine gidin başka doktora onunda fikrini alın canımAllah şifa versin ve bebek nasip etsin sizede
Aminn canım Allah razı olsun sizlerede inşallah
Ayy Candan Ablacığım ne kadar iyi yüreklisin sen böyle.Allah o güzel kalbinin mükafatını versin sağlıklı huzurlu yıllar nasip etsin ailenle birlikte.İnşallh abla o günlerde gelirde görürüz hep birlikte
Canım çok teşekkürler Allah razı olsun
Üzüldüm canım ya tüp bebekti değilmi.İşte ne kadar zor isyan etmiş gibi olmayımda o kadar para biriktir ver sonra tutmama şansı olsun çok zor Allah yardımcımız olsun hayırlısı olsun inşllh tüpe gerek kalmadan olur bebekleri
Canım çok teşkkürler Allah razı olsun amin hep birlikte inşallh
evet canım tüp bebektiiiii 2. Denmesiydi :26::26::26::26::26::26::26::26::26:canım kendi tedavilerimdeki kadar çok yandı
merhaba ablacım ...
kardeşim 18 yasında ve 3 ay önce kaçarak evlendi.. evlendiğinden beri de bayılmaları başlamış..geçtiğimiz kurban bayramında 1 hafta bende kaldı şahit oldum bayılmalarına
kasılma yok sanki uyuyor rahat bi şekilde..
teşekkür ederim canım canım sağol darısı sizlere inşallah.Yandew i tebrk ediyorum o zaman. İnsh hayirla ve saglikla olur ins.
Cok sevindim.
Ayse cim senin ne zaman belli olcak durumun?
sağol canım sizinde olur inşallah.ben geldim
yandev hamilemi hayırlı olsunnnnnnnn
amin inşallah canım.Nasilsiniz? Yandev hamileymis cok sevindim.rabbim saglikli birsekilde kucagina almayi nasip eder ins.
canım topikler fazla olunca nerde paylaşmadıgımı unuttum yoksa tabiki bu mutlulugumu sizlerle paylaşmak istiyorum.ALLAH nasib ederse 2 ci defa anne olucam inşallah.darısı bütün isteyen ve hasretliyini çekenlerede versin ALLAH amin....ben iyiyim şükür siz nasılsınız bakalım...
,yandev paylaşmadı ben diğer topiklerden ögrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?