Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

uzun zamandır hep düşünüyordum ama düşünmekle beklemekle olmuyormus kıyafet biriktirmek falanda olmuyomuş kapandım dün eşime sürpriz yaptım :) Allah muvaffak eder inş.darısı sizlre
dua edın istiyorsanız ben oyle yaptım Rabbim nefsinizi yenme gücü verir. hala alısamadım tuhaf gelıo ama alışcaz inş.

tabiki hayat devam edıyor sen şuan şeri goruyorsun bunun arkasındakı hayra bak canım benım. belkide cennete sokucak bu bebek senı. sen güçlü bi kadınsın güçiçin zorlanacağını sanmam canım

canım günaydın..
ya çok sevindim hakkında hayırlısı inş..
ben iyiyym şükür
topikte bi hamiş daha oldu şükürler olsun yandev hamile canım

yeni yasini şerif listemiz
perlanore==3 tane okudu
aruna==3tane okuyacak
bahar27==3 tane okuyacak
antikdeniz==3tane okuyacak
topeguk==1tane okuyacak
tondora==3tane okudu
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==1 tane okuyacak
seminay84==1 tane okudu 2 tane kaldı
sebiilem==3tane okuyack
orlic==3tane okuyacak
burcu81==3tane okuyacak
ozay37barış==3tane okuyac
şaşkınanne==3tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okuyacak
hayalot=3tane okuyacak
yandev==3 tane okudu
melek04==3tane okuyacak
esmacvs==3 tane okudu
ayse035===3 tane okuyacak
özlemlk==2tane okuyacak
turkuaz== 2tane okudu
taylandilek=1 tane okuyacak
seyyan ==2 tane yasin okudu
e_m_a==2tane okudu

candan==2 tane okuyacak
rainsun==2 tane okudu
ecrin007==2 tane okudu
dilek==2 tane ema okudu
sevil61==2 tane okudu
muhat==2tane okudu

mausi==2 tane okuyacak
asbelove ==2 tane okuyacak
keyfimbilir==2 tane okuyacak
ecrin23==3 t ane okuyacak
witchgirl01==3tane okuyacak
nekadarzor==?
Simaybade==7 tane okudu

canım günaydın..
ya çok sevindim hakkında hayırlısı inş..
ben iyiyym şükür
topikte bi hamiş daha oldu şükürler olsun yandev hamile canım
amın saol canım
hadı gözümüz aydın inş.
yandevın gözü aydın olsun salıkla alsın kucagına

ayşe diğer topikte tefriciye okunuyomuş galiba
senin adın da vardı. bitirdilerse bildirsinler diye yazmışlar bi bak istresen

Tesettüre Uymayanların Ahiret Azabı
Hz. Ali (a.s) şöyle buyuruyor:

Bir gün Hz. Fatıma (a.s) ile Hz. Peygamber (s.a.v)’in huzuruna gittik Resululah’ın şiddetle ağladığını gördüm:

Babam ve annem sana feda olsun neden ağlıyorsunuz? dedim.

Peygamber “miraca gittiğim gece ümmetimden bazı hanımların şiddetli azaba uğradıklarına şahit oldum; onların şiddetli azaba duçar oldukları için ağlıyorum. Sonra onlardan her birinin azabını açıkladı. Hz. Fatıma: “Ey benim gözlerimin nuru bunların işledikleri günahları bana açıkla” dedi:

Resulullah (s.a.v) şöyle buyurdu:

“Saçlarından asılan kadın saçını namahrem erkeklere karşı örtmeyen kadındır.

Kendi vücudunun etini yiyen kadın ise vücudunu başkaları için süsleyen kimsedir. Ama vücudunun eti, makas ile kopartılan kadın ise kendisini başkalarına sunan kadındı. Sonra şöyle buyurdu:

Kocası kendisinden razı olan kadına ne mutlu!

Rabbim cümlemize hidayet versin AMİN

Kul hastalandığı zaman ALLAH (c.c) ona iki melek gönderir ve onlara: “Gidin bakın kulum yanındakilere ne diyor bir dinleyin!”der. Eğer o kul melekler geldiği zaman ALLAH’a hamdediyor ise melekler her şeyin en iyi bilen ALLAH’a (c.c) bildirirler. Bunun üzerine ALLAH (c.c) şöyle buyurur: “Kulumun ruhunu kabzedersem onu cennete koymam kulumun benim üzerimdeki hakkı olmuştur. Şayet şifa verirsem, onun etini daha hayırlı bir etle, kanını daha hayırlı bir kanla değiştirmem ve günahlarını affetmem üzerime hak oluştur.”

Rabbim bütün hastalıklarımıza hayırlı acil şifalar versin. Cümlemize sıhhatin kıymetini bilenlerden eylesin. AMİN!...

bu ne güzel bir haber Allahım bizlere de nasip eder inşallahhhhh

Aminnnnnnnn

Cnm bnm cok sevindim rabbim kabul etsin. Devaminida nasip etsin ins.

Biz iyiyiz cnm cok sukur.ozledik seni arada gel cnm...

kızlar, ben hastalandım, bu hafta okumıcam malesef

gelemedim hafta sonu nasılsınız.yandev adına çok sevindim allah nazardan saklasın.yeni arkaşlar gelmiş ne güzel HOŞGELDİNİZ.ayşecim bende perşembeye kadar okurum inşallah daha abdestimi amadım bitmedi yani haber veririm.

KIZLAR SLMMMMMMMMM NASILSINIZ EŞİMİN KONTROLÜ VARDI:26::26::26: DAHA YENİ GELDİK EVE AYAKLARIM ŞİŞTİ prşb GÜN İÇİN TEKARAR GELİN DEDİ DR YENİ TEKİKLER İSTEDİ:44::44::44: ONLARIN SONUÇALRIYLA TEKRAR DEĞRLENDİRELİM DEDİİİ BAKALIM KAÇ GÜNDE BİTECEK BU TETİKLERRRR:26::26::26::26::26::26::26:

merhaba arkadaşlar bugün çatlatma iğnemi yaptım yumurta 19 mm olmuş cumagünü 12 mm di ben ogünden beri sabah akşam incir suyu içtim çok şükür yumurta büyüdü şimdi sıra çatlayıp hamiş kalmakta bol bol dua bekliyorum beni de dualarınıza katın birer fatiha istiyorum bu arada regl olup yasin okuyamıycak arkadaşlar varmış ben yeni katıldığım için tam olarak bilemiyorum eksik yasin varsa bende alabilirim

canım inşaallah hayırlı haberlerini alırız.fatihanı hemen okudum.duaların kabul olur inş.Rabbim gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…