canım kapanmana çok sevindim rabbim banada nasib etsin ve isteyen herkese inşallah
ben bazen iyi bazen değilim canım hayat devam ediyor ama güzel olanları görmeye çalışıyorum yeni tedavime kadar güç toplamam lazım
sen nasılsın özletme çok kendini
canım günaydın..günaydın kızlar :)))
ben kapandım inşallah Allah kabul eder layıkıyla ömrümce yerine getirebilirim .
nasılsınız iyimısınız özluyorum sizleri ama iş yogunlugum cok fazla. özlemden haber varmı kürtaj olmustu nasıl biliyormusunuz
perlanore nasılsın canım ? biraz daha iyimisin?
ayşe asmasizler nasılsınız. guzel haberler varmı topikte hamiş cıkan?? okuyamadım geçmişi ??
nasılsınız..iş yoğunluğğundan yazamıyorum yaaa
amın saol canımcanım günaydın..
ya çok sevindim hakkında hayırlısı inş..
ben iyiyym şükür
topikte bi hamiş daha oldu şükürler olsun yandev hamile canım
ayşe diğer topikte tefriciye okunuyomuş galiba
senin adın da vardı. bitirdilerse bildirsinler diye yazmışlar bi bak istresen
günaydın kızlar :)))
nasılsınız iyimısınız özluyorum sizleri ama iş yogunlugum cok fazla. özlemden haber varmı kürtaj olmustu nasıl biliyormusunuz
ayşe asmasizler nasılsınız. guzel haberler varmı topikte hamiş cıkan?? okuyamadım geçmişi ??
merhaba canım evet dilek hasta aynı durumunda düzelme yok..araştırma hast.evlerine uzak olduğu için daha gidemediler..rabbim nerde varsa şifa bekleyen şafi adıyla sıfa versin inş..kimseyi çaresiz bırakmasın
uzun zamandır hep düşünüyordum ama düşünmekle beklemekle olmuyormus kıyafet biriktirmek falanda olmuyomuş kapandım dün eşime sürpriz yaptım :) Allah muvaffak eder inş.darısı sizlre
dua edın istiyorsanız ben oyle yaptım Rabbim nefsinizi yenme gücü verir. hala alısamadım tuhaf gelıo ama alışcaz inş.
tabiki hayat devam edıyor sen şuan şeri goruyorsun bunun arkasındakı hayra bak canım benım. belkide cennete sokucak bu bebek senı. sen güçlü bi kadınsın güçiçin zorlanacağını sanmam canım
Kul hastalandığı zaman ALLAH (c.c) ona iki melek gönderir ve onlara: Gidin bakın kulum yanındakilere ne diyor bir dinleyin!der. Eğer o kul melekler geldiği zaman ALLAHa hamdediyor ise melekler her şeyin en iyi bilen ALLAHa (c.c) bildirirler. Bunun üzerine ALLAH (c.c) şöyle buyurur: Kulumun ruhunu kabzedersem onu cennete koymam kulumun benim üzerimdeki hakkı olmuştur. Şayet şifa verirsem, onun etini daha hayırlı bir etle, kanını daha hayırlı bir kanla değiştirmem ve günahlarını affetmem üzerime hak oluştur.
Rabbim bütün hastalıklarımıza hayırlı acil şifalar versin. Cümlemize sıhhatin kıymetini bilenlerden eylesin. AMİN!...
günaydın kızlar :)))
kızlar, ben hastalandım, bu hafta okumıcam malesefyeni yasini şerif listemiz
perlanore==3 tane okudu
aruna==3tane okuyacak
bahar27==3 tane okuyacak
antikdeniz==3tane okuyacak
topeguk==1tane okuyacak
tondora==3tane okudu
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==1 tane okuyacak
seminay84==1 tane okudu 2 tane kaldı
sebiilem==3tane okuyack
orlic==3tane okuyacak
burcu81==3tane okuyacak
ozay37barış==3tane okuyac
şaşkınanne==3tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okuyacak
hayalot=3tane okuyacak
yandev==3 tane okudu
melek04==3tane okuyacak
esmacvs==3 tane okudu
ayse035===3 tane okuyacak
özlemlk==2tane okuyacak
turkuaz== 2tane okudu
taylandilek=1 tane okuyacak
seyyan ==2 tane yasin okudu
e_m_a==2tane okudu
candan==2 tane okuyacak
rainsun==2 tane okudu
ecrin007==2 tane okudu
dilek==2 tane ema okudu
sevil61==2 tane okudu
muhat==2tane okudu
mausi==2 tane okuyacak
asbelove ==2 tane okuyacak
keyfimbilir==2 tane okuyacak
ecrin23==3 t ane okuyacak
witchgirl01==3tane okuyacak
nekadarzor==?
Simaybade==7 tane okudu
kızlar, ben hastalandım, bu hafta okumıcam malesef
kızlar, ben hastalandım, bu hafta okumıcam malesef
merhaba arkadaşlar bugün çatlatma iğnemi yaptım yumurta 19 mm olmuş cumagünü 12 mm di ben ogünden beri sabah akşam incir suyu içtim çok şükür yumurta büyüdü şimdi sıra çatlayıp hamiş kalmakta bol bol dua bekliyorum beni de dualarınıza katın birer fatiha istiyorum bu arada regl olup yasin okuyamıycak arkadaşlar varmış ben yeni katıldığım için tam olarak bilemiyorum eksik yasin varsa bende alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?