Canım ben değil eşimi araştırıyorlar 6aydır yaklaşık olarak infertilitenin sebebini araştırıyorla ama bunun yanında hiçbir tedavi başlatmadılar maalesef
karyotip testi verdi onun sonucunu bekliyoruz 26sında çıkacak inşallahhh sonra bende gideceğim eşimle birlikte hiç gitmedim bende konuşmak istiyorum dr.la çünkü eşim hiçbişey araştırmadan gidip gidip geldi hep bende gideyim de ona göre ne yapacaksak yapalım diyorum beklemek çok zor geliyor çünkü
neden bu arastırma 6 ayı buldukı canım..inş.hayırlı sonuclar alır erkeklerde genel olarak varikosel yaygın oda ameliyatla çözülüyo dye biliyorum inş.hayırlı sonuclar alırsınız..sende görün..inş sende sorun yoktur
günaydın canım ben iyiyim sükür sen nasılsın
eşimde varikosel yok çok şükür canım ama sayı-hız ve morfoloji sıkıntısı var onu araştırıyorlar şimdi her gittiğimizde yeni bi test istiyorlar şunları toplu yapsak olmaz sanki çileden çıkartıyorlar insanı zaten hepsinin sonucu ya 15gün ya 1ayda çıkıyor beklemek çok sıkıntı veriyor insana yaa bakalım şu karyotipi alırsak bu ayın sonunda göreceğiz ne var ne yok inşallah bende bir sorun yok canım sadece prolaktin 29çıktı o da çok yüksek olmadığı için dr.um önce eşinin sorununu çözelim ona göre senin testi tekrarlayıp aşılama veya tüp yaparız dedi ama inşallah hayırlısı canım yaa inşallah bu süreçte Allahım normal yoldan verir diye bitkisel takviyeler yapıyoruz ama tık yok henüz
eşimde varikosel yok çok şükür canım ama sayı-hız ve morfoloji sıkıntısı var onu araştırıyorlar şimdi her gittiğimizde yeni bi test istiyorlar şunları toplu yapsak olmaz sanki çileden çıkartıyorlar insanı zaten hepsinin sonucu ya 15gün ya 1ayda çıkıyor beklemek çok sıkıntı veriyor insana yaa bakalım şu karyotipi alırsak bu ayın sonunda göreceğiz ne var ne yok inşallah bende bir sorun yok canım sadece prolaktin 29çıktı o da çok yüksek olmadığı için dr.um önce eşinin sorununu çözelim ona göre senin testi tekrarlayıp aşılama veya tüp yaparız dedi ama inşallah hayırlısı canım yaa inşallah bu süreçte allahım normal yoldan verir diye bitkisel takviyeler yapıyoruz ama tık yok henüz
çok şükür canım grip olucam galiba biraz kırgınlık var üzerimde böyle olunca hep evde olmak istiyorum miss gibi sıcacık bi çorba bi battaniye ve yastık aç televizyonu ahhh ahhh
ay canım benim gel ben evdeyim sana sıcak çorba yapayım
saol canım valla içmiş kadar oldum insan arada dinlenmek istiyor bazen ev ortamını çok özlüyorum çocuk olunca ara veririm belki
evet canım bebiiş olunca evde dinlenirsin ..tatilin sadece pazar gunumu
işim yoksa cumarteside gitmiyorum ama hafta içide işim uzarsa kalıyorum işim stresli birde 3yıldır tedaviler nedeniyle hiç tatil yapmadım hep hastanede geçti zaman hamdolsun halimize yinede
AH canım benim..insan nasıl uzuluyor demi..istemeyen insanlar hemen evlat sahibi oluyor..biz ise ugras dur.. bu rabbime isyan değil ve isyan etmektende korusun bizi bu yolda sabırla beklemeyi ve sonunda selamete ermeyi nasip etsin..inş..en yakın zamnada hayırlı saglıklı bi evladın olur canım
canım keçiboynuzu kürü yada havuç kürüyaptınızmı bide gnc yada solgar arginmax ilacı var erkeklere oda yararlı sayı artışına
evet canım yaaa kesinlikle isyan değil Allahım korusun hakkımızda hayırlısı neyse o olsun tabi ki ama dediğin gibi istemeden hamile kalanları duyunca üzülüyor insan ister istemez eşimde der her zaman Allahım bizim için hayırlı neyse onu nasip etsin
Benim bir de çocuklarla aram çok iyidir geçenlerde otobüs durağında beklerken hep aynı saat olduğu için duraktaki ve otobüsteki insanlar sabit oluyor otomatik olarak her zaman bizimle bekleyen bir anne kız var çocuk bi anda geldi sarıldı beni öptü sonra koşa koşa gitti annesinin yanına içim buruldu böylee ne diyeyim bizim de sınavımız buymuş
Mevlam neylerse güzel eyler deyip sabretmekten başka çaremiz yokkkkk
Keçi boynuzu kürü ceviz incir yer fıstığı kabak çekirdeği arı sütü polen bal yeşil sebze beyaz et ısırgan otu çayı ve bilumum şeyleri yapıyoruz solgarın jelatinleri domuzdan yapıldığı için hiç kullanmıyoruz ama bu gibi vitaminler de 6ay içinde işe yarıyor ve morfolojiyi etkilemiyor canım hele bi de 0olunca.... çünkü henüz morfolojinin etkisini çözebilmiş değil dr.lar o vitaminler yerine besin takviyesi yapıyoruz ve maliyeti aşılamayı karşılıyor onun yerine şu sonuçlar çıktıktan sonra olmazsa aşılama istiyoruz canım
o guzel gunlerde yakındır inş.allahım kucagımızı boş bırakmasın yuvamızı hayırlşı saglıklı bi evlat ile senlendrsin inş
ne guzel topik kalabalıklastı
nasılsınız.benim içim karardı resmen bir yağmur var burda (izmir) içim bunaldı karanlıktan.dersler beni bekliyo çalışmam için ama bende istek yok malesef
iyiyim canım sen nasılsın..bende namz kılıp ders calıçmaya başlayacağım inş.gel misafirim ol bende evdeyim izmirdeyim[/Q
çok şükür canım bende iyiyim.çok isterdim tabiki ama ben biraz dışardayım tirede 1 yıl oldu buraya taşınalı ama bi türlü alışamadık eşimde bende tekrar izmire dönmeyi düşünüyoruz inşallah allah kısmet ederse.
sorma şu ders olayı bana çok stres oldu aöf kitaplarıda saolsun insanın biraz çalışma isteği varsa onuda alıyo :)
bi ünite 25-30 sayfa.allah yardımcımız olsun ne diim
kızlar bu hafta benim 1 tane yasin-i şerifi biri okuyabilirmi ben okuyamıcam heralde duaya kadar.
haftaya başlayabilicem ben heralde hala lekelenmem var benim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?