Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

CANIM RÜYAN HAYIR OLSUN AT MURADDIR BİZ GÜZELE YORALIM DA GÜZEL ŞEYLER OLSUN BEBİŞİN HABERCİSİ OLSUN İNŞALLAH

ne güzel şeyler paylaşıyorsun öyle canım Allahım kılabilmeyi nasip etsin
Birde burda 7defa ne diyeceğiz acaba anlayamadım ben
Ayrıca 7 defa denir . Sonra eller kaldırılıp 11 defa Salat-ı Münciye okunur.demişsin ya?

allaha çok şükür bız ıyız bebiş dun korkutu bızı erken dogum belırtılerı basladı bol bol dua edıyoruz herseyın yoluna gırmesı ıcın ...

hayırdır canım Allahım hayırlısıyla sağlıkla zamanında gelmesini nasip eder inşallahhhh dualarımız seninle

canım üzme kendini inş bi daha ki ay bebiş gelir...
ne güzel maşallah herkes hediye alıyo kıyafet sorunun da yavas yavas hallolacak canım..
inş. hayırlısı artık
evet ya hollolur ben niyetimi aldımya kimse almasa eşim alır saolsun :)

bende aynı işte malesef

bu ay sogan deneyecegım kızlar pko varya inş.etkili olr

inş. hayırlısı artık
evet ya hollolur ben niyetimi aldımya kimse almasa eşim alır saolsun :)

bende aynı işte malesef

bu ay sogan deneyecegım kızlar pko varya inş.etkili olr

pko plup soğan kürü uyguladığı ay hamile kalan arkadaşlar var canım bilgin olsun inşallah senden de güzel haberler alırızz

safer ayı geçmedi mi?

yok canım muharremden sonra geliyor safer ayı
Sen böyle sorunca bende şüpheye düştüm baktım emin olmak için doğruymuş tatlım az kaldı inşallah ibadet edebiliriz
ben geçen ay safer ayı diye bu ibadetleri hep yaptım arkadaşlarım sms atmıştı. Allah kabul etsin, niyetimiz belli

benim hastalığım pazartesi bitti ve hala çok koyu şekilde lekelenmem oluyo bide arada tuvalete gittiğimde nasıl anlatayım böle tel tel şeklinde bişiler geliyo hiç böle olmazdı.hala abdest alamadım anlayacağınız hiç başına gelen varmı yada duyan.bu arada hala okuyamadım yasin-i şerifi zaten 1 tane var onuda okuyamadım bu hafta ben okuyamıcam heralde cumaya kadar abdest alabilirsem okurum öğleye kadar okursan yazarım zaten.bekliyorum kızlar bu ne şimdi :s

Hiç bilemedim canım yaaa ilginç bir durum acaba yumurta döllendi de yerleşemeden atıldı mı diyeceğim ama bilemedim yani
Hayırlısıyla temizlenirsin inşallah cumaya kadar

Kaliteli Sperm İçin: Folik Asit

Folik asiti zengin gıdaları tüketen erkeklerin sperm kalitesi yüzde 30 artıyor. Peki nede var?

Kaliteli Sperm İçin Bamya

Folik asit yönünden zengin gıdaları tüketen erkeklerin sperm kalitesinin yüzde 30 arttığını tespit edildi

DünyanIn en prestijli okullarından Berkeley Üniversitesi; mercimek, bamya, bezelye, portakal, çilek gibi folik asit yönünden zengin gıdaları tüketen erkeklerin sperm kalitesinin yüzde 30 arttığını tespit etti.

İngiltere Sağlık Bakanlığı ekmeğe folik asit eklenmesi için girişim başlattı. Amerikalı bilim adamları erkeklerin belki de yemekten en hoşlanmadığı gıdaların başında gelen bamya ve brokolinin aslında sperm kalitesini en çok artıran gıdaların başında geldiğini kanıtladı.

Araştırmaya başkanlık eden Profesör Brenda Eskenazi cinsel ilişki sırasında normal bir erkeğin 150 milyon sperm hücresi boşalttığını, bunların yüzde 4'ünün hatalı kromozom taşıdığını kaydederek, "Eğer hatalı kromozom taşıyan bu hücreler yumurtaya ulaşırsa Down sendromuna sahip çocuklar dünyaya gelebilir. Ancak folik asit yönünden zengin besinler tüketen erkeklerin sperm kalitesinin yüzde 30'lara varan oranda arttığını tespit ettik" dedi.

PEKİ NE KADAR YİYECEKSİNİZ?

* 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
* 1 orta boy portakal
* 8 orta boy çilek
* Yarım tabak bezelye
* 1 kase mercimek çorbası
* Yarım tabak brüksel lahanası ya da brokoli
* Yarım tabak mercimek
* 1 avuç yer fıstığı
* Yarım tabak ıspanak
* Yarım tabak bamya

Hiç bilemedim canım yaaa ilginç bir durum acaba yumurta döllendi de yerleşemeden atıldı mı diyeceğim ama bilemedim yani
Hayırlısıyla temizlenirsin inşallah cumaya kadar

inşallah canım.valla bende anlamadım ilk hamileliğimde 2.ayda böle tel tel şeklinde koyu akıntım olmuştu doktor tehtid demişti sonra kanamaya dönmüştü zaten ama bu ay normal hasta oldum böle oldu.

ayşecim selam canım ben 3 yasiimi okudum allah kabul etsin inşallah

canım 80 tanede ayetel kürsi okudum

inşallah canım.valla bende anlamadım ilk hamileliğimde 2.ayda böle tel tel şeklinde koyu akıntım olmuştu doktor tehtid demişti sonra kanamaya dönmüştü zaten ama bu ay normal hasta oldum böle oldu.

Hakkında hayırlısı canım inşallah en kısa sürede bebişin seni bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…