Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım ben kendi yasinlerimide okumadım daha gözlüğüm kırılmıştı diye dün aldım gözlüklerimi inş senin payına düşeni de okuyacağım

tamam canım allah razı olsun allahım kabul etsin dualarımızı.bu arada sen bana 1 tane yazmışsın geçen hafta 4 tane okudum diyemi yoksa kişimi düşürdük anlamadım ben

e yardımcı kitaplar kalktı diyorlardı canım e zaten sistem değişti onlarda ne olacağını bilmiyorlar ki tatlım sağolasın düşünmüyorum zaten aöf kitapları neyimize yetmiyor birazcık da çalışma şevki olaydı iyiydi

yok çıkmış çoyu yardımcı kitapların tek farkları konuları preslemişler :) özet çıkarmışler oda az görünüp çalışma isteği yaratıyoya :)

canım a.slm nasılsınız bebişle? bu hafta dualarda sende varsın allah kabul eder inş..saglıklı doğumla sağlıklı hayırlı bi evladın olur inş

sağol canım evet gördüm çok duygulandım hiç aklıma gelmedi bana okuyacağınız herkesin ağzına yüreğine sağlık biz iyiyiz çok şükür bebeğimle beraber rabbimin siizlerede evlat nasip etmesi için dualar ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…