iyiyim canım sen nasılsın..bende namz kılıp ders calıçmaya başlayacağım inş.gel misafirim ol bende evdeyim izmirdeyim[/Q
çok şükür canım bende iyiyim.çok isterdim tabiki ama ben biraz dışardayım tirede 1 yıl oldu buraya taşınalı ama bi türlü alışamadık eşimde bende tekrar izmire dönmeyi düşünüyoruz inşallah allah kısmet ederse.
sorma şu ders olayı bana çok stres oldu aöf kitaplarıda saolsun insanın biraz çalışma isteği varsa onuda alıyo :)
bi ünite 25-30 sayfa.allah yardımcımız olsun ne diim
bende sehir içindesin sandım ..inş yakına gelince görüşürüz..
benn ünv.sın.girecegm sen ne okuyorsun
canım ben kendi yasinlerimide okumadım daha gözlüğüm kırılmıştı diye dün aldım gözlüklerimi inş senin payına düşeni de okuyacağım
iyiyim canım sen nasılsın..bende namz kılıp ders calıçmaya başlayacağım inş.gel misafirim ol bende evdeyim izmirdeyim[/Q
çok şükür canım bende iyiyim.çok isterdim tabiki ama ben biraz dışardayım tirede 1 yıl oldu buraya taşınalı ama bi türlü alışamadık eşimde bende tekrar izmire dönmeyi düşünüyoruz inşallah allah kısmet ederse.
sorma şu ders olayı bana çok stres oldu aöf kitaplarıda saolsun insanın biraz çalışma isteği varsa onuda alıyo :)
bi ünite 25-30 sayfa.allah yardımcımız olsun ne diim
al benden de o kadar yaa hiç hoşlanmıyorum bu duurmdan zaten yardımcı kitapları da yok ettiler ortalıktan sistem içler acısı şu 4'e bir geçeydim diyorum ama olmuyor da olmuyorrrr hangi bölümsün canım sen?
bende sehir içindesin sandım ..inş yakına gelince görüşürüz..
benn ünv.sın.girecegm sen ne okuyorsun
inşallah geliriz görüşürüz.ben işletme banka ve sigorta bölümü okuyorum
1.sınıftan 3 dersim var 2.sınıftandan 3 ders aldım ama baya ağır oldu heralde bide kitaplar çok kötü çok ayrıntı var
yardımcı kitap almaya kalksam masraf olacak 6 tane ne yapacağımı şaşaırdım anlayacağın.sınav 5-6 ocak.
sen hangi bölüm istiyorsun inşallah allah gönlündekini verir.bu arada direk geçiş hakkın yokmuydu senin
canım yardımcı kitap alsanda sakın soru bankası alma arkadaşım almış 30 lira vermiş ama aöf kitaplarında ünite sonlarındaki sorular varya onları kopyalamışlar birebir aynıymış bilgin olsun..
tamam canım allah razı olsun allahım kabul etsin dualarımızı.bu arada sen bana 1 tane yazmışsın geçen hafta 4 tane okudum diyemi yoksa kişimi düşürdük anlamadım ben
canım hastaydın diye 1 tane yazdım..
canım yardımcı kitap alsanda sakın soru bankası alma arkadaşım almış 30 lira vermiş ama aöf kitaplarında ünite sonlarındaki sorular varya onları kopyalamışlar birebir aynıymış bilgin olsun..
inşallah geliriz görüşürüz.ben işletme banka ve sigorta bölümü okuyorum
1.sınıftan 3 dersim var 2.sınıftandan 3 ders aldım ama baya ağır oldu heralde bide kitaplar çok kötü çok ayrıntı var
yardımcı kitap almaya kalksam masraf olacak 6 tane ne yapacağımı şaşaırdım anlayacağın.sınav 5-6 ocak.
sen hangi bölüm istiyorsun inşallah allah gönlündekini verir.bu arada direk geçiş hakkın yokmuydu senin
direk geçiş hakkım yok canım zamanında kazandım ama ailem göndermedi..eşim oku dedi sağolsun..liseden 2006 mezunuyum fakat hiç bişey hatırlamıyorum ..çalışıyorum anlamıyorum barajı geçmek bile çok zor benim için.eşim mali musavir zaten onunla çalışıp ögrenmeye calşıyorum ve bende malı musavir olmak ıstıyorum
anladım...onuda okuyamadım baksana neyse haftaya telafi ederim inşallah...
e yardımcı kitaplar kalktı diyorlardı canım e zaten sistem değişti onlarda ne olacağını bilmiyorlar ki tatlım sağolasın düşünmüyorum zaten aöf kitapları neyimize yetmiyor birazcık da çalışma şevki olaydı iyiydi
direk geçiş hakkım yok canım zamanında kazandım ama ailem göndermedi..eşim oku dedi sağolsun..liseden 2006 mezunuyum fakat hiç bişey hatırlamıyorum ..çalışıyorum anlamıyorum barajı geçmek bile çok zor benim için.eşim mali musavir zaten onunla çalışıp ögrenmeye calşıyorum ve bende malı musavir olmak ıstıyorum
inşallah hedeflerine ulaşırsın eşinden allah razı olsun eşin yanında olması çok güzel bişi motivasyon olarakta artı olur sana.baraj yapsan gerisi gelir inşallah olur canım
inşallah hedeflerine ulaşırsın eşinden allah razı olsun eşin yanında olması çok güzel bişi motivasyon olarakta artı olur sana.baraj yapsan gerisi gelir inşallah olur canım
önceden bilgiler tazeydi basitti barajı geçmek ama şimdi korkuyoorum açıkçası allah yardımcımız olsun
önceden bilgiler tazeydi basitti barajı geçmek ama şimdi korkuyoorum açıkçası allah yardımcımız olsun
amin canım bende 2001 mezunuyum ders çalışırken 1 saatten sonra başım ağrıyo valla istersen başaracağına inanıyorum a
Allah gönlüne göre versin..
ben çıkıyorum canım istemesemde ders çalışayım biraz az zaman kaldı...görüşürüz kendine iyi bak
canım a.slm nasılsınız bebişle? bu hafta dualarda sende varsın allah kabul eder inş..saglıklı doğumla sağlıklı hayırlı bi evladın olur inş
ne işyapıyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?