Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

yeni yasini şerif listemiz
perlanore==3 tane okuYACAK
aruna==3tane okuyacak
bahar==4tane okuYACAK
antikdeniz==3tane okuyacak
topeguk==1tane okuyacak
tondora==3tane okuYACAK
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==1 tane okudu
seminay84==3 tane okuyacak
sebiilem==3tane okuyacak
orlic==4 tane okuyacak
ozay37barış==5tane okudu
şaşkınanne==3tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okudu
hayalot=4tane okuyacak
yandev==3 tane okuyacak
melek04==3tane okuyacak
esmacvs==4tane okuyacak
ayse035===4 tane okuyacak
özlemlk==3 tane okudu
turkuaz== 3 tane okudu
taylandilek=3 tane okuyacak
seyyan ==4 tane yasin okuyacak
e_m_a==4 tane okuyacak
candan==4 tane okuyacak
rainsun==3 tane okuyacak
ecrin007==3 tane okudu
dilek==3 tane okuyacak
sevil61==3tane okuyaacak
muhat==3tane okuyacak
mausi==3tane okuyacak
asbelove ==3 tane okuyacak
keyfimbilir== 3tane okuyacak
ecrin23==3tane okuyacak
witchgirl01==3tane okuyacak
nekadarzor==3tane okuyacak
Simaybade== 4tane okuyacak
SÜPRİZ06==3 tane okudu
ESLEMLİVA==4 tane okuyacak
SSONMEz==1 TANE OKUdu

arkadaşlar bu hafta ben esma ve özlem için okuyacağız..
esma için ==hayırlı doğum sağlıklı evlat diye duamız
özlem ve bende hayırlı saglıklı birer evlat için duamız
özlem arkadaşımız için bi kere dua okumustuk bu zor gunlerde tekrar dua edelim istedim hakkınızı helal edin

esma ayse035 ve özlemlk için ayet el kursı lıstesi

ayse035== 200 tane okuyacak
eslemlıva==1000 tane okuyacak
asbelove==100 tane okudu
perlanore==100 tane okuıyacak
ecrin007==100tane okudu
rdlpstck 100 tane okuyacak
okumak isteyenler eklenecektr

canlarım okuyupta eklemediklerim bildirsin lütfen..gözümden kaçmış olabilir

Ayşecim tekrar geçmiş olsun tatlım..ben 130 tane Ayetel kürsi okudum yazmıştım ama gözünden kaçmış olabilir tatlımmm....okudukça eklerim...öpüyorummm...

ilk gün insan daha çook üzülüyor.ağrısıda cabasıı....allahın izniyle yeni yıl hepimize bol bebiş getirsinn...:)

ben bunların çoğunu duymadımm... hiçbirnii yaptırmadım...LH FSH PROLAKTİN TSH E2 testleri hariç onlarda iii çıktı...eşimde sıkıntı yok denildi...ama olumsuz....bunlarıı sonradan mı yapıyorlarr araştırma maabında....neden baştan iice incelemezlerkiii... üffff:((

süprizcim canım doktorlar için senin üzülmen deneme tahtası olman hiiiiiiiiiiiiiiiç önemli değil..yıllarca çocuk için biriktirdiğin yada kredi çektiğin parayı nasıl ödeyeceğini hiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççççççç düşünmezler....bu tüpbebek piyasası inanın kurtlar sofrası olmuş....paranızı almaya çabalayacak çoooooooooook vicdansız var....canım hormonlarında problem yoksa çok iyi....mesela ben kızamık çıkarmadım onun için rubella testini yaptırdım çünkü sürekli çocukların içindeyim öğretmenim korkuyorum,helede hamileyken Allah korusun kızamık geçirmek bebek için çok tehlikeli.....rahim filmi mutlaka tüpbebek için önemli tüplerin tıkalı olması sanırım tüpbebekte çok önemli değil ama tüplerde eğer sıvı varsa bu sıvı embriyonun tutunmasını engelliyor....eğer yapışıklık varsa bu da iyi değil....bunları ancak rahim filmi ile öğrenebilirsiniz.....benim bir arkadaşım geçen yıl tüpbebek yaptırdı kız görüşmeye gitti hemen adetinde tedaviye yani iğnelere başlandı hiçbir hormon tahlili yapılmadı.....bebişi tuttu ama malesef kanamayla düştü..meğer tiroit hormonlarında sorun varmış ve ilaç alması lazımmış...eğer o ilacı alsaydı ki 3 kuruşluk bir hap şimdi bebeği kucağındaydı....onun için lütfen tahlil yaptırmayan rahim filmi istemeyen doktorlardan uzak durun....bizler deneme tahtası değiliz.....cd 56 testi benden de istenmedi ama ben yaptırdım her doktor bu testi dikate almıyor bana bir arkadaşım söyledi..... bu test bağışıklık sisteminizle ilgili bir test ve değeri en fazla 12 olmalı....eğer bu değer yüksek olursa vücut embriyoyu yabancı bir madde olarak görüp atıyormuş......onun için bence önemli bir test.... rabbim hepimizi işini iyi yapan vicdanlı merhametli insanlarla karşılaştırsın......((amin)

evet canım baktırdık biz dna ya

sağlıklı bulunması gerknde 0 çıktı

ama biz testi yaptımadan

aslında problem olması iyi demişti en azından çözümü var :26:

çünkü testlere bakıyor
benim rahim filmi vs.bakıyor herşey normal

işte bu kötü diyodu açıklanaman inferlite

o zaman beklemekten başka çare yok diyodu

bu arada karyotip ne demek :26:yani neyine bakıyo
ilk kez duyuyorum galiba:26:

ay reyyan yaa ben bu dna hasarına çok takıldım sen bilgilisin::((bunun çözümü varmı acaaba ben doğal yoldan hamile kaldım ama düştü 8 haftalıkken sorun fsh bizimm 2,5 larda hamile kaldığımda 4,5 felandı ama düşükle sonuçlanıncaa kaan hoca hasardan şüphelendi sanırım ama ilk bebeginin düşürüp daha sonra sağlıkla doğum yapan insanlar da varr buuu erkek infertilesi tamamennn kafa karıştırıcı bi düzelse biri düşüyooo yaaaaaa

Kızlar öpüyorum hepinizi Allah'a emanet olun......
kendinize iyi bakın ....iyi akşamlar
sigara içmeyin eşlerinizede içirmeyinnnnnnn....
rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.......

4500-7000 arası canım merkeze ve yapılan işleme göre değişiyor gerekli bütün tahlillerin yapıldımı neden tüp bebek dendi

canım sadece rahim filmi yapmadım. tam yapacaktıkki eşimin sonuçlarını öğrendik malesef olumsuz. tedavi bile vermedi. aşılama da tutması zor dedi. zaman kaybetmeden tüp bebek yapın dedi. tabi bizim için daha erken daha bitkisel ilaçları deniycez. hem sadece 1 hastaneye gittik araştırcaz daha. herkes aynı şey söylese artık yapacak bişe yok .. yaparız tüp bebek

evet canım baktırdık biz dna ya

sağlıklı bulunması gerknde 0 çıktı

ama biz testi yaptımadan

aslında problem olması iyi demişti en azından çözümü var :26:

çünkü testlere bakıyor
benim rahim filmi vs.bakıyor herşey normal

işte bu kötü diyodu açıklanaman inferlite

o zaman beklemekten başka çare yok diyodu

bu arada karyotip ne demek :26:yani neyine bakıyo
ilk kez duyuyorum galiba:26:

Canım karyotipte dna hasarı var mı yok mu ona bakıyorlarmış eğer bozuk çıkarsa direk tüp bebek diyor ama o da farklı bir yöntemle yapılıyormuş şimdilik bende bu kadar biliyorum bu normal çıkarsa sperm dna hasar testi yaptıracağız ne olur ne olmaz diye korkuyorum açıkçası:)))
Peki bu dna hasarı için ilaç falan mı verdi ne yaptı canım ki bekliyorsunuz?

Canım ben yasin okuyamayacağım için üzgünüm dedim:1:Yanlış anlaşılmış sanırım:1:Ben söktürücü içtim pko olunca adetlerim böyle oluyor.Doktorlarda tüp bebek dedi o yzüden normal yolla kalırsam mucize derim sadece.Allahın mucizesi:16:

Sağol canım yukardada yazdım yasin okumam kaldı diye üzüldüm:1:Yoksa şu durumda Allahın mucizesi olmalı benim normal yolla hamile kalmam için.O yüzden hamile olmayı normal yolla hiç aklıma bile gelmiyor:1:Yinede Allahın işi belli olmaz.Ama eşimin değerleri düşük bendede pko olunca tüp bebek dediler o yüzden normal yolla hamile olmam bana mucizeymiş gibi gelir:31:Her ayda düzenli olamıyorum pko olduğu için.Bakalım hepimiz için hayırlısı olur inşallah:16:

Allah babana uzun sağlıklı ömür annenede Allah rahmet eylesin:5:Benim annem sağ ama bana uzak ve yanıma gelemiyor çünkü sağlık problemi var bende özlüyorum annemle çarşıda gezmeyi dolaşmayı ana kız dertleşmeyi bunu söylemek kolay değil benim için ama annem uzak olunca haliyle üzülüyorum bazen.Allah hepinizin anne babasına sağlık uzun ömür versin.Canım inşallah hayallerindeki aileye düşersin.Bende senin gibiydim aile sıcaklığı bulurum inşallh dedim.Ama eşimden başka ailesi dilediğim gibi cana yakın anlayışlı sıcak olmadılar.O yüzden çok hayallere kapılma Allahtan hayırlısını dile.Dilerim gönlünce olur herşey:16::54:

Canım ikinizede geçmiş olsun hava değişimi etkiler tabiki bir yagmur bir güneşli.Toparlanırsınız inşallah:16:Allah nasip ettimi he rtürlü oluyor canım.Yeterki Allah bizim için iyi olacaksa nasip etsin:16::34:

Bizim de sayımız düşük morfolojimiz 0 canım ama başka bir topikte 0 morfolojiyle hamile kalan insanlar tanıdım o yüzden Allahımda hiçbir zaman ümit kesilmez tabi ki hakkımızda hayırlısı inşallah kavuşuruz bebişlerimizieeee
Canım elbette yardımcı olurum....ama keşke bu sorunlarımız olmasaydı da başka şeylerden konuşsaydık....ama burdayız ben hep yanındayım...bildiklerimi seve seve paylaşırım tatlım....hiç tüpbebek yaptırdın mı????

Canımmmmm....... Allah razı olsun.......:16:
Bizimde sınavımız buymuş ne diyelim Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsinnnn
Biz daha yeniyiz bu yolda 4-5ay oldu şimdi araştırmaları yapıyorlar ama hiç tedavi falan uygulamadılar eşime en son karyotip verdik onun sonucunu bekliyoruz işte
Benim rahim filmim ve hormonlarıma bakıldı sadece prolaktin 29 çıktı o da sınırda dedi dr. şimdilik eşini çözelim sonra tekrar hormonları tekrar kontrol ederiz dedi bende bir sıkıntı çıkmadı şimdilik
eşimin tetkikleri üniversite hastanesinde yapılıyor benimde kafam karmakarışık oldu acaba başka bir üroloğa gitsek mi yoksa direk aşılama yapsak mı diyorum sanırım yönlendirilmeye ihtiyacım varrrrr

ben bunların çoğunu duymadımm... hiçbirnii yaptırmadım...LH FSH PROLAKTİN TSH E2 testleri hariç onlarda iii çıktı...eşimde sıkıntı yok denildi...ama olumsuz....bunlarıı sonradan mı yapıyorlarr araştırma maabında....neden baştan iice incelemezlerkiii... üffff:((
süprizcim canım doktorlar için senin üzülmen deneme tahtası olman hiiiiiiiiiiiiiiiç önemli değil..yıllarca çocuk için biriktirdiğin yada kredi çektiğin parayı nasıl ödeyeceğini hiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççççççç düşünmezler....bu tüpbebek piyasası inanın kurtlar sofrası olmuş....paranızı almaya çabalayacak çoooooooooook vicdansız var....canım hormonlarında problem yoksa çok iyi....mesela ben kızamık çıkarmadım onun için rubella testini yaptırdım çünkü sürekli çocukların içindeyim öğretmenim korkuyorum,helede hamileyken Allah korusun kızamık geçirmek bebek için çok tehlikeli.....rahim filmi mutlaka tüpbebek için önemli tüplerin tıkalı olması sanırım tüpbebekte çok önemli değil ama tüplerde eğer sıvı varsa bu sıvı embriyonun tutunmasını engelliyor....eğer yapışıklık varsa bu da iyi değil....bunları ancak rahim filmi ile öğrenebilirsiniz.....benim bir arkadaşım geçen yıl tüpbebek yaptırdı kız görüşmeye gitti hemen adetinde tedaviye yani iğnelere başlandı hiçbir hormon tahlili yapılmadı.....bebişi tuttu ama malesef kanamayla düştü..meğer tiroit hormonlarında sorun varmış ve ilaç alması lazımmış...eğer o ilacı alsaydı ki 3 kuruşluk bir hap şimdi bebeği kucağındaydı....onun için lütfen tahlil yaptırmayan rahim filmi istemeyen doktorlardan uzak durun....bizler deneme tahtası değiliz.....cd 56 testi benden de istenmedi ama ben yaptırdım her doktor bu testi dikate almıyor bana bir arkadaşım söyledi..... bu test bağışıklık sisteminizle ilgili bir test ve değeri en fazla 12 olmalı....eğer bu değer yüksek olursa vücut embriyoyu yabancı bir madde olarak görüp atıyormuş......onun için bence önemli bir test.... rabbim hepimizi işini iyi yapan vicdanlı merhametli insanlarla karşılaştırsın......((amin)

insanı deli etmek için elinden geleni yapıyorlarr...bıktık bu prosedürlerden....git gel işin yoksa geçen zaman yıpranan duygular yıkılan umutlar kimin umurunda...paradanda geçtikk sağlık olsun diyee...ama maaaaaaaaaaaaaalesefff...hepsii aynıı kime gidicez bilmiyorum artık...troidlerim ii çıktıııı....ama bakalım belki diğerlerinide ister ...önemli olan doğru tedaviii testin yapılması gerekiyorsa yapılsın yoksa kimse bunlarıı yaptırırken hoşnut değil...neysee başa gelen çekilir..hakkımızda hayırlısıı kızlar...

canım sadece rahim filmi yapmadım. tam yapacaktıkki eşimin sonuçlarını öğrendik malesef olumsuz. tedavi bile vermedi. aşılama da tutması zor dedi. zaman kaybetmeden tüp bebek yapın dedi. tabi bizim için daha erken daha bitkisel ilaçları deniycez. hem sadece 1 hastaneye gittik araştırcaz daha. herkes aynı şey söylese artık yapacak bişe yok .. yaparız tüp bebek

Canım öyle ilk dr.a inanıp hareket etmeyin herşeyi deneyeceğiz Allahımın izniyle hakkımızda hayırlısı benim dr.da aynı şeyi söyledi ama araştırmalarıma göre aşılama tutma şansı da varmış inşallah kavuşuruz bebişlerimizeee....

insanı deli etmek için elinden geleni yapıyorlarr...bıktık bu prosedürlerden....git gel işin yoksa geçen zaman yıpranan duygular yıkılan umutlar kimin umurunda...paradanda geçtikk sağlık olsun diyee...ama maaaaaaaaaaaaaalesefff...hepsii aynıı kime gidicez bilmiyorum artık...troidlerim ii çıktıııı....ama bakalım belki diğerlerinide ister ...önemli olan doğru tedaviii testin yapılması gerekiyorsa yapılsın yoksa kimse bunlarıı yaptırırken hoşnut değil...neysee başa gelen çekilir..hakkımızda hayırlısıı kızlar...

bütün dr.lar bizi deneme tahtası olarak görüyorlar canım maalesef insan olarak değil de et parçasıyız sanki bir de para kaynağı inşallah karşımıza iyi bir dr. çıkacak canım ama önce deneyimli arkadaşların tecrübelerinden faydalanacğız ona göre hareket edeceğiz inşallah.....

yeni yasini şerif listemiz
perlanore==3 tane okuYACAK
aruna==3tane okuyacak
bahar==4tane okuYACAK
antikdeniz==3tane okudu
topeguk==1tane okuyacak
tondora==3tane okuYACAK
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==1 tane okudu
seminay84==3 tane okuyacak
sebiilem==3tane okuyacak
orlic==4 tane okuyacak
ozay37barış==5tane okudu
şaşkınanne==3tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okudu
hayalot=4tane okuyacak
yandev==3 tane okuyacak
melek04==3tane okuyacak
esmacvs==4tane okudu
ayse035===4 tane okuyacak
özlemlk==3 tane okudu
turkuaz== 3 tane okudu
taylandilek=3 tane okuyacak
seyyan ==4 tane yasin okuyacak
e_m_a==4 tane okuyacak
candan==4 tane okuyacak
rainsun==3 tane okuyacak
ecrin007==3 tane okudu
dilek==3 tane okuyacak
sevil61==3tane okuyaacak
muhat==3tane okuyacak
mausi==3tane okuyacak
asbelove ==3 tane okuyacak
keyfimbilir== 3tane okuyacak
ecrin23==3tane okuyacak
witchgirl01==3tane okuyacak
nekadarzor==3tane okuyacak
Simaybade== 4tane okuyacak
SÜPRİZ06==3 tane okudu
ESLEMLİVA==4 tane okuyacak
SSONMEz==1 TANE OKUdu

arkadaşlar bu hafta ayse esma ve özlem için okuyacağız..
esma için ==hayırlı doğum sağlıklı evlat diye duamız
özlem ve aysede hayırlı saglıklı birer evlat için duamız
özlem arkadaşımız için bi kere dua okumustuk bu zor gunlerde tekrar dua edelim istedim hakkınızı helal edin

esma ayse035 ve özlemlk için ayet el kursı lıstesi

ayse035== 200 tane okuyacak
eslemlıva==1000 tane okuyacak
asbelove==100 tane okudu
perlanore==100 tane okuıyacak
ecrin007==100tane okudu
rdlpstck 100 tane okuyacak
Esma 200 tane okudu
Antikdeniz 100 okuyacak
Ssonmez 130 okudu
okumak isteyenler eklenecektr

okuyupta eklemediklerim bildirsin lütfen..gözümden kaçmış olabilir[/QUOTE]
ALLAH KABUL ETSİN AMİN AMİN YA RABBİ

Son düzenleme:
Benim fikrim boşuna beklemeyin..tabi her tedavi olumlu olur diye bir koşul yok...ümitsiz yaşanmıyor çünkü. Beklediğime pişman oldum...yinede Allah'ın takdiri işte elden ne gelir...elimiz kolumuz bir yerde bağlı bekliyoruz...sen yinede elinden ne geliyorsa yapmaya çalış..bu tedavi olur..yada başka bişey.

Verecek olan yine Allah .diğerleri sebep olucaktır...geçen ay bende ilk tüp bebek denedim.sonuç negatif...kimi diyor ilki tutmuyormuş diye...ilkinde tutan arkaşımda var olanların nasıl oluyor diyorum kendi kendime..... Onun için hiç bişeye takılı kalma.... Olacağı varsa..olur....Rabbim onun zamanı gelince bize nasip edecek inşallahhh...

Fiyat olarakta..her tüp bebek merkezleri aynı olmayabilir..ama aşağı yukarıda yakın.

2.000milyar ilaç(iğne)+sgkraporu+3.600(tup bebek işlemleri için)=5.600

Raporsuz ise 2.000milyar ilaç(iğne)+4.500(tup bebek işlemleri için)=6.500

canım öncelikle çok teşekkür ederim bilgiler için..
Rabbim sana da en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. inşallah 2. tutar.
bizim için daha erken biraz daha araştıracağız inşallah. daha ilk gittik doktora..
daha ilk sonuçlarda tüp bebek dedi. zaman kaybetmeyin dedi..
ben istesem bile olmuyor.. Dua etmek ve beklemekten başka yapacağım bişey yok şimdilik..

Back
X