Canım ben yasin okuyamayacağım için üzgünüm dedim

Yanlış anlaşılmış sanırım

Ben söktürücü içtim pko olunca adetlerim böyle oluyor.Doktorlarda tüp bebek dedi o yzüden normal yolla kalırsam mucize derim sadece.Allahın mucizesi
Sağol canım yukardada yazdım yasin okumam kaldı diye üzüldüm

Yoksa şu durumda Allahın mucizesi olmalı benim normal yolla hamile kalmam için.O yüzden hamile olmayı normal yolla hiç aklıma bile gelmiyor

Yinede Allahın işi belli olmaz.Ama eşimin değerleri düşük bendede pko olunca tüp bebek dediler o yüzden normal yolla hamile olmam bana mucizeymiş gibi gelir

Her ayda düzenli olamıyorum pko olduğu için.Bakalım hepimiz için hayırlısı olur inşallah
Allah babana uzun sağlıklı ömür annenede Allah rahmet eylesin

Benim annem sağ ama bana uzak ve yanıma gelemiyor çünkü sağlık problemi var bende özlüyorum annemle çarşıda gezmeyi dolaşmayı ana kız dertleşmeyi bunu söylemek kolay değil benim için ama annem uzak olunca haliyle üzülüyorum bazen.Allah hepinizin anne babasına sağlık uzun ömür versin.Canım inşallah hayallerindeki aileye düşersin.Bende senin gibiydim aile sıcaklığı bulurum inşallh dedim.Ama eşimden başka ailesi dilediğim gibi cana yakın anlayışlı sıcak olmadılar.O yüzden çok hayallere kapılma Allahtan hayırlısını dile.Dilerim gönlünce olur herşey

Canım ikinizede geçmiş olsun hava değişimi etkiler tabiki bir yagmur bir güneşli.Toparlanırsınız inşallah

Allah nasip ettimi he rtürlü oluyor canım.Yeterki Allah bizim için iyi olacaksa nasip etsin