Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

iyi aksamlar kizlar Allah hepinizden razi olsun yasinlerimi okudugunuz icin Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah.:16:

liste gördüm bende katilmak istiyorum kac tane ve kim icin okuyacagimi derseniz sevinirim ama suanda hastayim ancak 3gün sonra okuya bilirim zaman önemlimi?

Son düzenleme:
sizlere bi sorum var dün göbekten uygulanan iğneye başladım ve sonrası kasıklarımda çok agrı oluyo buiyi bişeymi yoksa kotumu
dr kontrolum cuma gunu .. imesajlarınızı bekliyorum

iyi aksamlar kizlar Allah hepinizden razi olsun yasinlerimi okudugunuz icin Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah.:16:

liste gördüm bende katilmak istiyorum kac tane ve kim icin okuyacagimi derseniz sevinirim ama suanda hastayim ancak 3gün sonra okuya bilirim zaman önemlimi?

canım aramıza hoşgeldin..dua istemiştin ben hastayım bu sebepten sessiz kaldım
allah kabul etsin inş..
cuma gunu yeni listeye dahil edecegim inş

canım malesef yoktu yapamadım..
dikkat et bu salgına yakalanma canım

SEn bu zencefil bal olayini gunde 3 kere yap. 1 gunde ayaga kalkackasiniz gor bak. Kime verdiysem cok ise yaradi. Hem gribe hem bogaza hem soguk alginligina hemde mideye iyi geliyor. Evde bulundur surekli zenceefili ben oyle yapiyom.
Ya ben cok usurtum. Simdi yorgan altindan yaziyom yatacagim birazdan.
Bu arada bende zencefil yaPmaya kalkamiyom. Yapsam kendime gelecemde ins sabahtan yapacagim.

sizlere bi sorum var dün göbekten uygulanan iğneye başladım ve sonrası kasıklarımda çok agrı oluyo buiyi bişeymi yoksa kotumu

canm korkma.bir problem olduğunu sanmıyorum.yumartalıkların uyarıldığı için kasık ağrıların normal.ama aşırı bi ağrı olursa doktorunu arar sorarsın.hadi hayırlısı.dualarımız seninle.

Arkadaşım sendemi Bursadasın?:44::1:Aşure yemeye gelirim demişsinde yazmayı unutmuşum canım ya kusura bakma tabiki buyur gel beklerim :16:Bursanın neresinden?Bizim topikte var Bursalı topiği hatta bir defa buluştuk yine düşünüyoruz.Eğer Bursadaysan senide bekleriz:34:
Kızlar bu arada ben işe girdimm çok şükür:nazar: bir kaç gün oldu gireli, o yüzden çok sık gelemiyorum nete yoksa aklımdasınız:34::16:

Arkadaşım sendemi Bursadasın?:44::1:Aşure yemeye gelirim demişsinde yazmayı unutmuşum canım ya kusura bakma tabiki buyur gel beklerim :16:Bursanın neresinden?Bizim topikte var Bursalı topiği hatta bir defa buluştuk yine düşünüyoruz.Eğer Bursadaysan senide bekleriz:34:
Kızlar bu arada ben işe girdimm çok şükür:nazar: bir kaç gün oldu gireli, o yüzden çok sık gelemiyorum nete yoksa aklımdasınız:34::16:

hayırlıı olsun canımm...

canım öncelikle çok teşekkür ederim bilgiler için..
Rabbim sana da en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. inşallah 2. tutar.
bizim için daha erken biraz daha araştıracağız inşallah. daha ilk gittik doktora..
daha ilk sonuçlarda tüp bebek dedi. zaman kaybetmeyin dedi..
ben istesem bile olmuyor.. Dua etmek ve beklemekten başka yapacağım bişey yok şimdilik..

inşallahh canımmm..araştırma konusuna gelirse tabikii araştırınnn...ilk doktora gittiğimde adet gecikmem olmuştu testlerde de çıkmayınca neden olduğunu anlamak içinn gittikk bebişte düşünüyoduk... hemen hemen 6 ay bir süre geçmiştii...tabi ben doktora gittikten bir gün sonra adet görmüştüm.. gebelik falan yoktu...bu zamana kadar olmadıysa bir sıkıntı var dedii.(.hamile kalamama)
bi kaç test falan yaptı....benim süt hormonum yüksek çıkmıştı..ilaç verdi 1 ay kullandım..(2 yıldır aynı testi yaptırıyorum hep normal)...doktor ne derse yapar olduk ne dese bakıyordukk ilk gitmişiz bilmiyoruz hiçbişeyy...gittiğimiz doktorda tavsiye üzerinede gidincee haliyle inandık...yumurta geliştirmek için klomen verdi.takip başladı..bizde bize ilşki önerecek zannederken..enson ki randevuda şu gün şu iğneyi vurul..aşılama yapıcam dedi..biz kala kaldık...daha bir yıl dolmamış..neden direk aşılamaya geçti diye şüphelendik...şimdi bakıyorum kii aslında pek haklıymışşş...ilacı bıraktım kullandıktan sonra kontrol bile ettirmedim...iğneyide oldum evde denedik belki olur diye:)doktoruda bıraktık....şimdi ben geçen zaman üzülüyorumm...2 ay yumurta takibide yaptırdık doktorum bana benim fikrim desrek alın dedi zaaman kaybetmeyin diye...bizde öyle yaptık..

ayşecim iğne ne iğnesi oluyosun adı ne ?aşılama yaptırcakken direkten döndüm...sadece enjekte edilmedii:) ama ben klomen kullandım...çatlama olarakta ovitrelle veriliyor...tüp bebekte yumurta geliştirmek içinde gonal -f kullandım..ben bir sorun yaşamadım...belki senin bünyen yapıyordur....yan etkileri varmıymışş okudunuz mu? geçmiş olsun...inşallahh herşey yolunda gider canım

yeni işiniz hayırlı olsun...uğurlu gelir inşallahh:))

Canım arkadaşlarım hepinizin yorumlarını okudum anlayışınız için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız hepinizi çok seviyorum Candann ablam canımmm beni merak etmişsin girmeyince.Beni düşündüğün için Allah razı olsun kendimi iyi hissetmiyordum şu an biraz daha iyiyim Allah'a emanet ol.

Yasin ve meryem suresi okunacak olan arkadaşlar eda ve sevimdi yanlış hatırlamıyorsam bende yarın birer tane okurum Allah gönlünüze göre versin inş

Canım arkadaşlarım hepinizin yorumlarını okudum anlayışınız için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız hepinizi çok seviyorum Candann ablam canımmm beni merak etmişsin girmeyince.Beni düşündüğün için Allah razı olsun kendimi iyi hissetmiyordum şu an biraz daha iyiyim Allah'a emanet ol.

Ne demek, Allah sizden de razı olsun inşallah. Ablam demiş başınızın üstünde yer vermişsiniz, bana da ancak sizlere ablalığın hakkını olabildiğince vermek düşüyor. Zaten iyi dileklerimden ve dualarımdan başkaca da birşey gelmiyor ki elimden.

Biraz da olsa daha iyi olmanıza sevindim. Bir dahaki haber alışımızda çok daha iyi olduğunuzu duymak umut ve temennisiyle inşallah.

Baharcığım, hayırlı olsun yeni işin. Bu sabahki durumunu okudum diğer topikteydi galiba gözüme ilişti. Hayırlısı olsun. En azından ayrıca bir de o konuyla ilgili bir aksaklık ve sıkıntı yaşamamış olmak da iyi bir şey.

İnşallah yeni işinden sonra yeni bir yılda yeni ve müjdeli şeylerin de başlangıcı haberleri alalım hem senden hem de buradaki herkesten hayırlısıyla, sıra sıra gelsin hep güzel güzel haberler.

canm korkma.bir problem olduğunu sanmıyorum.yumartalıkların uyarıldığı için kasık ağrıların normal.ama aşırı bi ağrı olursa doktorunu arar sorarsın.hadi hayırlısı.dualarımız seninle.

sağol allah razı olsun canım..agrım iğneyi yaptıktan sonra 1 saat kadar sürüyo..

Back
X