Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizlere bi sorum var dün göbekten uygulanan iğneye başladım ve sonrası kasıklarımda çok agrı oluyo buiyi bişeymi yoksa kotumu
dr kontrolum cuma gunu .. imesajlarınızı bekliyorum
Arkadaşım sendemi Bursadasın?:44:Aşure yemeye gelirim demişsinde yazmayı unutmuşum canım ya kusura bakma tabiki buyur gel beklerim
Bursanın neresinden?Bizim topikte var Bursalı topiği hatta bir defa buluştuk yine düşünüyoruz.Eğer Bursadaysan senide bekleriz
Kızlar bu arada ben işe girdimm çok şükürbir kaç gün oldu gireli, o yüzden çok sık gelemiyorum nete yoksa aklımdasınız
![]()
Aaaaaaaa Perlanore Bursa'da mıymış Bahar????
Perlanore ???doğru mu???
![]()
canım gunaydın..hoşgeldin nasılsın
inşallahh canımmm..araştırma konusuna gelirse tabikii araştırınnn...ilk doktora gittiğimde adet gecikmem olmuştu testlerde de çıkmayınca neden olduğunu anlamak içinn gittikk bebişte düşünüyoduk... hemen hemen 6 ay bir süre geçmiştii...tabi ben doktora gittikten bir gün sonra adet görmüştüm.. gebelik falan yoktu...bu zamana kadar olmadıysa bir sıkıntı var dedii.(.hamile kalamama)
bi kaç test falan yaptı....benim süt hormonum yüksek çıkmıştı..ilaç verdi 1 ay kullandım..(2 yıldır aynı testi yaptırıyorum hep normal)...doktor ne derse yapar olduk ne dese bakıyordukk ilk gitmişiz bilmiyoruz hiçbişeyy...gittiğimiz doktorda tavsiye üzerinede gidincee haliyle inandık...yumurta geliştirmek için klomen verdi.takip başladı..bizde bize ilşki önerecek zannederken..enson ki randevuda şu gün şu iğneyi vurul..aşılama yapıcam dedi..biz kala kaldık...daha bir yıl dolmamış..neden direk aşılamaya geçti diye şüphelendik...şimdi bakıyorum kii aslında pek haklıymışşş...ilacı bıraktım kullandıktan sonra kontrol bile ettirmedim...iğneyide oldum evde denedik belki olur diye:)doktoruda bıraktık....şimdi ben geçen zaman üzülüyorumm...2 ay yumurta takibide yaptırdık doktorum bana benim fikrim desrek alın dedi zaaman kaybetmeyin diye...bizde öyle yaptık..
ayşecim iğne ne iğnesi oluyosun adı ne ?aşılama yaptırcakken direkten döndüm...sadece enjekte edilmedii:) ama ben klomen kullandım...çatlama olarakta ovitrelle veriliyor...tüp bebekte yumurta geliştirmek içinde gonal -f kullandım..ben bir sorun yaşamadım...belki senin bünyen yapıyordur....yan etkileri varmıymışş okudunuz mu? geçmiş olsun...inşallahh herşey yolunda gider canım
yeni işiniz hayırlı olsun...uğurlu gelir inşallahh:))
ayşecim merhaba yumurtalıkların uyarıldığı için kasık ağrıların oluyordur canım zaten iğnenin dozu yüksek değil demi çok ağrın olursa dr.durumunu mutlaka ilet
bahar canndann evettttttttt bursadayım canlarım inşallah gelebilirsem gelirim tabiki baharcım işin hayırlı olsun allah bol kazanç versin
ben bu topikteki arkadaşlarımın hepsiyle çok tanışmak isterdim keşke bi imkan olsada bir araya gelebilsek
günaydın canım iyiyim şükür sen nasıl oldun
gunaydin kizlarrr
gunaydın canım nasılsınız
iyiyiz cnm sukur. Doktora gitcez bakalim doktor da iyisiniz diycekmi. Sen nasil oldun cnm calisiyosun bugun sanirim
sende erkencisin bugun..biraz daha iyiyim canım evet çalışıyorum..
Dr kontrolun var demek inş.bize guzel haberler getirirsin..cinsiyetide belli olurmu canım
evet cnm uyku tutmadi doktor stresinden. Durusuna bagli cnm belli olabilir diyolar ama bilmiyorum.dualarini bekliyorum cnm optm grs