Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızlar herşey gönlünüzce olsun Allah'a emanet olun ben çıkıyorum ...ve mutfağa gidiyorummm görüşmek üzere....

asbeloveeeeeeeeeeeee sana az önce yazdımmmmmmmmmmmm...... turkuaz8 hoşgeldin canımmmmmmmmmmmm......

yeni yasini şerif listemiz
perlanore==3 tane okuYACAK
aruna==3tane okuyacak
bahar==4tane okuDU
antikdeniz==3tane okudu

topeguk==1tane okuyacak
tondora==3tane okuYACAK
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==1 tane okudu
seminay84==3 tane okuyacak
sebiilem==3tane okuyacak
orlic==4 tane okuyacak
ozay37barış==5tane okudu
şaşkınanne==3tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okudu
hayalot=4tane okuyacak
yandev==3 tane okuDU
melek04==3tane okuyacak
esmacvs==4tane okudu
ayse035===4 tane okuyacak
özlemlk==3 tane TURKUAZ okudu
turkuaz== 3 tane okudu

taylandilek=3 tane okuyacak
seyyan ==4 tane yasin okuyacak
e_m_a==4 tane okudu
candan==4 tane okuyacak
rainsun==3 tane okuyacak
ecrin007==3 tane okudu
dilek==3 tane ema okudu

sevil61==3tane okuyaacak
muhat==3tane okuyacak
mausi==3tane okuyacak
asbelove ==3 tane okuyacak
keyfimbilir== 3tane okuyacak
ecrin23==3tane okuyacak
witchgirl01==3tane okuyacak
nekadarzor==3tane okuyacak
Simaybade== 4tane okuyacak
SÜPRİZ06==3 tane okudu
ESLEMLİVA==4 tane okudu
SSONMEz==1 TANE OKUdu

arkadaşlar bu hafta ayse esma ve özlem için okuyacağız..
esma için ==hayırlı doğum sağlıklı evlat diye duamız
özlem ve aysede hayırlı saglıklı birer evlat için duamız
özlem arkadaşımız için bi kere dua okumustuk bu zor gunlerde tekrar dua edelim istedim hakkınızı helal edin

esma ayse035 ve özlemlk için ayet el kursı lıstesi

ayse035== 200 tane okuyacak
eslemlıva==1000 tane okudu
asbelove==100 tane okudu
perlanore==100 tane okuıyacak
ecrin007==100tane okudu
rdlpstck 100 tane okuyacak
Esma 200 tane okudu
Antikdeniz 100 okuyacak
Ssonmez 210 okudu
E M A 100 Tane okudu
okumak isteyenler eklenecektr

okuyupta eklemediklerim bildirsin lütfen..gözümden kaçmış olabilir
ALLAH KABUL ETSİN AMİN AMİN YA RABBİ[/QUOTE]

hoşbulduk canım
canım sen 130+80 toplamda 210 ayetl kursi mi okudun yalnış olmasın diye teyit ediyorum

bende bursalıyıııım.....

iyii akşamlarrr kızlarr benn hiç muhabbetleree katılamıyorummm ((((keşke gündüzleride girebilsemmm sırf size gündüzleri katılabilmek adına tele net alacammmm haa:)))

canım kese kendine yer yapmaya çalıştığı zaman tarifine uygun kanama benzeri şey olurmuşş..inşşş hamilesindirkii ben öle oldugunuuu düşünüyorumm..sen en iyisi bi test yap zaten çıkarrr şimdi testeee..hadi güzel haberlerini bekliyoruzzz canımmm

canım inş.hayırlı haberlerini verirsin.belkide hamişsindir.test yaptırmışmıydın.

Canımmm geçersiz testten sonra bir daha yapmadın mı yoksa.Sen iyisi kan testi yaptır kanda kesin çıkar hamileysen ki inş hamilesindir veee bu güzel haberi bizlerle paylaş sevindir bizi nazar boncuğumuz çoğalsın inşallahhh

Duasız ÜŞÜRMÜŞ yürekler BİL! Sana bir DUA eden olsun,
SENİN DE bir DUA ettiğin!.
Bilmezsin hangi KIRIK gönlün duasıdır KARANLIKLARINI aydınlatan, sana UMMADIK Kapılar AÇAN ..
BİLMEZSİN kimin için ettiğin duadır, seni böyle AYAKTA TUTAN!

ღೋHz Mevlanaღೋ

canım inş hamilesindir hayırlı haberini bekliyorum

Cok seviyorum Mevlana yi sozlerini siirlerini.
Gunun sozune uygun olarak birsey paylasayim. Bir tanidigim cok genc hatta benden de genc :)))) birisi icin kanser diye suphelenmislerdi.cok uzulup cok dua etmistim namazlarda dualarda ve turbelerde ona. Ama cok sukr kotu bisi yokmus ve cok basinda oldugu icin Allah ima cok sukur olsun kanser tedavisi gormeyecek!! Gecenlerde biri bana demistiki sen en cok dualarla ayaktasin baskalarina ettigin dualar seni ayakta tutuyor diye. Bu olayi ogrenince dedimki gercekten beni bunlar bi sekilde ayakta tutuyor bazi olaylar olmustu. Kendimden cok baskalarina isterimhep. Bazen gulerim icimden aklima gelince turbeye giriyom yarim saat cikmiyom herkese dua edecem aman unutmuyim diye. EMA cnm bu sozde yasadiklarimi adeta dogruladi.

Bende mevlana sözlerine hayranım canım okudukça rahatlıyorum Rabbim bütün hastalara da şifa versin inşallah

Tabii yüce Rabbim o güzel gönlüne göre versin

Allah razı olsun canım amin inşallah
Sağol Candan Ablacığım ismin gibi gerçekten çok candansın sen yaBeni aradın hayırladın Allah razı olsun senden yakın zamanda tanışıp görüşmek dileğiyle inşallah
Aaaaaaaa Perlanore Bursa'da mıymış Bahar????

Perlanore ??? doğru mu???
Evert öyleymiş çok mutlu oldum
Canım hoşgeldin aramızaİnşallh görüşrüüz.Bizim bursalılar topiğine gelsene biz buluşup piknik yapmıştık merinosta yeniden buluşma olursa bekleriz Seni Candan Ablayı.Keşke diğer arkadaşlarda gelse ne gzüel olurdu
Hadi hayırlısı olsun canım inşallh işe yarar
ben geldim hersey yolunda cok şükür...
aysecim meryem suresını okursanız bende katılırım sıze...
yandewcım hg cnm nasılsın nasıl gıdıyo hamilelik
Allah iyi etsin canım bebişinle birlikte
Canım sen Bursanın neresindendi?Ben mudanyadayım işe girince tatilim hafta sonları cumartesi pazar tatil müsait bir gün görüşmek isteyenlerle görüşrüüz inşllah.SEni bursalılar topiğine bekliyoruz arada gelirsinBu arada benimde adetlerim gecikiyor hep bu ay yine söktürücüyle oldum
Aysecim yanlis hatirlamiyosam bahar arkadasimiz adet olmustu okuyamiycakti yasinleri ben onun yerine okudum 4 tane cnm.ins yalis hatirlamiyorumdur ismi
Canım Allah razı olsun Rabbim gönlünce versin sağlıkla bebeğimne kavuş inşallh.Okuduğun için çok saol canım
canım çekti.. Ya siz ne guzel bahar candan bursadansınız keske izmire olsaydınız..
Canım benim ya keşke yakın olsaydıkGönüller bir olsun Ayşeciğim oda olur belki birgün
balıkkesirde buluşalım olmazmı ortak nokta. bahar ve candan la inşallah tanışmak kısmet olur
Olur iyi fikir
nasıl olacak eşim gönderr mi hiç Keşkeee görüşebilseydk
Keşkeeee yolun düşerse bekleriz canım
BENDE İLK GEBELIGIMDE DELI GİBİ LOKUM AŞERDİM HİÇTE SEVMEM ama galıba erkekmıs öle dediler
bellı olmuyokı bunlar
ayşe annene sor bakım kız sende ne yemışde ayşesi olmus
Ne güzel yamzışsın öyle.Hani derler ya ye ekşiyi doğur AyşeyiAllah bizlerede nasip eder inşallh
canım benim olur sorarım ne yemiş bakalım
Böyle aşermelrden bahsettiğimizde annem yokluktan bişey canımız çekmezdi der
kayınvalidemde taze soğan aşerrirmiş.o da yokluktan taze soganı aşerirdim der
Doğru demişler şimdikiler pek bir nazlı tuzlu .Eskiden yokluk varmış ama huzur daha çokmuş
Hayırlısı canım inşllh hamileisndir
bende bursalıyıııım.....

bende bursalıyım...yani bursadayım............
Ayyy öylemi ne güzel ya Bursalılar topiğinede bekleriz.

canım 3yasinimi okudum allah kabul etsin inşallah
sana ve özleme tez zamnda hayırlı sağlıklı ikiz üçüz evlat
esmacımada sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasib etsin
amin

teşekkür ederim canım zaten karyotip testi çıkınca ona gideceğiz inşallahhh aminnnnn

gunaydın hepinize inşallah guzel mutlu haberlerle dolu bir gün olsun. hayırlara vesıle olsun ınş.

iyii akşamlarrr kızlarr benn hiç muhabbetleree katılamıyorummm ((((keşke gündüzleride girebilsemmm sırf size gündüzleri katılabilmek adına tele net alacammmm haa:)))
koş gel anacım
hem gelemesende sen bizlesin hep başından beri sen uzakta deılsınkı
muhabbete girmiyorsun die güzel gönlünden habersizmiyiz canım
maşallah güzel arkadasım Allah hep kalbine gore versin
bizlerıde unutma duanda

amın canım amın

kız hepınız bursalımısınız neee
bursalımısın kadifelı gelın........

bende nisan gibi istanbula gıdecegım orada olan arkadaslar varsa goruşşmek isterim
fatıh semtınde olacagım

Tabii yüce Rabbim o güzel gönlüne göre versin

Bende mevlana sözlerine hayranım canım okudukça rahatlıyorum Rabbim bütün hastalara da şifa versin inşallah

canım bende öyle çok rahatlıyorum ve okuyup okuyup düşündükçe ne kadar derin manaları olduğunu anlıyorum giderek.
Rabbim herkesin gönlüne göre ve hayırlısını nasip etsin. Gönüllerimizide o hayırlara razı eylesin inş.
aaaaa Günaydınnn demeyi unutuyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…