Arkadaşım sendemi Bursadasın?:44:Aşure yemeye gelirim demişsinde yazmayı unutmuşum canım ya kusura bakma tabiki buyur gel beklerim Bursanın neresinden?Bizim topikte var Bursalı topiği hatta bir defa buluştuk yine düşünüyoruz.Eğer Bursadaysan senide bekleriz
Kızlar bu arada ben işe girdimm çok şükürbir kaç gün oldu gireli, o yüzden çok sık gelemiyorum nete yoksa aklımdasınız
Aaaaaaaa Perlanore Bursa'da mıymış Bahar????
Perlanore ???doğru mu???
Selam kızlar,nasılsınız
Bilgisayarımda sorun var,kapanıyor sürekli,geçmişi okuyamadım oyüzden.İnşaallah herşey yolundadır,güzel haberler var mı çok merak ediyorum
Kızlar ben hala adet olmadım.Ama bugün öğlen afedersiniz peçeteye geldi,ama adet kanı gibi değildi.Hani yara olur kanar sonra durur,en son çok az nokta nokta şeklinde iz kalır ya peçetede,aynen öyleydi.Devamı yok şimdilik.Allah'ım şer gördüklerimi hayra çevir diye dua ediyorum öğlenden beri.
Ayşecim bu arada,1000 Ayetel Kürsi ve 4 Yasin okundu canım.Ekleyebilirsin listeye.Rabbim dualarımızın karşılığını almamızı nasip etsin.Öpüyorum hepinizi
Selam kızlar,nasılsınız
Bilgisayarımda sorun var,kapanıyor sürekli,geçmişi okuyamadım oyüzden.İnşaallah herşey yolundadır,güzel haberler var mı çok merak ediyorum
Kızlar ben hala adet olmadım.Ama bugün öğlen afedersiniz peçeteye geldi,ama adet kanı gibi değildi.Hani yara olur kanar sonra durur,en son çok az nokta nokta şeklinde iz kalır ya peçetede,aynen öyleydi.Devamı yok şimdilik.Allah'ım şer gördüklerimi hayra çevir diye dua ediyorum öğlenden beri.
Ayşecim bu arada,1000 Ayetel Kürsi ve 4 Yasin okundu canım.Ekleyebilirsin listeye.Rabbim dualarımızın karşılığını almamızı nasip etsin.Öpüyorum hepinizi
hoşbulduk canım
canım sen 130+80 toplamda 210 ayetl kursi mi okudun yalnış olmasın diye teyit ediyorum
Selam kızlar,nasılsınız
Duasız ÜŞÜRMÜŞ yürekler BİL! Sana bir DUA eden olsun,
SENİN DE bir DUA ettiğin!.
Bilmezsin hangi KIRIK gönlün duasıdır KARANLIKLARINI aydınlatan, sana UMMADIK Kapılar AÇAN ..
BİLMEZSİN kimin için ettiğin duadır, seni böyle AYAKTA TUTAN!
ღೋHz Mevlanaღೋ
Cok seviyorum Mevlana yi sozlerini siirlerini.
Gunun sozune uygun olarak birsey paylasayim. Bir tanidigim cok genc hatta benden de genc :)))) birisi icin kanser diye suphelenmislerdi.cok uzulup cok dua etmistim namazlarda dualarda ve turbelerde ona. Ama cok sukr kotu bisi yokmus ve cok basinda oldugu icin Allah ima cok sukur olsun kanser tedavisi gormeyecek!! Gecenlerde biri bana demistiki sen en cok dualarla ayaktasin baskalarina ettigin dualar seni ayakta tutuyor diye. Bu olayi ogrenince dedimki gercekten beni bunlar bi sekilde ayakta tutuyor bazi olaylar olmustu. Kendimden cok baskalarina isterimhep. Bazen gulerim icimden aklima gelince turbeye giriyom yarim saat cikmiyom herkese dua edecem aman unutmuyim diye. EMA cnm bu sozde yasadiklarimi adeta dogruladi.
Cok seviyorum Mevlana yi sozlerini siirlerini.
Gunun sozune uygun olarak birsey paylasayim. Bir tanidigim cok genc hatta benden de genc :)))) birisi icin kanser diye suphelenmislerdi.cok uzulup cok dua etmistim namazlarda dualarda ve turbelerde ona. Ama cok sukr kotu bisi yokmus ve cok basinda oldugu icin Allah ima cok sukur olsun kanser tedavisi gormeyecek!! Gecenlerde biri bana demistiki sen en cok dualarla ayaktasin baskalarina ettigin dualar seni ayakta tutuyor diye. Bu olayi ogrenince dedimki gercekten beni bunlar bi sekilde ayakta tutuyor bazi olaylar olmustu. Kendimden cok baskalarina isterimhep. Bazen gulerim icimden aklima gelince turbeye giriyom yarim saat cikmiyom herkese dua edecem aman unutmuyim diye. EMA cnm bu sozde yasadiklarimi adeta dogruladi.
Allah razı olsun canım amin inşallahinşallahh canımmm..araştırma konusuna gelirse tabikii araştırınnn...ilk doktora gittiğimde adet gecikmem olmuştu testlerde de çıkmayınca neden olduğunu anlamak içinn gittikk bebişte düşünüyoduk... hemen hemen 6 ay bir süre geçmiştii...tabi ben doktora gittikten bir gün sonra adet görmüştüm.. gebelik falan yoktu...bu zamana kadar olmadıysa bir sıkıntı var dedii.(.hamile kalamama)
bi kaç test falan yaptı....benim süt hormonum yüksek çıkmıştı..ilaç verdi 1 ay kullandım..(2 yıldır aynı testi yaptırıyorum hep normal)...doktor ne derse yapar olduk ne dese bakıyordukk ilk gitmişiz bilmiyoruz hiçbişeyy...gittiğimiz doktorda tavsiye üzerinede gidincee haliyle inandık...yumurta geliştirmek için klomen verdi.takip başladı..bizde bize ilşki önerecek zannederken..enson ki randevuda şu gün şu iğneyi vurul..aşılama yapıcam dedi..biz kala kaldık...daha bir yıl dolmamış..neden direk aşılamaya geçti diye şüphelendik...şimdi bakıyorum kii aslında pek haklıymışşş...ilacı bıraktım kullandıktan sonra kontrol bile ettirmedim...iğneyide oldum evde denedik belki olur diye:)doktoruda bıraktık....şimdi ben geçen zaman üzülüyorumm...2 ay yumurta takibide yaptırdık doktorum bana benim fikrim desrek alın dedi zaaman kaybetmeyin diye...bizde öyle yaptık..
ayşecim iğne ne iğnesi oluyosun adı ne ?aşılama yaptırcakken direkten döndüm...sadece enjekte edilmedii:) ama ben klomen kullandım...çatlama olarakta ovitrelle veriliyor...tüp bebekte yumurta geliştirmek içinde gonal -f kullandım..ben bir sorun yaşamadım...belki senin bünyen yapıyordur....yan etkileri varmıymışş okudunuz mu? geçmiş olsun...inşallahh herşey yolunda gider canım
yeni işiniz hayırlı olsun...uğurlu gelir inşallahh:))
Sağol Candan Ablacığım ismin gibi gerçekten çok candansın sen yaBaharcığım, hayırlı olsun yeni işin. Bu sabahki durumunu okudum diğer topikteydi galiba gözüme ilişti. Hayırlısı olsun. En azından ayrıca bir de o konuyla ilgili bir aksaklık ve sıkıntı yaşamamış olmak da iyi bir şey.
İnşallah yeni işinden sonra yeni bir yılda yeni ve müjdeli şeylerin de başlangıcı haberleri alalım hem senden hem de buradaki herkesten hayırlısıyla, sıra sıra gelsin hep güzel güzel haberler.
Evert öyleymiş çok mutlu oldumAaaaaaaa Perlanore Bursa'da mıymış Bahar????
Perlanore ???doğru mu???
Canım hoşgeldin aramızaayşecim merhaba yumurtalıkların uyarıldığı için kasık ağrıların oluyordur canım zaten iğnenin dozu yüksek değil demi çok ağrın olursa dr.durumunu mutlaka ilet
bahar canndann evettttttttt bursadayım canlarım inşallah gelebilirsem gelirim tabiki baharcım işin hayırlı olsun allah bol kazanç versin
ben bu topikteki arkadaşlarımın hepsiyle çok tanışmak isterdim keşke bi imkan olsada bir araya gelebilsek
Hadi hayırlısı olsun canım inşallh işe yarariyyim canımcım rastlıyoruz ama geçmişe takılınca sohbete devam edemıyoruz demı
keyfın nasıl calışmalar nasıl gıdıyor
vucudun toparlandımı biraz iyimisin ?
üzülme canım inş. hepsi geçecek
maşallah bakın kac hamılemiz oldu
üstelik tıp ileri imkanlar cok inş. hepımız bi şekilde anne olacagız
canım cok geçmış olsun
2. aşılamanmıydı bu senın? hayırlı olur ınş. güzel haberlerını alırız inş.
üzülme canım benım kısmet inş. olacak hepımız anne olacagız
nerelerdesın şekercan yoksun bu ara iyimisin?
gunaydın canım nasılsın keyfın nasıl
ne guzel bir dua inşallah zikirlere ekleyeyım :)
aysecım daha önce meryem suresını kendım iiçin okumustum 41 kez yasınle birlikte 41 arkadaş meryem suresınede başlayabiliriz sen bılırsınde bilenler 41 kısı ederız inş.
reyyancım inşallah 1 meryem suresıde ben okurum canım rabbım emeğini boşa cıkarmasın
kızlar bana gelınce sogana başladım bugun 5. gunum ilk gebelıgımı soganın 2. ayında ulastım ınşallah ümitliyim dualarınızda unutmayın hepinizi cok sevıyorum
Allah iyi etsin canım bebişinle birlikteben geldim hersey yolunda cok şükür...
aysecim meryem suresını okursanız bende katılırım sıze...
yandewcım hg cnm nasılsın nasıl gıdıyo hamilelik
Canım sen Bursanın neresindendi?evet canım ben iş biraz azalınca hemen bakmaya çalışıyorum ama denk gelemiyoruz 2-3gün grip oldum ama iyiyim şimdi şükür ama adet olamadım daha 41gün oldu bakalım hafta sonuna kadar beklicem olmassa dr.gidicem.dr 40gün içinde olmalısın demişti
inşallah soğan kürü yeniden bebeğini getirir canım
Canım Allah razı olsun Rabbim gönlünce versin sağlıkla bebeğimne kavuş inşallh.Okuduğun için çok saol canımAysecim yanlis hatirlamiyosam bahar arkadasimiz adet olmustu okuyamiycakti yasinleri ben onun yerine okudum 4 tane cnm.ins yalis hatirlamiyorumdur ismi
Canım benim ya keşke yakın olsaydıkcanım çekti.. Ya siz ne guzel bahar candan bursadansınız keske izmire olsaydınız..
Olur iyi fikirbalıkkesirde buluşalım olmazmı ortak nokta. bahar ve candan la inşallah tanışmak kısmet olur
Keşkeeee yolun düşerse bekleriz canımnasıl olacak eşim gönderr mi hiçKeşkeee görüşebilseydk
Ne güzel yamzışsın öyle.Hani derler ya ye ekşiyi doğur AyşeyiBENDE İLK GEBELIGIMDE DELI GİBİ LOKUM AŞERDİM HİÇTE SEVMEM ama galıba erkekmıs öle dediler
bellı olmuyokı bunlar
ayşe annene sor bakım kız sende ne yemışde ayşesi olmus
Doğru demişler şimdikiler pek bir nazlı tuzlu .Eskiden yokluk varmış ama huzur daha çokmuşcanım benim olur sorarım ne yemiş bakalım
Böyle aşermelrden bahsettiğimizde annem yokluktan bişey canımız çekmezdi der
kayınvalidemde taze soğan aşerrirmiş.o da yokluktan taze soganı aşerirdim der
Hayırlısı canım inşllh hamileisndirSelam kızlar,nasılsınız
bende bursalıyıııım.....
Ayyy öylemi ne güzel ya Bursalılar topiğinede bekleriz.bende bursalıyım...yani bursadayım............
asbelove canım özelden 10 dak.sonra mesaj atabiliyormuşuz o yüzden burdan atıyorum....
canım eşinin tahlilini istanbulda alman hastanesinde emre bakırcıoğlu var çok iyi bir doktor yardımcı olur ona mail yoluyla sorabilirsin yada ankarada kaan aydos var onada mail yoluyla sorabilirsin...emin ol cevaplıyorlar.....en azından için rahatlar tatlım ve zaman kaybetmeden tüpbebeğe başlarsın inşallah..rabbim yolunu açık etsin....
koş gel anacımiyii akşamlarrr kızlarr benn hiç muhabbetleree katılamıyorummm((((keşke gündüzleride girebilsemmm sırf size gündüzleri katılabilmek adına tele net alacammmm haa:)))
maşallah güzel arkadasım Allah hep kalbine gore versinCok seviyorum Mevlana yi sozlerini siirlerini.
Allah razı olsun canım amin inşallah
Sağol Candan Ablacığım ismin gibi gerçekten çok candansın sen yaBeni aradın hayırladın Allah razı olsun senden yakın zamanda tanışıp görüşmek dileğiyle inşallah
Evert öyleymiş çok mutlu oldum
Canım hoşgeldin aramızaİnşallh görüşrüüz.Bizim bursalılar topiğine gelsene biz buluşup piknik yapmıştık merinosta yeniden buluşma olursa bekleriz Seni Candan Ablayı.Keşke diğer arkadaşlarda gelse ne gzüel olurdu
Hadi hayırlısı olsun canım inşallh işe yarar
Allah iyi etsin canım bebişinle birlikte
Canım sen Bursanın neresindendi?Ben mudanyadayım işe girince tatilim hafta sonları cumartesi pazar tatil müsait bir gün görüşmek isteyenlerle görüşrüüz inşllah.SEni bursalılar topiğine bekliyoruz arada gelirsin Bu arada benimde adetlerim gecikiyor hep bu ay yine söktürücüyle oldum
Canım Allah razı olsun Rabbim gönlünce versin sağlıkla bebeğimne kavuş inşallh.Okuduğun için çok saol canım
Canım benim ya keşke yakın olsaydıkGönüller bir olsun Ayşeciğim oda olur belki birgün
Olur iyi fikir
Keşkeeee yolun düşerse bekleriz canım
Ne güzel yamzışsın öyle.Hani derler ya ye ekşiyi doğur AyşeyiAllah bizlerede nasip eder inşallh
Doğru demişler şimdikiler pek bir nazlı tuzlu .Eskiden yokluk varmış ama huzur daha çokmuş
Hayırlısı canım inşllh hamileisndir
Ayyy öylemi ne güzel ya Bursalılar topiğinede bekleriz.
Tabii yüce Rabbim o güzel gönlüne göre versin
Bende mevlana sözlerine hayranım canım okudukça rahatlıyorum Rabbim bütün hastalara da şifa versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?