Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım benim inş.bigun görüşmek nasip olur..evet bu zamanın insanları yetinmeyi bilmiyorlar..
Sen işemi başladın

canım 3yasinimi okudum allah kabul etsin inşallah
sana ve özleme tez zamnda hayırlı sağlıklı ikiz üçüz evlat
Esmacımada sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasib etsin
Amin

canım üçüz çok değil mi :18: Ben bitane istiyorum
Rabbim nasip etsinde bakarız allahın izni ile

[/QUOTE][/QUOT

3 tane yasin-i şerif 50 tane ayetel kürsi okudum allahım kabul etsin inşallah

çok sağol .. Hamdolsun ben iyyiym canım hamilemiz yok daha ama eslemliva dan haber bekliyoruz günleri geçmişti..inş.hamiştir

sen nasılsın neler yapıyorsun

çok şükür iyiyim canım aynı valla evdeyim işte dersti evdi geçinip gidiyorum.inşallah hamiledir rabbim gönlüne göre versin.

esma için ==hayırlı doğum sağlıklı evlat diye
özlem ve aysede hayırlı saglıklı birer evlat için 3 yasini okudum canım rabbım butun dualarınızı kabul eder ınsallah aminn

iyidir iyidir üçüz kafanı kaşımaya vaktin kalmasın

aynen öyle olur zaten ..bi tanıdığımızın bi çocugu var atık çocuk dusunmuyorum derdi her defasında .. Ve çok gezen biridir yerinde durmaz..ama ikizlere hamile oldugunu duyunca sok oldu ben ne yaapacam sımdı dıyo...bence gezmeyecegiine yanıyor

Emaa canım hoşgeldin nasılsın belin nasıl oldu

Hb canım iyiyim çok şükür sen nasılsın belim ilk günlerde ki gibi ağrımıyo ama hala yatıp dinleniyorum çok tembelleştim şimdilik ameliyata gerek yok dedi doktor biraz daha yatıp dinlenmem lazımmış bitanem

iyi çok sukur canım çok sevindim..bol bol dinlen yorma kendini ağır iş yapma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…