yoğun tempoda çalışanlara yardım ederiz hatimlerde falan bekleyelim arkadaşların cevaplarını çoğunluk ne derse uyarız :) keşke canım hepimiz yakın olsaydık buluşsaydık burda ki arkadaşlık gerçekten çok güzel çıkarsız samimi ve candan.birbirimizi göremesekte gönüllerimiz bir çok şükür ve bizi burda toplanmaya vesile olduğun için allah razı olsun senden canım rabbim iki cihandada güldürsün o melek yüzünü inş
o zaman kısmet olur izmire gelirsem akrabalarım var ama pek gelemiyoruz yada olurda senin yolun bursaya düşerse tanışırız inşallah allah tanışmamızı nasib ettiyse görüşürüz canım
yoğun tempoda çalışanlara yardım ederiz hatimlerde falan bekleyelim arkadaşların cevaplarını çoğunluk ne derse uyarız :) keşke canım hepimiz yakın olsaydık buluşsaydık burda ki arkadaşlık gerçekten çok güzel çıkarsız samimi ve candan.birbirimizi göremesekte gönüllerimiz bir çok şükür ve bizi burda toplanmaya vesile olduğun için allah razı olsun senden canım rabbim iki cihandada güldürsün o melek yüzünü inş
hg ema cım nasılsın cnm
o zaman diğer arkdaşlarında fikrini alıp bu hafta başlarız inş..sabit olarak 2 arkadaşa yasin 1 arkadaşa meryem suresi ve 313 ayet el kursi yapsak olurmu acaba
hb canım iyiyim çok şükür sen nasılsın bende çikolata hastasıydım ama kızım sağolsun hamilelikte ne çikolata ne tatlı yiyemedim ekşiye fena düşmüştüm :) kız veya erkek ne farkeder zaten yeter ki sağlıklı sıhhatli olsun hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah Allah gönlüne göre versin canımmm
güzel bence okuyamayanlar için elimizden geleni yaparız bu arada ben 100 ayetel kürsi okudum canım
Yoğun tempoda çalışanlara yardım ederiz hatimlerde falan bekleyelim arkadaşların cevaplarını çoğunluk ne derse uyarız :) keşke canım hepimiz yakın olsaydık buluşsaydık burda ki arkadaşlık gerçekten çok güzel çıkarsız samimi ve candan.Birbirimizi göremesekte gönüllerimiz bir çok şükür ve bizi burda toplanmaya vesile olduğun için Allah razı olsun senden canım Rabbim iki cihandada güldürsün o melek yüzünü inş
o zaman diğer arkdaşlarında fikrini alıp bu hafta başlarız inş..sabit olarak 2 arkadaşa yasin 1 arkadaşa meryem suresi ve 313 ayet el kursi yapsak olurmu acaba
bende ilk gebelıgımde delı gibi lokum aşerdim hiçte sevmem ama galıba erkekmıs öle dediler
bellı olmuyokı bunlar
ayşe annene sor bakım kız sende ne yemışde ayşesi olmus
aynı duyguları paylaşıyoruz canım ne güzelll çok iyi olur
canım çok iyi olur ama meryemi nasıl yapacağız 41kişi mi okuyacak ben elimden geldiğince katılırım regl dönemleri hariç
canım inş yaparsak paylaşcaz yine inş
valla çok iyi olur canım sen ne duurmdasın bu arada iğneler ağrı yapıyor demişsin
sürekli agrı yok ama arada oluyo ..fakat normalmiş hayırlsı artık
Selam kızlar,nasılsınız
Bilgisayarımda sorun var,kapanıyor sürekli,geçmişi okuyamadım oyüzden.İnşaallah herşey yolundadır,güzel haberler var mı çok merak ediyorum
Kızlar ben hala adet olmadım.Ama bugün öğlen afedersiniz peçeteye geldi,ama adet kanı gibi değildi.Hani yara olur kanar sonra durur,en son çok az nokta nokta şeklinde iz kalır ya peçetede,aynen öyleydi.Devamı yok şimdilik.Allah'ım şer gördüklerimi hayra çevir diye dua ediyorum öğlenden beri.
Ayşecim bu arada,1000 Ayetel Kürsi ve 4 Yasin okundu canım.Ekleyebilirsin listeye.Rabbim dualarımızın karşılığını almamızı nasip etsin.Öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?