Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

yasini, ya varis ve ayet el kursı , turkuaz ve taylandilek için,meryem suresi ise perlanore için okudum kızlar. allah kabul etsin inşallah.

Ayşecim, umarım işlem zahmetsizce biter, sonu bebek olur canım. dualarım seninle...

canım zahmetsiz oldu şükür..allah razı olsun dualar için..
100 tericiyeyi okudum

iyi diyelimm iyi olsun tatlım yaa anlamadım bir gerginlikk var üzerimde 2 gündürr her şeyy bana terss geliyorr nedense sanırım adetimm yaklaştııı ben adet olacagımı anladıkca üzülüyorummm üzüldükçe neden üzülüyorumm ki bu kadar diye sinirleniyorummm kısmetii vakti ne zamansa o zaman gelecek inşş bebişş amaa işte :(((ahhh ahhhh bi şu gönlüme söz geçirebilsem sabretmeyiii bir öğrensemm

ahhh ahhh sormaaa bende ara ara daralıyorum elim ayağıma dolaşıyor....herşey tersine mi gider....elimizde değil işte hep kendi kendimize yapıyoruz valla....sanki hamiş olsam herşey düzelicekmiş gibii geliyo:34:

Arkadaşlar içim yanıyo 28 kasımda bebegimi kaybettim 21 kasımda 38 haftalık dogum yaptım 6 gün yogun bakımda kaldı bebegim ve şimdi yok içim yanıyo beni dularınızda eksik etmeyin ben sizin dularınıza katılabilirmiyim

basin sagosun canim Allah bir daha yasatmasin saglikla buyuteceyin evlatlar versin...dua ederiz tabikide etmezmiyiz hic

aramıza hosgeldin..yasadıklarına çok uzuldum..rabbim en yakın zmanda hayırlı saglıklı evlat nasıp etsin inş..melegin senin şefaatçindr inş..

Aysecim asilaman hayirli ugurlu olsun...Insallah bebeisin sana tutunur tutunurda fazla ugrasmadan bebeyinle hayatin tadina varirsin mutlu mesut yasayip gidersiniz......bende oyumu kullandim candan abla icin...insallah birinci olur o buna layik bir insan..gercekten cok candan birisi

Aysecim asilaman hayirli ugurlu olsun...Insallah bebeisin sana tutunur tutunurda fazla ugrasmadan bebeyinle hayatin tadina varirsin mutlu mesut yasayip gidersiniz......bende oyumu kullandim candan abla icin...insallah birinci olur o buna layik bir insan..gercekten cok candan birisi

allah razı olsun canım..candan abla hakediyor gercekten..
bu araada sen nasılsın

allah razı olsun canım..candan abla hakediyor gercekten..
bu araada sen nasılsın

sagol canim iyim cok sukur..tup bebek icin randevumuz varidi ignelerimide aldim koca bi torbaaaa....ayin 29 da basliyoruz tekrardan ignelere...sigarayida birakicam bu sefer...aslinda gecen yil 8 ay birakmistim..ama negatif asilamalari gordukce bitane ikitane derken tekrardan basladim

23 e yeni girdim bursadaydım aslen artvniliyim tekirdaga gelin geldim:):) valla sizleri çok sevdim benimde olay farklı mı bilmiyom doktor stresten olmyo bole gidersen olmaz dedii:):)ilaclar verdiii kafam rahat olsun die

Allah yardimcin olsun gurbet gelini olmak zordur...ama ben anlamadin senin cevrendeki insanlar ne kadar aceleciymis 6 aylik evli birisine ille bebek diyolar hayret ya..benim eltim benden iki yil sonra evlendi 7 ay olmadi bebeleri doktora gitti cok erken daha olmuyo demek icin demis gidin biraz daha deneyin demis..bir ay sonra hamile kaldi..simdide 3.yu dogurdu ve benim hala yok.bizleri okudukca haline sukur edeceksin..insallah en yakin zamanda seninde kucagin dolar

sagol canim iyim cok sukur..tup bebek icin randevumuz varidi ignelerimide aldim koca bi torbaaaa....ayin 29 da basliyoruz tekrardan ignelere...sigarayida birakicam bu sefer...aslinda gecen yil 8 ay birakmistim..ama negatif asilamalari gordukce bitane ikitane derken tekrardan basladim

canım içme bırak lutfen .. rabbim inş hayırlı sonuc almanı nasıp eder..

Back
X