Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kurtaj sonrası tedaviye ara vermek gerekir.memorial çok ıyımış demi

canım yıkandıktan sonra bakmadım hiç o zamanlar yatıyodum masada ama yıkanmadan önce ileri hızlı %3,

yavaş hızlı %5

morfoloji%2 di dr sınırda dedi ama rabbim nasip etmişti bir kere

dr bana böyle açıklama yapmadı..sadece yıkanmıs 15 milyon dedi. .
kafam karıstı ya

allah razı olsun canım

Nasılsınız kızlar?
Ayşemm canım umarım ilk seferde gelir bebeğin rabbim kısmet etmişse..

Ben 2 yasin,1 meryem okudum. ama diğer dualar neydi kaç taneydi tekrar yazar mısın canım listey geride kalmış sanırım??

allah razı oolsun canım benim..
sana 15 ayet el kursı 342 ya varis dustu

kadının bırı asılama öncesi çok ıyı motıve etti beni..aşılama ile ikizlere hamıleydı

inşallah ikiz olurlar ayşem birirnin altını temizlerken diğeri kaka yapsın inşallah davul gibi bi göbişin olsun inşallah bebiş kıyafetleri almaktan ayakların şişsin inşallah

kızlar hepinize hayırlı cumalar ben gidiyorum birazda tesbih çekicem ayşecim ben dualarıma sanırım bu gece başlayabilirim haber veririm sana

inşallah ikiz olurlar ayşem birirnin altını temizlerken diğeri kaka yapsın inşallah davul gibi bi göbişin olsun inşallah bebiş kıyafetleri almaktan ayakların şişsin inşallah

gülsem mi ağlasammı..canım ya ben bir tane istiyorum ama ikiz olursada basımın ustunde yeri var

gülsem mi ağlasammı..canım ya ben bir tane istiyorum ama ikiz olursada basımın ustunde yeri var

gül gül ben çok istemiştim ikiz olmasını bi daha bu sıkıntıları çekmiyim diye ikiz olursa tek taşla 2 minnak kuş olur hele biri kız biri erkekte olursa dadından yenmez tabi öncelik sağlıklı ve hayırlı olması

tabi canım bı kız bı oğlan olsa oh ne guzel bı daha doğurma derdi yok.. nasıp canım sağlıklı olsun 1 taane olsun

ben geldim şekerciklerrr
ayşecim maaşallah keyfin yerinde Allahım bozmasın inşallahhhh
Melekcim sende aşılamayla mı hamile kaldın Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana da

amin allah razı olsuun canım çok sukur sızlerle çok mutlu oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…