- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
ahhh ahhh sormaaa bende ara ara daralıyorum elim ayağıma dolaşıyor....herşey tersine mi gider....elimizde değil işte hep kendi kendimize yapıyoruz valla....sanki hamiş olsam herşey düzelicekmiş gibii geliyo
sagol canim iyim cok sukur..tup bebek icin randevumuz varidi ignelerimide aldim koca bi torbaaaa....ayin 29 da basliyoruz tekrardan ignelere...sigarayida birakicam bu sefer...aslinda gecen yil 8 ay birakmistim..ama negatif asilamalari gordukce bitane ikitane derken tekrardan basladim
ALLAH yardımcın olsun canımm bebişin gelirde inş annesi sigara felan aklına gelmez o zaman ..bende aynı dertteyimm güyaa bıraktımm ama ara araa kaçaklar oluyo :)
eveet amaaan valla ne yapicami biliyormuyumki..bide cevremde herkez iciyo,esim,kayinvalidem,gorumceler halalar herkez nereye gitsem heryerde sigara illeti var ama ben birakicam insallah bebeyim icin bunu bunu birkez yaptim yine yapicam..haftaya ben ignelere basliyorum o zaman birakicam..gel beraber tamamen bitirelim.aslinda sigarayi birakma topigi felanmi yapsakki ne dersin?
Sende hosgeldin cnm nasilsin
h.b nasılsın canım
hayırlı olsun inşallah iii haberlerinizi alırız...hangi iğneyii verdi size herkesin tedavisii farklıya ondan soruyorum...sagol canim iyim cok sukur..tup bebek icin randevumuz varidi ignelerimide aldim koca bi torbaaaa....ayin 29 da basliyoruz tekrardan ignelere...sigarayida birakicam bu sefer...aslinda gecen yil 8 ay birakmistim..ama negatif asilamalari gordukce bitane ikitane derken tekrardan basladim
hoşbulduk kızlarr...sayenizde iiyiyimm...sizde olmasanız....:129:güzel günler bizi bekliyor..
hayırlı olsun inşallah iii haberlerinizi alırız...hangi iğneyii verdi size herkesin tedavisii farklıya ondan soruyorum...
sagol canim iyim cok sukur..tup bebek icin randevumuz varidi ignelerimide aldim koca bi torbaaaa....ayin 29 da basliyoruz tekrardan ignelere...sigarayida birakicam bu sefer...aslinda gecen yil 8 ay birakmistim..ama negatif asilamalari gordukce bitane ikitane derken tekrardan basladim
hoşbulduk kızlarr...sayenizde iiyiyimm...sizde olmasanız....:129:güzel günler bizi bekliyor..
hayırlı olsun inşallah iii haberlerinizi alırız...hangi iğneyii verdi size herkesin tedavisii farklıya ondan soruyorum...
Cnm tup bebege basliyomussun hayirli olsun.ins olumlu sonuclanir.kavusursun bebegine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?