Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Hepinize iyi aksamlar rabbim belaları sıkıntıları def etsin üzerimizden..
Bize evimizin nesesi olacak hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin ins..
Allaha emanet olun canlarım
göruşmek uzere hoşçakalın

bizim bir ark ikiz kızları giydirip getiriyor ya onları bitiyorum çok datlularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Görsen istersin ikiz

biliyorum canım tatlı olmazlarmı melek onlar..
Amcamın torunları da ıkız biri uyanınca öburunu çekiştirıyo oda uyansın dıye

6+3 tü canım dün,bugün 4 oldu....Adamın ultrasonu 3 boyutlu,ne bileyim gördü heralde,çok çok az umut var dedi.bilmiyorum..

rainsun, yani ben bu doktora inanamadım. nedir derdi bu kadar seni tedirgin edecek. çünkü çoğu doktor 6. haftada keseyi 8-.9. haftada da kalp atımını görmek için çağırıyorlar.
benim arkadaşım gebeliğini 7. haftada öğrendi. 2 hafta sonra gittiğinde kalp atışı gördüler. yani nerdeyse 10. haftaydı. sakın canını sıkma. sağlıkla kucakla bebişini inşallah.

Son düzenleme:
canim benimki uzun protokol olacak yine.bana dykapacteel,ve gornal-f verdi en son catlatma ignesi olan prignyl verdi.asa yukari bir aylik bir tedavi

dykapacteel yazmışsın...bu neiçin kullanılıyor diğerlerinii biliyorumda bunu bilemedim

canım bencede erken üzülmen için..herşeyin hayırlısıı rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinn

bende hergun yalnız basıma evdeyim burda hiç komsulukta yok

bende öyle akşamdan akşama kocayı görüyorum bir tekk...bunada şükürr...sevdiklerimle,dostlarımla bir arada olmayı özledim ama hepimiz dağıldık..

adetin ilk gününden sonraki 14. gün gördüm çift çizgiyi. bakalım nasip artık. ben 3 gün daha bekliycem sanırım. hasta olana kadar umutla bekliycem

bende beklemeni tavsiye ederim..yapacaksanda kan testi yap...gebelik devam ediyorsa değerlerinin yükselmesini beklemelisin..hasta olman yakın mı??

iyi akşamlarr ,,hayırlı cumalarr benim güzelll arkadaşlarımm..oku okuuu bitmiyorrr yetişemiyorum artıkın sayfalaraa.

Canım Allah kabul etsin inşallah....ben 10 tane daha okudum okurum ezber olunca iş yaparken ,dersim olmadığı zaman okulda okuyabiliyorum....yardım ederim ben sana ....ben yine okudukça yazarım o halde son 140 kaldı....canım ben 10 yıllık evliyim....3 tüpbebek denemesi biri kimyasal gebelik...4.ye de başlayacam hayırlısıylaaa......sen tedavi gördün mü tatlım???...rabbim inşallah şubattaki tedavinle meleğini sana kavuştursun....bende ocağın ilk haftası gidecem doktora...bakalım ne diyecek....hayırlısı olsun hakkımızda tatlım..artık acele etmeyecem......

antisocial canım 20 tane daha okudum kaldı son 120 tane......
Rabbim kabul etsin canım...
tedavin şimdiden hayırlı olsun canım...

kızlar iyi akşamlar hepinize....
rabbim dualarınızı kabul etsin....
evinizden sağlık mutluluk huzur ve bebiş eksik olmasın......

Allah sabır versin canım Allah yar ve yardımcın olsun.Sende bir melek göndermişsin seni birgün karşılaması için.Rabbim en kısa zaman da sana gönül ferahlığı sonrada bir evlat nasip etsin de acıların dinsin inşaalah.

iyi akşamlar ayşecim birkaç gündür netim yoktu yeni listeyi yayınladınız mı?? birkaç sayfa geri baktım göremedim haber verirseniz sevinirim

bende beklemeni tavsiye ederim..yapacaksanda kan testi yap...gebelik devam ediyorsa değerlerinin yükselmesini beklemelisin..hasta olman yakın mı??[/QUOTE]

yarın olmam lazım canım. ama son 2 aydır 3er gün uzamıştı. yani ayın 25'ine kadar zaman var.

az önce size bir anket altında oy verdim.ve bu yazıyı okuduktan sonra ne kadar doğru yaptığımı bir kez daha anladım.O kadar güzel ifade etmişsinizki yazsammı yazmasammı diye tereddütte bulunurken yine siz ilgili konuya el atarak tercüman olmuşssunuz hislerime.her geçen gün yazılarınıza üslubunuza hayranlığım artıyor.Kelimeleri o kadar dikkatli seçiyor ve belkide kızgınlığınızı yada bizim adımıza kırgınlığımızı öylesine yumuşatarak yazıyorsunuz ki hayran olmamak elde değil.ama ne yazıkki son günlerde pek az görüyoruz sizi bu topikte.e özlüyoruz açıkçası yazılarınızı bizimle paylaşımlarınızı.bütün yazılarınız için bu yazınız için ve yazacaklarınız için teşekkürler.

bende beklemeni tavsiye ederim..yapacaksanda kan testi yap...gebelik devam ediyorsa değerlerinin yükselmesini beklemelisin..hasta olman yakın mı??

yarın olmam lazım canım. ama son 2 aydır 3er gün uzamıştı. yani ayın 25'ine kadar zaman var.[/QUOTE]

canım inşşşş innşşş hamilesindir ama hamilemiyim değilmiyim stresine giriyorsan eger test yap idrar testleri duyarlı olanlar var degerin 20 de bile gösterenler onlardan dene istersen hadi güzel haberleri bekliyoruzz inş bu ay nazar boncuklarımızz artacakkk

yarın olmam lazım canım. ama son 2 aydır 3er gün uzamıştı. yani ayın 25'ine kadar zaman var.

zaten zamanında gelmiş ister bekle yok bekleyemem diyorsan kan testi yaptır kurtul....iyi ya da kötüü onda çıkıyor kesin...ki inşşallah hamişsindir...bizleride haberdar et canım

Merhaba canım evet buluşma ertelendi havalar soğudu bugünlerde kardı yağmurdu derken.Ama dediğin gibi uygun yakın bir zamanda görüşelim canım bende çok isterim sizlerle görüşmeyi
Hayırlı Cumalarrrrrrr
Açılan ellerinizden, dudaklarınızdan dökülenler, gerçek olsun inşallahhhhh
Sanada canım Aminnn
canım yıkandıktan sonra bakmadım hiç o zamanlar yatıyodum masada ama yıkanmadan önce ileri hızlı %3,

yavaş hızlı %5

morfoloji%2 di dr sınırda dedi ama rabbim nasip etmişti bir kere
Benim eşiminde sayısı az bendede pko var direk tüp bebek denildi hiç ilaç aşılama olmadan ben 1 defalığına mahsus aşılalma düşünüyorum Allah nasip ettimi bunlar mazaret yeterki nasip olsun
evet canım maalesef bazen evde oturan arkadaşlara öyle imreniyorum ki ama diğer taraftanda şimdi çalışıp bişeyler yapmazsak ilerde el el üstünde otururuz şimdi gücüm varken çalışayım diyorum
Çok haklısın kimseden kimseye fayda yok çalışmak güzeldir gençlikte çalışmak lazımki yaşlanınca rahat edesin
bende hergun yalnız basıma evdeyim burda hiç komsulukta yok
Artık eskisi gibi değilki hiç birşey ne komşuluk ne bayram ne başka bişey
selam kızlar bugün 14. gün. yarın hasta olmam lazım. test yapacaktım bu sefer vazgeçtim. yarın yapayım diyorum.
Hayırlısı olur inşallah canım
Helal olsun canım ne demek sende helal et.Allah kabul eder inşallah
kızlar iyi akşamlar hepinize....
rabbim dualarınızı kabul etsin....
evinizden sağlık mutluluk huzur ve bebiş eksik olmasın......

Aminnn canım cümlemizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…