Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ssönmez çok teşekkür ederim hoş bulduk sizlerle olmak çok güzel takip eder katılırım duaya inşallah...iyi geceler tatlı rüyalar...

canım bana hap verdiler 3 aylığına ayda sadece 10 gün alıyorum hormon tedavisi dedi şimdilik stres yapma olur dedi ama korkuyorum işte ben de bebek yapmanın bu kadar zor olduğunu bilmeyenlerdenmişim galiba

mrb canımm hoşgeldinn..aslına bakarsan bazen özelliklle bu konudaa çok şey bilmemek lazımmm olumsuz düşünüyor insan olumsuz düşündükçe korktukca gelip buluyorrrrr((((

iyigecelerr arkadaşlarr hepinizi kocaman öpüyorummmm kendinizee çok ama çokk dikkat edinn

mrb canımm hoşgeldinn..aslına bakarsan bazen özelliklle bu konudaa çok şey bilmemek lazımmm olumsuz düşünüyor insan olumsuz düşündükçe korktukca gelip buluyorrrrr((((

hoşbuldumm...aynen öyle insan en çok istediğiyle sınanır ya öyle tam da...Allah büyüktür sadece elinden hiç bir şeyin gelememesi çok üzücü gerçekten tam da duaya sığınılacak zaman işte...

ayşecim canım kardeşim dualrımı bitirdim hepsini okudum...buarada doktora gittik kalp atışını duydum sanırım geç döllenmiş dedi doktor,Allah'a şükür varmış yani bebek...Rabbim herkese hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin,en kısa zamanda sizinde güzel haberlerinizi duymayı çok istiyorum ve hergün size evlat isteyenlere dua ediyorum ...Zaten ne kadar çok dua ediyoruz,Rabbim hepsinin karşılığını verecek inşallah hepinize hepimize.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…