ayşecim canım kardeşim dualrımı bitirdim hepsini okudum...buarada doktora gittik kalp atışını duydum sanırım geç döllenmiş dedi doktor,Allah'a şükür varmış yani bebek...Rabbim herkese hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin,en kısa zamanda sizinde güzel haberlerinizi duymayı çok istiyorum ve hergün size evlat isteyenlere dua ediyorum ...Zaten ne kadar çok dua ediyoruz,Rabbim hepsinin karşılığını verecek inşallah hepinize hepimize.....
çok şükür sana da dua edicez canım
ayşecim canım kardeşim dualrımı bitirdim hepsini okudum...buarada doktora gittik kalp atışını duydum sanırım geç döllenmiş dedi doktor,Allah'a şükür varmış yani bebek...Rabbim herkese hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin,en kısa zamanda sizinde güzel haberlerinizi duymayı çok istiyorum ve hergün size evlat isteyenlere dua ediyorum ...Zaten ne kadar çok dua ediyoruz,Rabbim hepsinin karşılığını verecek inşallah hepinize hepimize.....
OHHHHHHHHHHHH
ŞÜKÜRLER OLSUN DUALARIMIZ KABUL OLDU AY ÇOK SEVİNDİM
Çok şükür canım Mevlam size bağışlasın bebişinizi inşallah
Çok geçmiş olsun canım.Allah yeniden anne olamyı nasip eder inşllh sağlıkla kucağına alırsınKurşunlu bizim oraya yakın sayılırMerhaba canım evet ya bende geldiğim zaman topikte fazla kimse olmuyor denk gelemiyoruz bir türlüGezmedeymişsin bugün nereye gittin bakalım Bursa merkezemi Dünde ben eşimle çarşıya çıkmak zorunda kaldık ay o nasıl trafikti öyle havada çok soğuktu dondum desem yeridir.:18:
canım baştan kurşunludaydım ordan da anatoliuma market alışverişine ordan da kardeşime yemeğe gittim ama dün çok soğuktu sen nasılsınOhh gezmişsin sen bayağı. Evet canım ya çok soğuktu:18:Bende neolsun canım çalışıyorum işte yoğun oluyorum ev işi yemek vs derken fazla boş vaktim kalmıyor.Tedavi süresine geçicem bi arkadaşımın doktoru var cuamrtesi günü ona gitmeyi düşünyorum.En azından birde o görsün sonuçlarımızı bakalım ne diyecek
Allah bağışlasın yiğenini canım darısıda sana olsun inşallahcanım bende 4aydır mecburiyet haricinde dışarı çıkmadım sadece işe gidiyordum zaten kalabalıklığa hiç girmek istemiyorum ama hayat devam ediyor 9aylık bir yeğenim var cumartesi pazar hep birlikteydik biraz keyfim yerine geldi
Canıım inşallah hamilesindir hayırlısı neyse senin için o olsun.Allah size bağışlasın umarım hayırlı bir haberdirkan verdim geldim. doktor kan testinde daha çıkmayabilir dedi. bu dönemde rahime yerleşiyormuş o yüzden net bi sonuç olmaz dedi. yani negatifte çıksa net değil dedi.3,30 gibi öğreneceğim sonucu. ben her ikisine de hazırlıklıyım şuan.
rabbimin daha iyisini bilir. 2 aydır burdayım ve 2 aydır hamile olan arkadaşlar oluyo. o bile o kadar çok mutlu ediyor ki.fırsatım olsa hamile kalan her arkadaşın bebeğine mektup yollasam diyorum. çünkü burda bizi birleştiren oların yokluğu. o gelsin artk diye annelerinin neler yaptığını, o yokken bizim onlar için kurduğumuz hayalleri bilmesini isterdim.
hafiften ayaklarım karıncalanmaya başladı. umarım hastalanmam
Hoşgeldinkızlar ben geldim nasılsınız...
Helal olsun canım ne demek olabilir doğal şeyler sende helal etarkadaşlar beni bağışlayın hakkınızı helal edin ben bu aralar devam edemicem.inşallah daha sonra katılıcam ne olur yalnış anlamayın biraz ara vermem lazım ben hakkımı helal ettim sizlerde edin ALLAH''A emanet olun...
Merhaba hoşgeldin tekrardan aramızakızlar merhaba yenıden..
tedavı surecıne bır turlu baslayamamak ekstradan sıkıntıların cıkması derken psıkolojım bozuldu bır donem ve aranıza katılamadım...gecen hafta bugun transferım yapıldı bu cumartesı sonucu ogrenıcem kısmetse...oncekı sayfaları okuma fırsatım da maelsef olmadı umarım herkes ıyıdır hersey yolundadır hayatlarınızda..ve umarım bır suru hamıle kalan olmustur aranızda...aysecım umarım bana gonul koymamıssındır bıranda herseyden uzaklasmak ıstedımhakkını helal et nolur
İyigeceler canımHerkese hayırlı akşamlar canlarımmm
Tekrar hoşgeldin canımDerinlere girmeyelim,girince çıkamıyom bikaç gün
Sen ne kadarlık evlisin
teşekkürler hoşbuldum..ben 1,5 yıllık evliyim..konuya hızlı bi giriş olucak ama diğer arkadaşlarla yazışmanıza istinaden kısaca bahsedeyim dedim,2012 martta düşük yaptım (2 aylık olmasına 1 hafta kalmıştı) içerde kalan parçalar ilaçla temizlendi,kürtaja gerek olmadı allahtan..bu açıdan şanslıyım..o zamandan beride denemeye devam ama hala müjdeli haber yok malesef
Canım ya inşallh hamilesindir.Allah hayırlı etsin ve size bağışlasın inşallah darısıda bizlere inşallahdün sat tarihimdi hastalanmadım bugün test yaptım ama 4 gibi yaptım yani sabah
idrarımla diil.sonuç birinci çizgi net çıktı 1 dk sonrada ikinci çizgi çıktı ama silik ne yapacağımı şaşırdım kimsyede bişi demedim daha.
şaşkınım napim anlamadım
Canım hayırlı haberler alman dileğiyle evet Allah bizlerede böyle bir sınav vermiş inşllh atlatırız bu sınavlarıSelam kızlar nasılsınız???
taylandilekcim hadi inşallah hamilesindir canım..rabbim kucağına almayı nasip etsin.....
muhattan haber yok sanırım....rabbim hamile haberlerini bizlere versin inşallah hayırla....
reyyancım canım ne diyeyim bilemiyorum...sabır tatlım inşallah rabbim mükafatımızı verecektir....
kızlar bende bu hafta sonu rahim filmi çektirecem randevu aldım haftaya da doktora gidiyorum dualarınızı bekliyorummm...bana nolur dua edin ...ihtiyacım var...
perlapone adını yanlış yazmışta olabilirim canım kayıplarımız büyük..benimde var bir kaybım..inşallah cennette annesini karşılar...yılmak yok kızlar sabırla dualarla hep birlikte destekle yola devam edicez....hamişlerimiz çoğaldıkça sevinicez.... rabbim hepimize yardımcı olsun bu yolda......
insanlar çok istedikleri şeyle sınav olurmuşşş bizimde sınavımız bu....en kısa zamanda hamiş kalmak ve güzel hayırlı haberler duymak dileğiyle...öpüyorum ...hoşçakalın.....
Ben öğretmen değilim ama çalışıyorum hafta sonu tatil,tatil günlerinde düşünüyorum tedavi konusunuÇalışınca tedaviye başlamak çoook zor...hayırlı olsun işallah şubat tatiline denk gelirse süper olur ...millete laf anlatmak zorunda kalmam......burda kimler öğretmen yada çalışıyor???
Gözünüz aydın canım Allah sağlıkla kavuşmanı nasip etsinayşecim canım kardeşim dualrımı bitirdim hepsini okudum...buarada doktora gittik kalp atışını duydum sanırım geç döllenmiş dedi doktor,Allah'a şükür varmış yani bebek...Rabbim herkese hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin,en kısa zamanda sizinde güzel haberlerinizi duymayı çok istiyorum ve hergün size evlat isteyenlere dua ediyorum ...Zaten ne kadar çok dua ediyoruz,Rabbim hepsinin karşılığını verecek inşallah hepinize hepimize.....
allahım inşallah hayırlısıyla hepinizden allah razı olsun allahım dünyada ve ahirette sıkıntı yüzü göstermesin size.
gönlünüzdeki herşey istediğiniz gibi olsun hayırlısıyla inşallah.ne diimki allahın bi lütfu bu bana dua sırası bendeydi bu hafta
allahım kabul etti zamanında şimdiymiş demek .şuanda duygularımı anlatamam size tuhafım yani ne diyeceğimi şaşırdım.
korku mutluluk herşey var içimde.pazar günü eşimin doğum günü eğer hamileysem en büyük hediyem olacak ona.
Allahın izniyle sağlıklı hayırlı bi evlat versin hepimize inşallah.....
bu hafta bana okundu dualar allahın lütfumu sizce internette baktım pozitif diyo ama inanamıyorumki.
ara ara belim dışında hiç ağrım yok başka bi değişiklikte yok sadece halsizim biraz okadar.
canım benim arkadaşın tüple oldu ikincide oldu şimdi çok tatlı bir oğlusu var maşallah.ama ondan istememişler ayrıca tüpde gerek yokmuş çünkü zaten yumurtalar toplanıp rahime bırakılıyorrmuşş..o çektirmemiş hatta bende cok sevindimm çokda rahatladım gerek yok deyince çünkü bende mart veya nisann en geç başlayacamm tedaviyee ...en çok tedirgin eden rahim filmiydii benii...acaba neden çekilmemişkii onaa?
tüp bebek tedavisinde tüplerin tıkalı olup olmaması önemli olmadığı için rahim filmi pek istenmez.ama her doktorun bakış açısı farklıdır.bilemiyorum.ama ben 4 kez yaptırmama rağmen istemediler.gerçi benim sol tüp tıkalı bende yeni evliyken çektiröiştim.o zaman açıktı ama ilk ameliyatımdan sonra tıkandı.neyse.Allah sizin ve hepimizin gönlüne göre versin.bende sabır ve sükunetle beklesemde bebişimin gelmesini şu aralar fazla bi heyecanlıyım.artık gel diyorum ne olur gel...........
Sıra bana mı geldi canımmm nasıl heyecan yaptım yaaainanamıyorum kendime
evet ya aynen.çok heyecanlandım adımı görünce.şimdiden herkesten Allah razı olsun.
Sendende Allah razı olsun canım.İnşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?