Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

allah razı olsun canım benim çok sukur boyle dost olduk bırbırımıze..dikkat ediyorum canım takdır rabbimin

canımm ya kıyamam ufff üzülmeee...allah sabır versinnn çokkk zorrrrr geçiyorrr kırmızılarıı görünce ama olucakk ...sonunda olucakkk allahın izniyleee....kendine ii bakk allah yardımcımız olsun...

Ayse abla listeyi bi gostersene dua listesi yenisini

asenatt ne kadar sabırsızsın kızım yeni liste ,,,eski liste tamamlandıktan sonra ayşe tarafından yayınlanmaktadır...gerekli notlarrr...ihtiyaç duyulduğunda burdan yazılmaya devam edilmektedir ...bize takıl hayatını yaşa
bilmem anlatabildim mi

canımsn uzme kendını .. Mesela ben sizlerle çok mutluyum çevrem yok burda bıtek eşimin akrabaları bazı arkadaşlarıyla gorusuyoruz..hersey burdakı gibi içten değil..allah yardımcın olsun canım sıkma kendini

inşş canım benimmm inşşşşş ..herkesin imtihanı farklıı hep diyorumm Allah bunu unutturacak dert vermesinn...

bugün iş yerinde bir arkadaşım var bir oglu var 4 yaşında korunduğu halde 2 .ye hamile kaldı vee o kadar üzülüyorkiii anlatamam ....kız doktoraa bile gitmek istemiyorrr düşün artık o denli yanii..şöylee baktım ona uzun uzun düşündümmm ALLAHIM SEN ÇOK BÜYÜKSÜNNNN DEDİMMM.. insanlar ne kadar garippp anlayamıyorummm benimm olsaa ikinciye de hamile kalsamm ooooooo havalara ucarım herhalde:)

allah razı olsun canım kardeşim
benim yıllardır degişmeyen tel muzığımdır.

herkese ii akşamlarr..

hamişlere sorum olucakk akıntıı olayında bir farklılık gözlemleyebildiniz mii? yada belirtileriniz nasıl?

bende burda mutluyum elbette canımm ama inan isterdimm annemin ablamlarınn yanımda olmasınıı çok özledimm onlarıdaa ...bi bebeğim olsaydı onla zaman geçirirdimm bu kadar çok boşluk olmazdı belkii ..canım benim doğru düzgün arkadaşım yok iş yerim de var bi kaç kişi çok yoğun oldugumuzdan dolayı pekde bir paylaşımımız olmuyor açıkcası

canımm başa gelmeyen bilemez...bizim yerimizde olsalardı olaya eminim çok farklı bakacaklardıı.....insanların bulunduğuu durum ve yaşadıklarıı düşünce ve bakış açılarınıı değiştiriyorr... en azından çocuk konuusnda bu böyle bendeeee.....

evet cnm yaa aslındaa kafamızı başka şeylerle meşkul edebilsekkkk ama ne mümkünnn

herkese ii akşamlarr..

hamişlere sorum olucakk akıntıı olayında bir farklılık gözlemleyebildiniz mii? yada belirtileriniz nasıl?

İyi aksamlar cnm.nasilsin
evet cnm akintin fark edilecek sekilde artiyo.hatta ben ilk zamanlar kanamam mi oldu diye lavaboya gidiyordum.ilk zamanlar tek belirtimdi akinti kusma daha sonra basladi bende cnm

rabbim bizlere güç versinnn...biraz daha sabırrr...

naapiim kızıım sabırsıızzzzzzzzmmm:))))))))))))))

işte nekadar degısık dimi dunyaaa

Son düzenleme:

evet canım.ben 2.tüp bebek sonucunu aldığımda bir arkadaşıma gitmiştim.liseden arkadaşımdı.bir baktım ağlıyor.sebebi ne biliyomusun.hamileymiş.iki göz iki çeşme.şaşırdım.oysa ben biraz kafa dağıtırım diye düşünmüştüm.ama yüreğim yana yana ben onu teselli ettim.sonra eve gelince Ya Rabbi dedim.sevgili kulunmuyum çokmu günahkarım bilmiyorum.ağrıma gittiydi.oysa teselliye ihtiyacı olan bendim.ama isyan etmedim yine de.ve Rabbime sığındım.o arkadaşımla 3 sene sonra görüştük.ve ne yazıkki kızını duyma özürlü olduğunu öğrendiğimde şükrettim.kıssadan hisse gibi değilmi.o yüzdendir ki isyaan etmek daha büyük sıkıntılara maruz bırakabilir insanı.Allahtan gelen herşeye AMENNA..tabiki bu vazgeçmek değil.elimizden geleni yapacağız.Rabbimizden isteyeceğiz.ağlaya ağlaya yalvara yalvara.sonra tevekkülle bekleyeceğiz.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…