Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ohh nei iyii yaaa :)ya bişi sorucam hamilelik belirtsi akıntı mı oluyo yani çok mu oluyo akıntı.bide ben çok lavaboya gidiyorum bide cok agzım kuruyo bunlar olabilirmi

Evet cnm cok oluyor. Agiz kurulugunu bilmiyorum benim sadece karnim.cok acikiyodu gece bile uyanip birseyler atistiriyordum.lavaboyada cok su iciyorum bundan dolayi sik sik gidiyorum cnm.icmedigimde gitmiyorum cnm

Evet cnm cok oluyor. Agiz kurulugunu bilmiyorum benim sadece karnim.cok acikiyodu gece bile uyanip birseyler atistiriyordum.lavaboyada cok su iciyorum bundan dolayi sik sik gidiyorum cnm.icmedigimde gitmiyorum cnm

allahımmm umutlanmak istemiyorum benim bu lavaboya sık gidişim 2 aydır var çok sık oluyo .allahım ayın 8.inde akkoyun kara koyun belli olcak:18::18::18::18:

:79::79::79::79::79::79:hepnize iyi geeceler diliyorum kızlar.yarın yeni bir günde yeni umutlarla ve inşaallah yeni ve güzel haberlerle görüşmek üzere.Allaha emanet olun.

allahımmm umutlanmak istemiyorum benim bu lavaboya sık gidişim 2 aydır var çok sık oluyo .allahım ayın 8.inde akkoyun kara koyun belli olcak:18::18::18::18:

Cnm belki usutmussundur dikkat et kendine.ayin 8ine cok var daha simdiden stres yapma cnm.hem belirti icinde daha cok erken bence

Canım sendende Allah razı olsunSevgilerde dualar dostluklar karşılıklı canım.Allah bozmasın dostluğumuzu ve en kısa sürede herkez anne olsun inşallah sağlıklı hayırlı evlet nasip etsin
ben sabah namazda bel ve kasık agrısıyla uyandım ve agrım daha yeni biraz dindi..sanırım bi kaç gune adet olacağım
Canım inşallah hamilelik belirtisidir hakkında ne iyi güzelse o olsun canım
bazen acaba hakkıyla dua edemıyormuyum dıye dusunuyorum..
rabbim dualarımızı kabul eder inş..
Bende öyle düşünüyorum canım Allah merhamet etsin
o bende de oluyor canım yaaa namazlarımı aksatıyorum işyerinde falan sonra kızıyorum kendi kendime sen kulluk ediyor musun ki hakkıyla Rabbim dualarını kabul etsin diyeeee
Bazı işyerlerinde izin vermiyorlar namaza mesela ben çalışmadan önce düşünüyordum ya gireceğim işte namaz kılamazsam bu yükün altından nasıl kalkıcam diyordum hatta namazlarımı ihmal etmekten günaha girmekten korktum ve çalışmaktan soğumuştum resmen.Böyle insanlar izin vermeyip günaha giriyorlar nasıl hesabını verecekler bilmem
canlarım günaydın nasılsınız
Merhaba canım teşkelr sen nasılsın?
Çok geçmiş olsun canım, karbonat denedinmi yada tuzlu gargara:44:
canım benim hamileyim :)
Allah hayırlı etsin canım ne gzüel tek tek haberler alıyoruz Allah merhamet etsin hepimize nasip etsin.Burada çıkarsızca birbirimize dualar ediyoruz bundan güzel daha ne olabilirkiSağlıkla kucağına alırsın inşallah
noluyoruz ya teker teker gelin
allah razı olsun canım bı de yanımda olsaydınız ne iyi olurdu
Keşke olsaydık inşallh oda olur bellimi olur
Ne güzel bir doğumgünü hediyesi olacak eşine Allah mutlu etsin nice mutlu yıllar şimdiden
Merhaba canım teşkkürler sen nasılsın
5 ocakta canım
eşimle ilk tanıştıgımız gün 5 ocak :)) inşallah 3 yıl önce getirdiği ugurla bebeğimde gelır
İnşallah canım oda olur
orlic evet cnım ramazanda hz yusufun hayatını izledim ve çok etkilendim .eger çocugum olursa asenat koymak istiyorum ama asena derler die biras cekiniyorum
Öyle diyebilirler şimdiki zamane çocukalrının bilmediği yok
Canım kolay değil tabiki bu yaşananlar şurda hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.Allah yardımcınız olsun sağlık olsun bundada vardır bir hayır belli olmaz inşllh anne olup bebğine kavuşursun üzme kendini
Benimde annemlere uzakta başka akrabalrım bulunduğum yerde değil başka ilçede yada yakın şehirde.Eşimin ailesi burada annesi babası.Ylnız değilsin bu konudada.Aile özlenir tabiki özlenmezmi ama yapacak bişey yok canım her türlü zorluğa kendimizş alıştırmak zorundayız
Bende senin durumundayım akrabam yakınımda değil ama önemli olan eşinle olan huzurun aslında dünya boş dünyaya tel geldik tekde döneceğiz o yzüden çok dünya derdini takmamak lazım aslındada takıyoruz işte

Canım ne güzel anlatmışsın malesef birşeyin yokluğunu çekmeyen onun kıymetini anlayamaz.Allah kimine çocuk verir ama ona kıymet vermeyi nasip etmez kiminede çocuk vermez ama sevgisi çok büyüktür.Zaten en çok sevdiğimiz şeylerle sınanırız.Allah bu sınvadan geçmeyi hepimize nasip etsinde melekler,mize kavuşalım inşllh.Tabiki öncelikle sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsun

canım ankarada kime gidiyosunn bende ankaradayım daa

İyiyim cnm cok sukur.sende iyisindir insallah

Son düzenleme:

ağrım yıne başladı kızlar

aysecim sen ceatlatma ignesi oldun demi yani asilamada oluyor ben 4 kez gecirdim....oigne agri veriyor..kendinde belirti arama cunki gorumcem kesin adet olucam dedi oyle agrisivarimis ama hamile oldugunu ogrendi..kiminde hic belirti olmuyor..sen cok takilma agrilara..catlatma ignesindendir...bu hormaonlar beni ters duz etti resmen gobeyimi gorsen balkon oldu yat guneslen yani o derece sis hala

Ayşemmm herkesten fırça yemişsin bir de benden yeme şimdi.İşlere bir süre ara ver canım yat dinlen ve ağrılarını düşünerek stres yapma güzel şeyler düşün ki güzel şeyler olsun.Olumsuz düşünme.Teyzelerinin bitanesi tutunmaya çalışıyo belki onu da germe tamam mı?
Asenatın yazdıklarını oku oku gül :) çok tatlı ya.Onun heyecanı stresi öldürecek beni.Rabbim en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inş.Asenata ve hepimize AMİN

Candan abladan haberi olan var mı nerelerde ya iyidir inşallah hoş sohbetini özledikkk bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…