Sen hamilesin dimi
Evet cnm 15 haftalik
hanımlar iyi akşamlar,
ohh nei iyii yaaa :)ya bişi sorucam hamilelik belirtsi akıntı mı oluyo yani çok mu oluyo akıntı.bide ben çok lavaboya gidiyorum bide cok agzım kuruyo bunlar olabilirmi
Evet cnm cok oluyor. Agiz kurulugunu bilmiyorum benim sadece karnim.cok acikiyodu gece bile uyanip birseyler atistiriyordum.lavaboyada cok su iciyorum bundan dolayi sik sik gidiyorum cnm.icmedigimde gitmiyorum cnm
allahımmm umutlanmak istemiyorum benim bu lavaboya sık gidişim 2 aydır var çok sık oluyo .allahım ayın 8.inde akkoyun kara koyun belli olcak:18::18::18::18:
Canım sendende Allah razı olsunBaharcım gece kuşum :) Allah razı olsun dualarınız için iyi niyetleriniz için güzel dostluğunuz için.Yüce Mevlam en yakın zamanda güldürsün hepimizin yüzünü inşallahhh hayırlı geceler canım Allah'a emanet ol
Canım inşallah hamilelik belirtisidir hakkında ne iyi güzelse o olsun canımben sabah namazda bel ve kasık agrısıyla uyandım ve agrım daha yeni biraz dindi..sanırım bi kaç gune adet olacağım
Bende öyle düşünüyorum canım Allah merhamet etsinbazen acaba hakkıyla dua edemıyormuyum dıye dusunuyorum..
rabbim dualarımızı kabul eder inş..
Bazı işyerlerinde izin vermiyorlar namaza mesela ben çalışmadan önce düşünüyordum ya gireceğim işte namaz kılamazsam bu yükün altından nasıl kalkıcam diyordum hatta namazlarımı ihmal etmekten günaha girmekten korktum ve çalışmaktan soğumuştum resmen.Böyle insanlar izin vermeyip günaha giriyorlar nasıl hesabını verecekler bilmemo bende de oluyor canım yaaa namazlarımı aksatıyorum işyerinde falan sonra kızıyorum kendi kendime sen kulluk ediyor musun ki hakkıyla Rabbim dualarını kabul etsin diyeeee
Merhaba canım teşkelr sen nasılsın?canlarım günaydın nasılsınız
Çok geçmiş olsun canım, karbonat denedinmi yada tuzlu gargara:44:canım ben tedavi için değilde 15gündür dudağımda aft gibi bişey çıkmıştı bi türlü geçmedi meğer alınması gerekiyormuş operasyon dedi yani başka türlü geçmezmiş patalojiye gitcekmiş ama korkulcak bişey değil dedi dr.
Allah hayırlı etsin canım ne gzüel tek tek haberler alıyoruz Allah merhamet etsin hepimize nasip etsin.Burada çıkarsızca birbirimize dualar ediyoruz bundan güzel daha ne olabilirkicanım benim hamileyim :)
Keşke olsaydık inşallh oda olur bellimi olurnoluyoruz ya teker teker gelin
allah razı olsun canım bı de yanımda olsaydınız ne iyi olurdu
Ne güzel bir doğumgünü hediyesi olacak eşine Allah mutlu etsin nice mutlu yıllar şimdidenhala ev havalandırdım diyo aa yapma ama bırak kalsın ev canım birazben ellemiyom valla
eşimde sanah diyo dilek göleğimi ütülememişsin sen hiç böle yapmazdın :) bende dedimki hastayım taylan biliyosun ağrım var biraz yapamadım
o beni pazar günü hasta oldum biliyo sölemedim hala.pazar günü sölücen doğum günü..
Merhaba canım teşkkürler sen nasılsınmerhaba kızlar nasılsınız?
bır hamılemız daha oldu cok sevındım rabbim kucagına almayıda nasip eder inşallahhh.
aysecim ben eksıkler için 4 yasin 2 meryem suresı 30 ayetel kürsü 684 ya varis okudum cnm rabbim kabul etsin inş.
İnşallah canım oda olur5 ocakta canım
eşimle ilk tanıştıgımız gün 5 ocak :)) inşallah 3 yıl önce getirdiği ugurla bebeğimde gelır
Öyle diyebilirler şimdiki zamane çocukalrının bilmediği yokorlic evet cnım ramazanda hz yusufun hayatını izledim ve çok etkilendim .eger çocugum olursa asenat koymak istiyorum ama asena derler die biras cekiniyorum
Canım kolay değil tabiki bu yaşananlar şurda hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.Allah yardımcınız olsun sağlık olsun bundada vardır bir hayır belli olmaz inşllh anne olup bebğine kavuşursun üzme kendinikızlar iyi akşamlarrr,geldim okudummm kimseler yokkk gidiyorumm:)
dilekçiğimm allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsinnn inşş darısıda bizlere ve tüm isteyenn kardeşlerimize olsunnnnnnnn tez zamandaa..
kızlar bu aradaa ben yine birr ay umudumun yere düştüğü bir zamandayımm maleseff adet oldumm..bu ay çok umutluydum biliyorum çok zorr amaa nebilimm içten içe çok umutlanmışızz meğerr evimize gene bir sessizlik düştüüü ne bendenn ne eşimden sess çıkmıyor..ikimizde birbirimizin gözüne bakamıyoruzzz çünküü dayanamıyoruzz(((
çevre biizi çok umutlandırdııı yaa bu ayyy çoğu insan bu ay rüya görmüştüü benimle ilgilii hamile oldugumla ilgiliii nebilimmm yaa bu tarz şeyleride duyuncaa insanın elinde olmuyorrr bekliyorr bekliyorrr işteee
daha kaç ayy böyle olacakk bilemiyorumm ama her ayy aynı şeyii yaşamaya dayanamıyorum kızlar ben gücüm yetmiyooo artıkkk sil baştannnn her ayyy sil baştannn.. daha ne kadarr sürecek bilemiyorumm hayırlı zaman aa ne kadarrr süremiz var onuda bilemiyorumm....çabukk gelirrr inşşşşş RABBİMMM GÖRÜYORR BİLİYORRR...inşş bekletmezz bizi daha fazla benimm çok ama çokk kıymetliii olacakk bebeğimmmmmm....
Benimde annemlere uzakta başka akrabalrım bulunduğum yerde değil başka ilçede yada yakın şehirde.Eşimin ailesi burada annesi babası.Ylnız değilsin bu konudada.Aile özlenir tabiki özlenmezmi ama yapacak bişey yok canım her türlü zorluğa kendimizş alıştırmak zorundayızdoğru söylüyorsunn canım ama elimdee değillll daralıyorumm..sıkılyıorumda bu memlekettee ailem kardeşlerim yanımda değilll..onları özlüyorummmmm bari onlar yanımdaa olsaaa belkii böyle dönemlerimdeee iyi gelirr belki değil kesin iyii gelirr amaa....
Bende senin durumundayım akrabam yakınımda değil ama önemli olan eşinle olan huzurun aslında dünya boş dünyaya tel geldik tekde döneceğiz o yzüden çok dünya derdini takmamak lazım aslındada takıyoruz iştecanımsn uzme kendını .. Mesela ben sizlerle çok mutluyum çevrem yok burda bıtek eşimin akrabaları bazı arkadaşlarıyla gorusuyoruz..hersey burdakı gibi içten değil..allah yardımcın olsun canım sıkma kendini
evet canım.ben 2.tüp bebek sonucunu aldığımda bir arkadaşıma gitmiştim.liseden arkadaşımdı.bir baktım ağlıyor.sebebi ne biliyomusun.hamileymiş.iki göz iki çeşme.şaşırdım.oysa ben biraz kafa dağıtırım diye düşünmüştüm.ama yüreğim yana yana ben onu teselli ettim.sonra eve gelince Ya Rabbi dedim.sevgili kulunmuyum çokmu günahkarım bilmiyorum.ağrıma gittiydi.oysa teselliye ihtiyacı olan bendim.ama isyan etmedim yine de.ve Rabbime sığındım.o arkadaşımla 3 sene sonra görüştük.ve ne yazıkki kızını duyma özürlü olduğunu öğrendiğimde şükrettim.kıssadan hisse gibi değilmi.o yüzdendir ki isyaan etmek daha büyük sıkıntılara maruz bırakabilir insanı.Allahtan gelen herşeye AMENNA..tabiki bu vazgeçmek değil.elimizden geleni yapacağız.Rabbimizden isteyeceğiz.ağlaya ağlaya yalvara yalvara.sonra tevekkülle bekleyeceğiz.......
:79::79::79::79::79::79:hepnize iyi geeceler diliyorum kızlar.yarın yeni bir günde yeni umutlarla ve inşaallah yeni ve güzel haberlerle görüşmek üzere.Allaha emanet olun.
evet canım.ben 2.tüp bebek sonucunu aldığımda bir arkadaşıma gitmiştim.liseden arkadaşımdı.bir baktım ağlıyor.sebebi ne biliyomusun.hamileymiş.iki göz iki çeşme.şaşırdım.oysa ben biraz kafa dağıtırım diye düşünmüştüm.ama yüreğim yana yana ben onu teselli ettim.sonra eve gelince Ya Rabbi dedim.sevgili kulunmuyum çokmu günahkarım bilmiyorum.ağrıma gittiydi.oysa teselliye ihtiyacı olan bendim.ama isyan etmedim yine de.ve Rabbime sığındım.o arkadaşımla 3 sene sonra görüştük.ve ne yazıkki kızını duyma özürlü olduğunu öğrendiğimde şükrettim.kıssadan hisse gibi değilmi.o yüzdendir ki isyaan etmek daha büyük sıkıntılara maruz bırakabilir insanı.Allahtan gelen herşeye AMENNA..tabiki bu vazgeçmek değil.elimizden geleni yapacağız.Rabbimizden isteyeceğiz.ağlaya ağlaya yalvara yalvara.sonra tevekkülle bekleyeceğiz.......[/QUOTE
evet canım ALLAH dan gelen buu baş göz üstünee elimizden geleni yapıyoruz çabalıyoruzz rabbim görüyorrr
canım sizin ne sorun?
benim eşimin sayısı hızı morfoloji yeterli değil ankaradan randevu aldık ocak ayında bakalım hasar testi yapılacak birde düşüğüm var benim dna hasarı olabilir dedi ankarada bir hoca..ocakda net belirleyecez inş herşeyi duruma göre tüp bebek tedavisine başlayacazz.ama henüz araştırmaya başlamadık şu ankarada ki doktora göre belirleyecez ne yapacagımızı kısmetse
benim eşimin sayısı hızı morfoloji yeterli değil ankaradan randevu aldık ocak ayında bakalım hasar testi yapılacak birde düşüğüm var benim dna hasarı olabilir dedi ankarada bir hoca..ocakda net belirleyecez inş herşeyi duruma göre tüp bebek tedavisine başlayacazz.ama henüz araştırmaya başlamadık şu ankarada ki doktora göre belirleyecez ne yapacagımızı kısmetse
Canım sendende Allah razı olsunSevgilerde dualar dostluklar karşılıklı canım.Allah bozmasın dostluğumuzu ve en kısa sürede herkez anne olsun inşallah sağlıklı hayırlı evlet nasip etsin
Canım inşallah hamilelik belirtisidir hakkında ne iyi güzelse o olsun canım
Bende öyle düşünüyorum canım Allah merhamet etsin
Bazı işyerlerinde izin vermiyorlar namaza mesela ben çalışmadan önce düşünüyordum ya gireceğim işte namaz kılamazsam bu yükün altından nasıl kalkıcam diyordum hatta namazlarımı ihmal etmekten günaha girmekten korktum ve çalışmaktan soğumuştum resmen.Böyle insanlar izin vermeyip günaha giriyorlar nasıl hesabını verecekler bilmem
Merhaba canım teşkelr sen nasılsın?
Çok geçmiş olsun canım, karbonat denedinmi yada tuzlu gargara:44:
Allah hayırlı etsin canım ne gzüel tek tek haberler alıyoruz Allah merhamet etsin hepimize nasip etsin.Burada çıkarsızca birbirimize dualar ediyoruz bundan güzel daha ne olabilirkiSağlıkla kucağına alırsın inşallah
Keşke olsaydık inşallh oda olur bellimi olur
Ne güzel bir doğumgünü hediyesi olacak eşine Allah mutlu etsin nice mutlu yıllar şimdiden
Merhaba canım teşkkürler sen nasılsın
İnşallah canım oda olur
Öyle diyebilirler şimdiki zamane çocukalrının bilmediği yok
Canım kolay değil tabiki bu yaşananlar şurda hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.Allah yardımcınız olsun sağlık olsun bundada vardır bir hayır belli olmaz inşllh anne olup bebğine kavuşursun üzme kendini
Benimde annemlere uzakta başka akrabalrım bulunduğum yerde değil başka ilçede yada yakın şehirde.Eşimin ailesi burada annesi babası.Ylnız değilsin bu konudada.Aile özlenir tabiki özlenmezmi ama yapacak bişey yok canım her türlü zorluğa kendimizş alıştırmak zorundayız
Bende senin durumundayım akrabam yakınımda değil ama önemli olan eşinle olan huzurun aslında dünya boş dünyaya tel geldik tekde döneceğiz o yzüden çok dünya derdini takmamak lazım aslındada takıyoruz işte
Canım ne güzel anlatmışsın malesef birşeyin yokluğunu çekmeyen onun kıymetini anlayamaz.Allah kimine çocuk verir ama ona kıymet vermeyi nasip etmez kiminede çocuk vermez ama sevgisi çok büyüktür.Zaten en çok sevdiğimiz şeylerle sınanırız.Allah bu sınvadan geçmeyi hepimize nasip etsinde melekler,mize kavuşalım inşllh.Tabiki öncelikle sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsun
evet canım.ben 2.tüp bebek sonucunu aldığımda bir arkadaşıma gitmiştim.liseden arkadaşımdı.bir baktım ağlıyor.sebebi ne biliyomusun.hamileymiş.iki göz iki çeşme.şaşırdım.oysa ben biraz kafa dağıtırım diye düşünmüştüm.ama yüreğim yana yana ben onu teselli ettim.sonra eve gelince Ya Rabbi dedim.sevgili kulunmuyum çokmu günahkarım bilmiyorum.ağrıma gittiydi.oysa teselliye ihtiyacı olan bendim.ama isyan etmedim yine de.ve Rabbime sığındım.o arkadaşımla 3 sene sonra görüştük.ve ne yazıkki kızını duyma özürlü olduğunu öğrendiğimde şükrettim.kıssadan hisse gibi değilmi.o yüzdendir ki isyaan etmek daha büyük sıkıntılara maruz bırakabilir insanı.Allahtan gelen herşeye AMENNA..tabiki bu vazgeçmek değil.elimizden geleni yapacağız.Rabbimizden isteyeceğiz.ağlaya ağlaya yalvara yalvara.sonra tevekkülle bekleyeceğiz.......[/QUOTE
evet canım ALLAH dan gelen buu baş göz üstünee elimizden geleni yapıyoruz çabalıyoruzz rabbim görüyorrr
canım sizin ne sorun?
yine geldim.canım ben daha önce de yazmıştım ama kısaca anlatayım.bende endometriozis var.bundan dolayı oluşan çikolata kistlerim olmuştu.2 kez ameliyat oldum.eşimin sperm sayısında da sıkıntı.var.tabi bu endometriozisten dolayı oluşan yapışıklıklarvar.ayrıca ilk ameliyatımdan sonra sol tüp tıkandı.4 kez tüp bebek denedik olmadı.yani umutsuz vaka gibi görünüyorum değilmi.ama Allaha güç yok.OL demesi kafi.o yüzden ümidimi hiç yitirmedim.kısaca dedim ama ne yapayım anlat anlat bitmiyor.neyse şaka bir yana 11.5 hatta( 12 olacak) yıl beklemedeyim.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
yine geldim.canım ben daha önce de yazmıştım ama kısaca anlatayım.bende endometriozis var.bundan dolayı oluşan çikolata kistlerim olmuştu.2 kez ameliyat oldum.eşimin sperm sayısında da sıkıntı.var.tabi bu endometriozisten dolayı oluşan yapışıklıklarvar.ayrıca ilk ameliyatımdan sonra sol tüp tıkandı.4 kez tüp bebek denedik olmadı.yani umutsuz vaka gibi görünüyorum değilmi.ama Allaha güç yok.OL demesi kafi.o yüzden ümidimi hiç yitirmedim.kısaca dedim ama ne yapayım anlat anlat bitmiyor.neyse şaka bir yana 11.5 hatta( 12 olacak) yıl beklemedeyim.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
insallah orucak canimbenim bende 11.5 yillik evliyim..Allahim hepimizin yuzunu guldursun
ağrım yıne başladı kızlar
insallah orucak canimbenim bende 11.5 yillik evliyim..Allahim hepimizin yuzunu guldursun
11.5 yıl dile kolay ne sınavlardan geçtiniz kimbilir Rabbim uzun uzun mutlu yıllar nasip etsin size tabii ki evlatlarınızla birlikte.Hiç ummadığınız bir anda tedavisiz gelen bir mucize nasip etsin Rabbim hepinize inşallah
işte buuu sonundaaa ...canım seninn adına çok sevindimmmm....ya ne güzel günler geçiyoruz sayenizde...aallah sağlıkla kucağınada almayıı nasip etsinnn...dualarımız seninlee
geçmiş olsunnnnnn....herşey yolunda gider inşallahh....dualarımız seninle....
canım çok geçmiş olsun.Allah şifa versin inş.
canlarım allah razı olsun allah dermansız dert vermesin
kızlar iyi akşamlarrr,geldim okudummm kimseler yokkk gidiyorumm:)
dilekçiğimm allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsinnn inşş darısıda bizlere ve tüm isteyenn kardeşlerimize olsunnnnnnnn tez zamandaa..
kızlar bu aradaa ben yine birr ay umudumun yere düştüğü bir zamandayımm maleseff adet oldumm..bu ay çok umutluydum biliyorum çok zorr amaa nebilimm içten içe çok umutlanmışızz meğerr evimize gene bir sessizlik düştüüü ne bendenn ne eşimden sess çıkmıyor..ikimizde birbirimizin gözüne bakamıyoruzzz çünküü dayanamıyoruzz(((
çevre biizi çok umutlandırdııı yaa bu ayyy çoğu insan bu ay rüya görmüştüü benimle ilgilii hamile oldugumla ilgiliii nebilimmm yaa bu tarz şeyleride duyuncaa insanın elinde olmuyorrr bekliyorr bekliyorrr işteee
daha kaç ayy böyle olacakk bilemiyorumm ama her ayy aynı şeyii yaşamaya dayanamıyorum kızlar ben gücüm yetmiyooo artıkkk sil baştannnn her ayyy sil baştannn.. daha ne kadarr sürecek bilemiyorumm hayırlı zaman aa ne kadarrr süremiz var onuda bilemiyorumm....çabukk gelirrr inşşşşş RABBİMMM GÖRÜYORR BİLİYORRR...inşş bekletmezz bizi daha fazla benimm çok ama çokk kıymetliii olacakk bebeğimmmmmm....
canım seni en iyi bizler anlarız yüreğinin yangınını biliyorum ama rabbimin takdiri yaşadıklarımız çok zor hep yüreğin buruk bir yanın eksik ama hamdolsun bugünümüze sağlığımız yerinde sevdiklerimiz yanımızda eşimizle mutluyuz birbirimizi anlıyoruz ve burda herkes birbirine destek oluyor gönüller bir canım rabbim dayanma gücü versin yüreğine ferahlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?