Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Günaydınnnnn canlarımmmm
Gününüz hayır olsun inşallahhhhh
Ayşecim ben dualarımı okudum tesbihlerimi çektimmmmmmm Rabbim dualarımızı kabul etsinnnnn gönlümüzdeki muratları nasip etsin bizlere hayırlsıylaa

günaydın canım allah razı olsun canım dualarını kabul etsin inşallah

günaydınlarrr kızlar nasılsınız
takvimin çok yakışmış canım

canım nasılsın bayağıdır görüşemedik
hemen önerine cevap vereyim inşallah rabbim nasib eder
kız olursa =elifduru
erkek olursa=enes istiyorum
canım evet görüsemıyoruz
iyyim ya aynı aslında ev iş farklı bişe yok
bakalım beklıyoruz hayatımız renklensin :) sen nasılsın keyfın nasıl

asenatcim canim cok tatlisin yaaa. bende kayseriliyim yarismacilara basarilar diliyorum....gozunug yaani yidiim..gadasini aldiiim
amannnnnnnnnnnnnnnnnnnn bende kayserılıyım uşaaak
annamm sonunuu anlamadım canım kayserimii ooyy ben kayısı ve pastırma isitoyommmm:):):):)
bende kayseriliyım şekeeeerim meger memleket cekermış nasıl sevdım senıde :))))
günaydın kızlar nasılsınız
dilek nasılsın canım

gunaydın canım gene yakalayamadım senı :)

ayseeee nasılsın canım agrıların nasıl

canım çok şükür senin gibiyim bende inşallah hepimizin hayatı evi gökkuşağı gibi olsun*
gene denk gelmedik ama gönüller bir olsun
ayşemde iyidir umarım

Son düzenleme:
slm kızlar naıslsınız baklım ... Maşallah bu ay ne çok hamile kalan olmuş Rabbim hayırlısıyla kucaklarına almayıda nasip etsin sağlıklı sağlıklı tombiş tombiş bebişleri gelsin inşallah.

ayşecim ben dualarımı bu akşam okucam cnm benimde adımı kırmızıyla boyayabilirsin. işler bu ara çok yoğun topiğe giremiyorum dualarda bu akşama kalıcak artık.

herkesi öpüyorum uzun süre daha giremiyebilirim işler çok sıkışık . herkese kocaman öpücükler

canım biraz belim agrıyo sadece geçti yanı agrım ..çok sağolasın bıtanem

slm kızlar nasılsınızz.....ancak oturabildim pc nin başına birazdanda abdest alıp yetiştirmem gereken dualar var onlara başlıcammm nasipse:))))

ayşecimmm ben eksikler için dün akşam taylandilek ve turkuazadına yasin =2 tane,,ayetel =15 ve ya varis=342....perlonore içn ise 1 meryem okduudum ...sanırım isimlerii doğruu yazdımmm...rabbimmm dualarımızı kabul etsinn....yine devam ederizz... özeldende atabilirsinn....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…