asenat sen soğan kürü yaptığın zaman bi değişiklik oldumu ücudunda millet akıntı falan yazmış hep ben bunları yaşamadım sadece adetim farklı geçti bise sıkidrar o kadar
esimle benim dua ettiğimiz iki sey vardı birincisi hayırlı saglıklı bir evlat 2.eskisehire tayinimiznn çıkması esim gusel haberii verdi eskisehire tayinimiz kabul olomuussssssssssss:):)allahım ruyalarımı boşa cıkarmadı şimdi hamilelik haberimi bekliyorumm inşallah oda olurrr
herkese hayırlı gunler kızlar
ben kırmızılara yakalandım hafta basındanberı ınternetım bıttıgınden haber veremedım sızlere
aysecım eksık kalan sadece yasınlerım ve meryem suresı
kusura bakmayın hakkınızı helal edın
allaha emanet olun
ınternetım yılbasından sonra acılcak anca opuyorum hepınızı
hayırlı olsun tayininiz yaklaşıyorsun bursaya
kimse yok mu sesimi duyaaannnn.....
esimle benim dua ettiğimiz iki sey vardı birincisi hayırlı saglıklı bir evlat 2.eskisehire tayinimiznn çıkması esim gusel haberii verdi eskisehire tayinimiz kabul olomuussssssssssss:):)allahım ruyalarımı boşa cıkarmadı şimdi hamilelik haberimi bekliyorumm inşallah oda olurrr
kimse yok mu sesimi duyaaannnn.....
ben yahu ben 40 kez dedım huuuu bacııııı
tatlım hayırlı olsun.hadi bakalım bide bebiş haberi gelir ssenden de inş.
s.a arkadaşlar siteye yeni üye oldum bende inş benide aranoza kabul edersinz. hz. Allahın izni ile anne olmak istiyorum 2.5 yıllık evliyim dua edin bizede ne olur anakaradan selamlar
cnm hayırlı olsun tayininiz.inş hayırlı saglıklı evlat haberınıde en kısa zamanda verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?