Merhaba.
Herkese hayırlı Cuma'lar olsun inşallah.
Ben dün gece okuyabileceğimi düşündüğüm halde, şu ana kadar listedeki dualarımı okuyamadım henüz.
Bağışlaması ne zaman yapılacak acaba? Ya da yaptınız mı?
Ayriyeten okuduğumuz kişilerden özel mesajla ulaşan arkadaş kendi topladığı dua için daha vakit olduğunu söyledi ama listede payıma düşenleri şu ana kadar elimde olmayan nedenlerden ötür ne yazık ki hala okuyamadım.
Biriniz bu haftaki duların durumuyla ilgili son durumun ne olduğu hakkında bilgi verebilir misiniz lütfen?
teşekkür ederim canımevet canım her topikte varım işte tek başıma zaman geçirmektense sizlerle ömür törpülüyorum bazen diyorum ya kendi kendime ya Rabbim kimi çocuğu annesizlikle bizleride evlatsızlıkla sınıyorsun .keşke benim evladım yok o minicik cennet kokulu bebişlerimiz annesiz kalmasa onlara vereceğin hastalığı ölümü bana versen diye defalarca yalvarmışımdır Rabbime.benim bu dünyada gözü yaşlı bırakacağım evladım bile yok hiç bir bağım yok onları annesiz bırakma madem evladım bana gelmiyor en azından benim ona gitmeme izin ver ne yazıkki ne ölüm ne yaşam hiç birşey insanın elinde değil
canım arabamı sattım tüpbebek yapmak için gerçi para elden sabun gibi akıyor tedavi olmasamda o para gidecek akbabalar sırada parayı almak için pusuya yatmış bekliyorlar ne ana ne baba dertten anlamıyor kaynanam bana ne dedi biliyormusun arabanızı sattınız getirin parayı görümcenin borcunu verin dedi bende bebek yapıcam veremem paramı deyince Allah senin cezanı vermiş zaten çocuğun olmuyor dedi işte eşimin annesi bana bu sözleri söylemişken ve sorun oğlundayken halen bana çamur atıyorsa ben halen evladım olsun diye bu kadar çabalıyorken bebeğimin bana gelmemesi benim içimi birkere daha yakıyor.işte dedim ya durum ne olursa olsun herşeye rağmen bebeğim için hep mücadele edicem
hakklıısıın amma allahım ya rabbiim aklımdan cıkksa neolur neolurrr
kızlar size b,şey danışacağım şimdi ben adet oldum ya üçün gü günü gidip yine test vermem lazım ama pazara gelio geçen ayda böle pazara denk gelmişti doktor bu ay tekrar yapalım test demişti şimdi ben ne yapcam dördüncü günü pek sağlıklı olmoyo galiba test özel bi iki hastane ile görüştüm jinekolog yokmuş hafta sonu akıl verin da acilden devlet hastanee leri yapar mı...
canim 100 tanede ben okudum say yariladim sayilir simdi
tama canım sabah okurum demiştin ya onumu okudun yoksa onun haricindemi 100tane okudun canım biliyorsun sayı önemliAllah razı olsun
canim ben okurum demismiydim sabah hatirlayamadim ama 100 tane okudum canim Alah kabul etsin....
canım 250 tane tefriciye okudum tatlım senin için...rabbim kabul etsinnnnn....
ablacım eksikler oldugundan dolayı henuz bagışlama yapılamadı.
canım ne testinden bahsediyordun ben anlamadım seninle ilgili pek bir bilgimde yok eğer açıklarsan bildiğim birşey varsa yardımcı olurum
Sağolasın canımmmmcanımmmmmm "gelsin bebişler mutlu hamişler" topiğinden encan arkadaşım sana 1 yasin okudu tatlım...rabbim encan'ıma bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..bizlere de nasip etsin inşallahhhhhhhh..(aminnnnnnnnnn)
Allah razı olsun canlarrrrAsbelove canim senin için 5 kişi daha okuyor
Ecrin canim seni içinde 4 kişi daha okudu
Okuyan dilleriniz elleriniz dert görmesin canlarrrrrCanim senin icin 1 yasin okudum. Allah im kabul etsin ins. Amin
Msj girdugunde ister ozelden ister burdan gordum yaz emi. Sevgiler
Yazismalarin arasinda gozunden kacar belki diye dusundum
Birde bir kisi sadece 1 tane mi okuyabiliyor? İstersen okurum ben birkactane daha
Sağollllllll meleğimherkese hayırlı cumalar2tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudum rabbim kabul etsin inşallah
ayrıca asbelove 1 yasininide okudum rabbim kabul etsin
600eksiğim var canım
sağolsun arkadaşımda okumuş Allah hepinizden razı olsun inşallah hepiniz benim de dualarımdasınız sizlerde en yakın zamanda bebişlerinize kavuşursunuz
muhakak tevekkül en önemlisi Hz allah kaybedenlerden eylemesin bizi 2.5 yıllık evliyim canım.. hz allah daha çok bekletmesin inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?