canım geçmiş olsun.bende 4 gündür yatıyorum gripten.geçti derken boğazım kulaklarıma vurdu şimdide.ama sen daha bir dikkat et canım kendine.tedavidesin ya.bol bol c vitamini ve bitki çayları al.inş.yumoşların tutunurda 9 ay sonra kucağına alırsın.
İyi diyelim iyi olalım kuzum
Bende yalnızım,öğlenleri eşim geliyo yemeğe ozaman demliyom o fazla içmez zaten,koca demliği ben bitiriyorum
senn warmı çocuk acaba
[QUOTE=EslemLiva;284072Sende eşine çok gülüyosundur eminim,benim eşim bana çok güler
O kadar saçma hareketler yapıyomuşum ki,çok meşhurdur uyku hallerim.Bigün eşim sabah uyanmış,beni öpmek istemiş,bende sen bana bunu yapamazsın diyip adama vurmuşum Uyanınca anlattı çok gülmüştüm,kıyamadım bide ama napim kendimde değildim
kizlar niye beyenip beyenip kaciyosunuz...gelin bakiyim buraya aaaaa....
evet ya varmı öle beğenip kaçmak dimibu akşam keyifler pek yok galiba
ssonmezcim canim benim..evet ben de yumos buyutuyorum az once yemeklerini verdim iceri igneyle...bende grip olmusum ama dun aspirin felan ictim zararimi oluyomus bilmiyodum bidaha bende icmeyim...sagol canim...sen ne alemdesin yumoslar nasil kontrole gittinmi hic?
hosgeldin canim...valla bilmiyorum kimse sadece kendim calip kendim oynuyorum...arada birileri gelip beyenip gidiyor...nasilsin canim??
canım ya inş.yumoşlarınız tutunur size.sen de ilaç almamaya özen göster hatta alma.meyve,bitki çayı falan idare etmeye çalışın canım.tedvinin kaçıncı günüydü seninmiydi uzun protokol.
evet canim benimkide uzun ssonmez inkide uzun protokol..bugun benimkinin 24.gunu persembe ilk kontrolum var insallah cokc cok cikar yumoslarim...sigarayida biraktim saglikli beslenmeye ozen gosteriyorm...ama grip olunca biraz salladim...bide hormon igneleri kemik agrisi ne yapiyo deprosyona bile sokabiliyomus...hayirlisi bakalim bebisgelsinde..insallah bir an once...sen ne yaptin tedavi felan varmi yoksa beklemedemisin
inş.çok çok ve çok çok kaliteli olurlar.ton balığı bu dönemde iyi diye duymuştum.ben bir tedavim de yemiştim ama fazla yemişim tutunsunlar diyealreji olduydum şu an beklemedeyim canım.4 kez tüp yaptırdıydım bende.son kasım ayında çikolata kisti ameliyatından sonra doktor kendiliğinden bekleyelim olma ihtimalı yüksek dediydi.adetlerim maaşallah çok düzenli.hormonlar problemsiz.ama eşimin sperm saysısı düşük oda zorluyo bizi.nasip.eğer olazsa bizde yaza düşünüyoruz 5.tedaviyi.bakalım.kendiliğinden olur belki.umut ya.........
insallah olur cani...ben esime yumurta beyazi iciriyorum cok olsun diye iy geliyomus,brokoli,nohut,ne duyarsam yediriyorum yeter diyer artik..aman kocisim disini sik diyorum az kaldi...sende icir yumurta beyazini...bir insanin hic spermi bile olmasa 1 ay sbahlari ackarnina 1 yumurtsnin beyazini icen adamin gelir demis doktorun birisi benim kv deye.eyer seninki icerse icir zarari olmaz nasilsa...kasda yapiyomus kas yapici diye icir yoksa
ay canım sendemii ....kızlarr aman dikkatt edin geçmiş olsun...
oh yarasın şifa olsun benimkide işte içtiğ için bizde birtek hafta sonları birde misafir geldikçe demlenir....eski ortamım olsa içtiğim çayların hesabı yok gece gündüz gezerdim..o oturma bu oturma derken..
ayy valla bende cok guldum hatta esim soyle bi bakti guldugume ama sormadi...cunki oda alisti benim duygu gecislerine....esim cok sayiklar hatta gece sayiklarken benim tum sorularima cevap verir ve sabah kalktigindada hatirlamaz...bu iyi cok iyi oluyor..bazen banden habersiz bisey yapacak oldugunda diyorumki sen bunu yapacaksin deyilmi diyorum...ama ama bunu kimse biliyor ki kim dedi sana diyor sen dedin diyorum inanmiyor
bu arada afiyet olsun eslemcim ictiyin cay ve misir sifa olsun iiiiiinnnnnsssaaaaalllll...bende cok severim cayi ama esim icmiyor bende demlemiyorum sadece kahvaltida iciyoruz ama demligi ben bitiriyorum
canım ya sohbet kurayım diyorum öyle kısa ve net yazmışsın ki tıkandım
Muhat aşkolll,katıl bize canımız sıkılıyo konuşş gitme bi yere
Çayı çok severim ben canım,afiyet olsun
ama ben erken geldim:) siz geciktiniz. bakın bugün gecikmeyin tamam mı. iyi lafın belini kıralım yawww:)Banada sadece gülücük yapmışsın Muhat,şimdi dikkat ettim
dikkat ettimde kız çocuga daha mı düşkünüz neyiz? ben de hep kız diye geçiriyorum içimdenhmm çok üzldmm bn 1buçkk yıldrr ewlymm tüp bebek 2.denememm dua edinn lütfn inşş olur seninde benmde :))) tatlı bi kız olur inş
evet evetkizlar niye beyenip beyenip kaciyosunuz...gelin bakiyim buraya aaaaa....
canım bıldırcın yumurtası tavuk yumurtasından 4 kat daha etkiliymiş. 4 tane normal yumurta yiyene kadar 1 bıldırcın yumurtası yemek yeterli. bi araştıristersen. hem eşin içinde iyi olur.insallah olur cani...ben esime yumurta beyazi iciriyorum cok olsun diye iy geliyomus,brokoli,nohut,ne duyarsam yediriyorum yeter diyer artik..aman kocisim disini sik diyorum az kaldi...sende icir yumurta beyazini...bir insanin hic spermi bile olmasa 1 ay sbahlari ackarnina 1 yumurtsnin beyazini icen adamin gelir demis doktorun birisi benim kv deye.eyer seninki icerse icir zarari olmaz nasilsa...kasda yapiyomus kas yapici diye icir yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?