canım aksam nete gırebılecegımı sanmıyorum ama bugun dorde kadar arkadaslardan haber alsak çok ıyı olur ..sen suan cekmeye devam et ıstersen bıde muhat cekıyor sanırsam
aslıcım canım bırazdan melek arkadasımızın yasnlerını okuyacağım kendısı hasta.. sen okundu dıyebılırsın
Ayşecim ozaman ben 4 de yazıyım sayıyı olurmu anneme kardeşime falan da sölemiştim onlarda çekiyolar onlara canlı bağlanırım sonra sana haber veririm en geç 4de anlaştıkmı?
tamam canım allah kabul etsın ıns toplamda 2500 oldu demı
canım 1000tane daha önce okumustum sımdıde 15000 almıstım onu bıtırdımm
günaydın kızlarrr nasılsınızzz rabbimmmm gölümüzden her negeçiyorsa onu bizlere nasip etsin inşşşşşşş sonsuz hazinesinden bizleride güldürüsünnnn
gunaydın arkadaşlarım nasılsınız..
lıste içinde bazı arkadaşlar haftada 1 defa gırıyo onun ıcın lıstemızı 6 kişiye hazırlayıp cumadan cumaya bıtırıp bağışlasak daha mı ıyı olur acaba
canlarım hoşgeldınız nasılsınız
günaydın....amin inşallahh..
günaydın....bencede deneyelim ağır gelenlerin sayılarında azatlma olur...6 değilde 5 okur 4 okur falan...
hoşbuşlduk...sende hoşgeldn.....iyii bizler sen nasılsın...
Sağolasın canımmm inşallah acaip bitkin hissediyorum kendimi bu saatten akşamın hayalini kuruyorum
kizlar sevgili efendimiz(s.a.v) biz hanimlara yonelik buyurmuski...eyer bi hanim bebek istiyorsa eksi yogurt,sirke yemesin demis ben bi haftadir yemiyorum..sizde yemeyin....efendimiz demisse mutlaka bi hikmet vardir
hoşbuldum canım da yaklaşık 2 sattir burdayım aslında.ama pek ses seda çıkmıyor kimseden.valla bende iyileşmeye çalışıyorum canım.iyi sayılırım çok şükür.
günaydın kızlarrr nasılsınızzz rabbimmmm gölümüzden her negeçiyorsa onu bizlere nasip etsin inşşşşşşş sonsuz hazinesinden bizleride güldürüsünnnn
gunaydın arkadaşlarım nasılsınız..
lıste içinde bazı arkadaşlar haftada 1 defa gırıyo onun ıcın lıstemızı 6 kişiye hazırlayıp cumadan cumaya bıtırıp bağışlasak daha mı ıyı olur acaba
evet canım bu hafta persembeye kadar lıstemız tamamlanmıs olur ıns yenısınede baslarız ıns..
bu arada ben ve dılek dualarımızı okuduk
canlarım hoşgeldınız nasılsınız
Selamün aleyküm kızlar
İnşaallah herkes iyidir.
Bugün rüyamda bir bebek gördüm,bebeğe iyi bakamıyorlardı ve ağlıyordu.Ben bebeği tutana çok kızdım aldım elinden bebeği,kucağımdaydı minnacıktı,onu susturmaya avutmaya çalışıyordum,hayırlısı inşaallah,Rabbim hayırlara çıkarsın:26:
Ben Yasinlerimi yarın okuyacam inşaallah,yarın Mevlid Kandili.Hatta 3 tane eşime de okutturacam,eksikler için ilave ederiz onuda.
Rabbim İsmini İsmine muttasıl kıldığın Zat'ın yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin.....
Canım bugün daha iyisindir inşallah
Öyle mi bende ekşi yoğurdun ayranına bayılırım içmeyeyim bari :)
Geçmiş olsun seyyanım
Aminnnn canımmm
Ben okuyabilirim canım ama vakti olmayanlar ne der bilmiyorum
Allah kabul etsin canım Dilek nasıl bu arada iyi inşallah
İyiyiz hamdolsun canımmm siz nasılsınız :)
hamdolsun canım ıyıym sukur tıkınıyorum hadı gel bırlıkte yıyelım
canım bu hafta denerız zor gelmezse arkadaslara devam ederız ıns..
dılek 15 gun annemlerde kaldı bayılmış bı kaç defa geçmıyo sanırım..
bız ıyıyız persembe gunu ıyı haberler alsak daha ıyı olacagız ıns
Ben daha kahvaltı yapmadım bende gelim miiiii?
Geçer inş Rabbim şifa versin canım benim.Perşembe günü de güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah
aleykum selam canım rabbım ruyanı hayırlara çıkarsın ıns..yarın ıns esımle bızde kendımızce bı program hazırlayıp uygulayacağız...
rabbım dualarımızı kabul eder ıns
Amin canım inşaallah
Mübarek günler bizim için bir fırsat aslında,Rabbim hakkıyla ihya edenlerden eylesin hepimizi
Hepimizin ibadetlerinin ve dualarının kabulü olarak geceyi bitirmemizi nasip etsin Rabbim
Canım salavatlarda sayıları bildiriyorummm
Aslı 10,000 (on bin)
Annem 7,000 (yedi bin)
Kardeşim 10,000 (on bin)
Görümcem 10,000 (on bin)
Toplamm:37,000 (otuz yedi bin)
Öpüyorum seni
canım sende çıktın galiba neyse yine de hayırlı geceler diliyorum,yumoşlarınla sana güzel uykular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?