gel tabı canım benım..
ayy çok mutlu olurdum gerçekten gelsen
hem neden bu saate kahvaltı yapmadın..
ıns rabbım guzel haber vermemı nasıp eder
Hemen geliyorummmm :) İşlerim vardı biraz onları hallettim ve şimdi çıkıp birşeyler atıştıracağım bu arada mesaj kutun dolu canım yazamadım sana bana da 500 salavat yaz canım öpüyorum çok
ayşe canım 2500 değil.. 25.000 dıyorum ben canım 25.000 okudumm
Ayse 3000 çektim.(cekebildim) Musait değilim.Yarin Daha eklerim
hamdolsun canım ıyıym sukur tıkınıyorum hadı gel bırlıkte yıyelım
canım bu hafta denerız zor gelmezse arkadaslara devam ederız ıns..
dılek 15 gun annemlerde kaldı bayılmış bı kaç defa geçmıyo sanırım..
bız ıyıyız persembe gunu ıyı haberler alsak daha ıyı olacagız ıns
sağol canım .sana afiyet olsun....daha bende kahvaltı yaapmadımm...her zamanki halim hep bu saatlere kalıyorr....yalnızlık zor....
Bu arada ben 1 000 tane salavat çekebildim ....
Geçmiş olsun dilek kardeşindi dimii nesi vardıı ...hatırlatmak gibii olmasın...:26:
Canım birimiz okuruz yerine bende hastalandım hastalanacam belirtiler var günüm yaklaştı ama eğer sabaha hastalanmazsam okurum benaslıcım canım sardunya hastalanmıs okuyamayacakmıs
Selamün aleyküinsallah kendi bebegini kucaginda avutursun kızlar
İnşaallah herkes iyidir.
Bugün rüyamda bir bebek gördüm,bebeğe iyi bakamıyorlardı ve ağlıyordu.Ben bebeği tutana çok kızdım aldım elinden bebeği,kucağımdaydı minnacıktı,onu susturmaya avutmaya çalışıyordum,hayırlısı inşaallah,Rabbim hayırlara çıkarsın:26:
Ben Yasinlerimi yarın okuyacam inşaallah,yarın Mevlid Kandili.Hatta 3 tane eşime de okutturacam,eksikler için ilave ederiz onuda.
Rabbim İsmini İsmine muttasıl kıldığın Zat'ın yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin.....
canım birimiz okuruz yerine bende hastalandım hastalanacam belirtiler var günüm yaklaştı ama eğer sabaha hastalanmazsam okurum ben
canım ıns adet olmazsın bebis vardr ıns toplamda 87 bın salavat oldu annem ve kardesım ne kadar okudu acaba merak edıyorum
Demi ne güzel olurdu ama karnım ağrıyo bütün belirtilerim var yani umudum yok (
canımmm ben sevmedim 87 bini 3bin daha çekerim ben en geç yarın akşam 6ya kadar sen onu 90bin yap:)
Krızantem hosgeldın canım nasılsın
slm kizlar nasilsiniz bugun kontrolum vardi cok sukur iyiymis kalp atislarini gordum yine buyumusuz 13 mm olmusuz ama kalp ritmini duyurmadi sevgili ultrasonistimiz zaten ilk girdigimde moralim bozuldu sanki niye geldiniz der gibiydi heyecan bile yapamadim o kadin yuzunden..... Kizlar iyiki turkiyede yasiyorsunuz burda hastane isleri coooook kotu bundon sonra beni sadece ebe gorecek rabbim kolaylik versin insallah dualarinizi eksik etmeyin lutfen
hepinizi opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?