hormon tahlillerinin belli bir zamanı olduğunu bilmiyordum.sen bir doktoruna sor istersen.3.günü dediyse bir önemi vardır belki.bilemedim canım ya.kızlar bişi sorcam size. doktor benden hormon testleri istedi adetin 3, günü yaptır dedi. ama bugün burdaki hiçbi hastane yapmadı hafta içi yapılıyormuş.pazartesi yapılacak en erken testler. acaba sonuçlar sağlıklı olur mu?
canım yüksek ihtimalle pankreası alıcaklar die biliyorum bide yayıldıysa dalak ve safra kesesini de alabiliriz demiş doktor canım istanbul da oluyo da hangi hastane bilmiyorum(
bende bu listeye eklenmek istiyorum hayırlı bi evlat dileğiyleee....inş.kabul edilirim
hormon tahlillerinin belli bir zamanı olduğunu bilmiyordum.sen bir doktoruna sor istersen.3.günü dediyse bir önemi vardır belki.bilemedim canım ya.
Muhat cım merhaba.
Buralardayım cnm. Prk keyfim yok. O yüzden pek bakamıyorum.
Birde yoğun açıkcası hem iş hem siteye vs bakmak çok yoruyor.
Hastalarımız varmış. Allah ım önce tüm hastalara kanser hastalarına şifa versin inş.
Sonrada inş meltem ablaya antikdeniz in babasına, benim çevremde olan derya ablama, arkadaşımın annesine ve kanser hastalarına ve babama şifa versin inş Rabbim.
Onları bizlere sevdiklerine bağışlasın Rabbim. Amin amin Ya Rabbî.
sağlıklı olmaz canım 2 veya 3 günü net olarak çıkıyorr ..
hoşgeldin canım.kabul edilirim de ne demek.tabiki.dua kapısı herkese açık.ama sürekli takip etmen gerekir canım.çünkü bazen listeye adını yazdırıp birdaha girmiyorlar ve okunan arkadaşların duaları aksıyor.Allah sanada çok fazla beklemeden versin inşaallah hayırlı bir evlat.dua listesiyle ecrin07 ilgileniyor.adını ekleyecektir.bende bu listeye eklenmek istiyorum hayırlı bi evlat dileğiyleee....inş.kabul edilirim
kızlar bişi sorcam size. doktor benden hormon testleri istedi adetin 3, günü yaptır dedi. ama bugün burdaki hiçbi hastane yapmadı hafta içi yapılıyormuş.pazartesi yapılacak en erken testler. acaba sonuçlar sağlıklı olur mu?
ama yapacak bişiyim yoknapsam bilemedim. 3 hastene gezdim. hafta sonları yapılmıyormuş.
bazı hormonlar için önemli değil diyorlar ama bazısı için önemli oluyor canım yaa. yin en doğrusunu doktorun bilir.geçen tedavimde adetin 21. günü progestereon hormon testi istemişti doktor. doktora zaten tam da 21. gün bi cumartesi gitmiştim ve öğleden sonraki randevumu akşam 6 ya kadar beklemiştim. birde doktor testi o gün isteyince pazartesi de olur demişti en son.
üzüldüm şimdisanırım guatır testi de varmış içinde.[/QUOTE
canım guatır testine normal zamanda baktırabilirsin ama fsh ve lh özelikle net sonucu 2 veya 3 de cıkıyorr ..saglık olsun aslında yapılması lazım hafta sonuda senden doktormu istedi yoksa sen mi bakılmasını istedin
acilden falan deneseydin.olması gerekiyor mutlaka diye.belki yardımcı olurlardı.özel hastaneler yapar aslında ama.
üzüldüm şimdisanırım guatır testi de varmış içinde.[/QUOTE
canım guatır testine normal zamanda baktırabilirsin ama fsh ve lh özelikle net sonucu 2 veya 3 de cıkıyorr ..saglık olsun aslında yapılması lazım hafta sonuda senden doktormu istedi yoksa sen mi bakılmasını istedin
doktor istedi hastalığın 3. günü yapılacak dedi. o da bugüne denk geldi.
hoşgeldin canım.kabul edilirim de ne demek.tabiki.dua kapısı herkese açık.ama sürekli takip etmen gerekir canım.çünkü bazen listeye adını yazdırıp birdaha girmiyorlar ve okunan arkadaşların duaları aksıyor.Allah sanada çok fazla beklemeden versin inşaallah hayırlı bir evlat.dua listesiyle ecrin07 ilgileniyor.adını ekleyecektir.
dedim canım kaç doktora dedim tıp fakültesine de gittim. ama hafta içinde yapılır sadece dediler. özel içinparam yeterli değildi
çogu gitti azı kaldı tefriciyelerin. inşaallah kısa zamanda tamamlanacak.doktor söyledi canım. yumurtaluklar ve rahim iyi dedi. bu testleri istedi.üzüldüm şimdisanırım guatır testi de varmış içinde.[/QUOTE
amin inşaallah. 6 tane felan test var işte. bakalım artık bi de doktora sorayım. nasip işte.saglık olsun canım sakın takılma guatır testini gider yaptırırsın hafta içi fsh ve lh da çok sorun olmaz bence özelliklle adetlerin düzenliyse hormonlardan kaynaklı bir problem olmuyor çünkü olmadı gelecek ay baktırırsın inşşş baktırmana gerek kalmadan hamiş kalırsın
asbelove..........200
EMA......... .......200
ecrin23.............150
antisocial..........150+++
sürpriz06...........200
krizantem83............100
ecrin007.............200
nekadarzor...........200
muhat..............250
ayşe035...........300
eslemliva..........394
Antikdeniz:......650
seyyan............50+++
turkuaz08......100+++
kalan: .....1300
dedim canım kaç doktora dedim tıp fakültesine de gittim. ama hafta içinde yapılır sadece dediler. özel içinparam yeterli değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?