Canım iyiakşamlar ne güzel bir paylaşım böyle
Hoşgeldin aramıza evet dua okuyoruz her hafta birkaç arkadaşımız için.Okumak isteyenlere topiğimiz açık
hayırlı akşamlar
ben tesbıhlerımı ve enbıya suremi okudum yasın suremıde yarın perşembe diye yarına nıyetlendım bıtınce tekrar yazarım inşallah..bıraz hastayım grıp olmusum olurda kkya gelemessem okundu yazabılırsınız.mutlaka okurum cunku
geçmişe tam bakamadım ama hamişlerimiz varsa rabbım kucaklarına almayı nasıp etsın.
tedavıye baslayanlara rabbım emeklerını bosa cıkartmasın meleklerını gondersın inşallah.
bende gıttım bu arada doktora.
kistim hala duruyo 4 aydır hep aynı buyuklukte kaldığı için kist tedavısını bıraktık.doktorum bu senınlede kalabılır kalacaktırda dedi.bundan sonra kistle hamile kalmaya çalışıcam.çok şükürki d.kontrol haplarını bıraktık.bu ay progestana başladık.eğerki bu ayda olmassa adetın 12.ci günü çagırdı duruma göre doppler rahım fılmı cekılebılırım.bakalım ne olucak.rabbım hayırlısını nasıp eder inşallah
[/QUOTE][antikdeniz ve babası için tefriciyelerimiz
QUOTE=muhat;28561006]asbelove..........200+++
EMA......... .......200+++
ecrin23.............150
antisocial..........250+++
sürpriz06...........400
krizantem83............100
ecrin007.............200
nekadarzor...........250
muhat..............300
ayşe035...........300
eslemliva..........394+++
Antikdeniz:......850
seyyan............50+++
turkuaz08......100+++
esma..........50+++
kalan: .....650
canım geçmiş olsun inşallah hepsi döllenir güzel haber alırsın yarın hayırlı olsun tekrardanselam canlarim ben opu oldum 5 tane yumos cikti biraz az ama oneli olan kalitesi,ben bayagi bi bekliyodumsigara felan icmedimya,nasip iste sok sukur,biz bu sabah 6 da hastahanede olduk doktor bana zamani bildirken ben yanlis anlamisim esime senin 6 da orda olman lazim diye 2 saat sonrada benim opu guyaaa.neyse gittik bekledik...bekledik.....bekledik.....kimseler yok bende bi kizdim hem 6 diyolar hem kimse yok..meyerse 8 deymis yarim saat conrada benimopu oldu,dun gece uyuyamadim sabaha kadar oturdum,esime iki saat onceden sert bi turk kahvesi verdim ayiktiriyormus,spermler daha iyi hareket ediyormus onuda yaptik...sonra esim 1 aydir yumurta beyazi ictiya sperm kvami ve rengi koyulasmis bu iyi demek insallah...boyle iste ama hiic acimadi cunki bilitordum birileri(sizler) benim icin dua ediyor ve cook rahattim..cumartesi transferim var insallh kaliteli olurlar...hepini cook opuyorum hersey gonlunuze gore olsun canlarim
canım benim en son tedavimde senin gibi oldum inan nefes alamadığım için sadece kendimi düşünür durumdaydım 4-5gün ne sağa ne sola dönemedimhayy masallah nerde buyuttun o kadar yumosu tabiki anestezili olur yoksa dayanamazdinki...sorun neydi sizin..sigarayi ne zaman biraktin sen..ne cok soruyorum dimi
bizim sorun yoktu canim sebepsiz infertilite bukadar cok yumurta aslinda istenmeyen birseymis karnim resmen 4 aylik vardi acaip su topladim ve islemden 1 hafta falan yuruyemedim bile Allhtan hastanelik olmadim hic...ben ilk denemende birakmistim yumurta toplamadan once tutmayinca tekrar basladim simdide gecen ayin 16 sinden beri icmiyorum canimda istemedi hic ne hikmetse ama ben cok azaltmistim gunde ya 1 tane ya 2 tane iciyordum belkide ondan kolay oldu he bide benim esim icmiyor
Allah iyilik versin canım bende iyiyim hamdolsun sağolasınDün gittim evet önceden diş hastanesindeki yapanlar iyi yapamamış tekrardan yaptı doktor şuanda sorun yok inşllhta olmaz:18: Aminn canım aminn Allah beterinden korusun.Sen neler yapıyorsun evdemisin sürekli yoksa bir yerlere çıkıyormusun
canı nasılsın geçmiş olsun
O senin güzelliğin bitanem.Nasılsın iyisin herşey yolunda inşallah canım
Hayırlı akşamlar Allah kabul etsin canım.Geçmiş olsun bu arada grip zordur:2:İnşallah tedavin olumlu olur.rahim filmi bende yeni çektirdim sayılır biraz ağrımıştı o kadarda abartılacak kadar değil ama.umarım sonucun iyi çıkar
canım hoş geldin , altta varsın ama yazmayınca ilk ben yazayım dedim:)
ecrin23.............150
sürpriz06...........400
ecrin007.............200
nekadarzor...........250
muhat..............300
ayşe035...........300
seyyan............50+++
turkuaz08......100+++
esma..........50+++
canım geçmiş olsun inşallah hepsi döllenir güzel haber alırsın yarın hayırlı olsun tekrardan
canım benim en son tedavimde senin gibi oldum inan nefes alamadığım için sadece kendimi düşünür durumdaydım 4-5gün ne sağa ne sola dönemedim
Teşekkür ederim canım sen nasılsın nasıl gidiyor işlerbir türlü görüşemedik ama yakın zamanda süpriz buluşma olabilir hazırlıklı olun
Allah iyilik versin canım bende iyiyim hamdolsun sağolasınDün gittim evet önceden diş hastanesindeki yapanlar iyi yapamamış tekrardan yaptı doktor şuanda sorun yok inşllhta olmaz:18: Aminn canım aminn Allah beterinden korusun.Sen neler yapıyorsun evdemisin sürekli yoksa bir yerlere çıkıyormusun
canım geçmiş olsun inşallah hepsi döllenir güzel haber alırsın yarın hayırlı olsun tekrardan
canım benim en son tedavimde senin gibi oldum inan nefes alamadığım için sadece kendimi düşünür durumdaydım 4-5gün ne sağa ne sola dönemedim
zor gunlerdi ama cok sukur geride kaldi benim ikinci denemem donmuslarlaydi ve cok rahat gecirdim o donemi belkide ilkinde fazla stres ve aci vardi ondan tutmadi beni hep esim kaldirip otutturmustu Allah razi olsun ondan...
ecrin23.............150
sürpriz06...........400
ecrin007.............200
nekadarzor...........250
muhat..............300
ayşe035...........300
seyyan............50+++
turkuaz08......100+++
esma..........50+++
Canım benim Allah razı olsun senin güzelliğin canımHamdolsun iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın iyisindir inşallah
kızlar hepinize iyi akşamlar
Canım bende 50 tane okuyabilirim ekleyebilirsin benide.Allah şifa versin
canım yeni üye oldum fazla anlamıyorum .
okunacak duaları mesaj olarak atarsan sevinirim.
Teşekkür ederim canım sen nasılsın nasıl gidiyor işlerbir türlü görüşemedik ama yakın zamanda süpriz buluşma olabilir hazırlıklı olun
canım işler yoğun valla ya bide tedavimi mart başı olayım diyorum bakalım iş durumuda önemli tabi
bayılırım süprizlere....
aynen tatlım bizde ölee ama benim nisanda tam 2 yıl doluyor istemeye başlayı bebişi..gecensene nisandada düşük yapmıştım((en azından o tarihe kadar bekleyelim diyoruz bide kocacık tedavide yaa o zamana kadar belkim düzelirr degerleri inşşşşş inşşşşşşşşşşşşşş
Canım hayırlısı olsun ikna olunca başlarsınız sizde kaldığınız yerden devam edersiniz bizde öyle martta aşılama olucak kısmetse eşim 1 ay erteletti
İnşallah güzel haberini alırız canım.Soğan suyunu bende içmiştim yarıda bıraktım kokusundan hayıt suyu içiyorum şimdi
Merhaba canım teşkler sen nasılsın nasıl gidiyor işlerin yoğunsundur sanırım
Aminn canım seninde gönlünce olsun
Merhaba canım hamdolsun sen nasılsın
İnşllh bebeğin olurda tüm işin onu büyütmekle oynamakla olur
Bende seviyorum çalışmayı çocuk tedavisi için çalışmaya başlarsam birazda olsa birikim yapıcam çocuk olunca Allah kısmet ederse kendim bakmayı büyütmeyi düşünüyorum
Gözün aydın canım inşllh bundan sonra bebeğin gelir
A.s canım hoşgeldin hamdolsun seni sormalı aminnn inşallh sende Allah'a emanet ol
A.s canım olumlu gelişmelere sevindim sizin adınıza inşallah bundan sonra bebeğin seni çok bekletmeden gelir
canım sönmezin yarın transferi var sanırım. dün başka bi işlmi vardı. yarın ona ve bebeğine çok dua edelim. ikisi birlikte gelsin. ayşenn haberini nasıl aldıysak bunu öyle alalım
Ohhhhh hem seni sıkıştırıp hem ağır ağır mı yapıyordu işini iyi yapmışsın şekercim yöntem harikane desin canım ya işlemi hızlandırdı..............
Hayat sana arka arkaya dikenlerini gösteriyorsa sakın üzülme, aksine sevin. Çünkü, çok yakında gülü de gösterecektir. Hz. Mevlana
Hepinizin mis kokulu gülleri görmeniz dileğiyle...Hayırlı akşamlar dostlarım
zor gunlerdi ama cok sukur geride kaldi benim ikinci denemem donmuslarlaydi ve cok rahat gecirdim o donemi belkide ilkinde fazla stres ve aci vardi ondan tutmadi beni hep esim kaldirip otutturmustu Allah razi olsun ondan...
çok şükür canım rabbim sağlıkla kucağına almanı nasib etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?