son 7 gün geri sayım başladıı:)))
Al benden de o kadar bi yandan yazılanları okuyup bir yandan da dizi izliyorumbenimmm dizim başladııı başlıyorr daha doğrusuu :)))hürremkoliğimde azıcıkk
o geri sayım bi tek benim için başlamadıkızlar ben de çıkıyorum. kps çalışayımda sonra KePaSe olmayayım:S
emacım çok teşekkür ederim. hangi dua okunsa mutlaka iştirak ediyorsun hemde fazlasıyla. dilerim rabbimden senin de işlerin hız alır ve muradına kavuşur
asbelove..........200+++
EMA......... .......400+++
ecrin23.............150
antisocial..........250+++
sürpriz06...........400
krizantem83............200
ecrin007.............200
nekadarzor...........250
muhat..............300
ayşe035...........300
eslemliva..........394+++
Antikdeniz:.....1000
seyyan............50+++
turkuaz08......100+++
esma..........50+++
bahar27......50
hayalot.........50
kalan: ....100
canım 100 kaldı onuda ben alimmm 250 okim tam olsunnn
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN GÜZEL ARKADAŞLARIMM GÖNLÜNÜZDE NE VARSA ALLAH EN KISA ZAMANDA VERSİNN İNŞŞŞ HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUM DUALRIMIZLA AYAĞA KALKTI BABAMM İNŞŞŞ HEMDE 2 HAFTADA İNŞŞŞ DAHADA İYİ OLUR ÇOK DUYGULANDIM BENN
Senin kadar olabilirsem dua işlerinde ne mutlu bana canım.Bu ay çalışma yoğunmuş :) İnş önümüzde ki ay senin için halaylar çekeriz AMİNNN
daha eşim tahlil yaptırmadı. ama bakalım deneyelim şansımızıama 6 günlük bi iş:S
yok canımne yapabiliyorum damaaşallah arkadaşlarımız bu konuda bana fark atar. güzel ortam ben seviyorum burayı ya
Allah senden de razı olsun canım dualarımız seninle ve babanla inş baban sağlığına kavuşur sende bebişine AMİNNN
şeyyy yani nasıl söylesem benim için de dua edecek kimse var mı
şeyyy yani nasıl söylesem benim için de dua edecek kimse var mı
bu arada geçenki işim çok şükür iyi bi şekilde oldu. rabbim yüzümü kara çıkarmadı. hepinize çok teşekkür ediyoruömmmmmmmm.
iyi geceler bacılar.rabbime emanet ettim sizi.
gider ayak ya konu açılıyor ya da sayımız artıyor. kazanamazsam sizin yüzünüzden :)
Herkese selam arkadaşlar, bu ne güzel bir topic böyle, beni buraya a.sena arkadaşımız davet etti,
Bende duanın gücüne çok inanırım , 6 yıldır bebek istiyorum sebepsiz inferitliteyiz bende de eşimde de bir sorun yok ama olmuyor. Yumurta takipleri klomenler, sayısını bilmediğim bitkisel kürler, 2 kez aşılama ve 1 kez tüp bebek denedim sonuç olumsuz, 2,5 yıldır bıraktım dra gitmeyi, kayınvalideme 500 yasin okuyun demişler onu uyguladık, şimdi cuma günü reglim bitince meryem suresi okumaya başlıcam,
sizde benim için dua edermisiniz arkadaşlar ve eğer aranıza kabul ederseniz bende dualarınıza katılmak isterim.
hoş geldin aramıza canımmm bende 500yasin toplayıp inşallah yarın duamı yapacağım Rabbim dualarımızı kabul eder inşallahhhh
İnşallah bebişlerimize kavuşmamıza sebep olur dualarımızın gücü
hoş geldin aramıza canımmm bende 500yasin toplayıp inşallah yarın duamı yapacağım Rabbim dualarımızı kabul eder inşallahhhh
İnşallah bebişlerimize kavuşmamıza sebep olur dualarımızın gücü
Herkese selam arkadaşlar, bu ne güzel bir topic böyle, beni buraya a.sena arkadaşımız davet etti,
Bende duanın gücüne çok inanırım , 6 yıldır bebek istiyorum sebepsiz inferitliteyiz bende de eşimde de bir sorun yok ama olmuyor. Yumurta takipleri klomenler, sayısını bilmediğim bitkisel kürler, 2 kez aşılama ve 1 kez tüp bebek denedim sonuç olumsuz, 2,5 yıldır bıraktım dra gitmeyi, kayınvalideme 500 yasin okuyun demişler onu uyguladık, şimdi cuma günü reglim bitince meryem suresi okumaya başlıcam,
sizde benim için dua edermisiniz arkadaşlar ve eğer aranıza kabul ederseniz bende dualarınıza katılmak isterim.
Aramıza hoşgeldin canım Rabbim en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
İnşallah canım inşallah Rabbim katından sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder bizede, eğer eksiğin varsa bende okuyabilirim canım ya da burda hangi dualar okunuyorsa elimden geldiği kadar yardım ederim, cuma günü bitiyor reglim
Canımm Allah razı olsun bitirdik çok şükür arkadaşların yardımlarıylaa
Cuma günü bitiyorsa reglin muhtemelen bir sonraki haftanın listesine ekleriz seni de canım hayırlısıyla yasin ya varis ve enbiya suresinin 89.ayetini okuyoruz inşallah Rabbim kabul eder
Sağolun arkadaşlar, mü'minin mü'mine gıyabında yapılan dua çok makbuldür hemen kabul edilir ve en hayırlı şekilde duasına karşılık verilir derler, duanın kabul edilmemesi diye birşey yoktur sadece hayırlı zaman gelmemiştir çünkü biz hep Rabbimizden hayırlısını isteriz o yüzden ben hiç ümidimi kaybetmedim Allah mutlaka verecek inanıyorum çünkü vermek O'nun şanındandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?