Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

son 7 gün geri sayım başladıı:)))

hadi bakalım inşallah yumoş yumoş yeğenlerimiz olur

benimmm dizim başladııı başlıyorr daha doğrusuu :)))hürremkoliğimde azıcıkk
Al benden de o kadar bi yandan yazılanları okuyup bir yandan da dizi izliyorum

o geri sayım bi tek benim için başlamadı kızlar ben de çıkıyorum. kps çalışayımda sonra KePaSe olmayayım:S

amanınnnn git çalış bacım inşallah bu çalışmaların işe yarar da girersin bi yere şekercim

Senin kadar olabilirsem dua işlerinde ne mutlu bana canım.Bu ay çalışma yoğunmuş :) İnş önümüzde ki ay senin için halaylar çekeriz AMİNNN

Allah senden de razı olsun canım dualarımız seninle ve babanla inş baban sağlığına kavuşur sende bebişine AMİNNN

şeyyy yani nasıl söylesem benim için de dua edecek kimse var mı

bu arada geçenki işim çok şükür iyi bi şekilde oldu. rabbim yüzümü kara çıkarmadı. hepinize çok teşekkür ediyoruömmmmmmmm.
iyi geceler bacılar.rabbime emanet ettim sizi.

bu arada geçenki işim çok şükür iyi bi şekilde oldu. rabbim yüzümü kara çıkarmadı. hepinize çok teşekkür ediyoruömmmmmmmm.
iyi geceler bacılar.rabbime emanet ettim sizi.

Çok sevindim canım bundan sonra ki işlerinde de Rabbim yar ve yardımcın olsun inş bizde seni Rabbime emanet ediyoruz

gider ayak ya konu açılıyor ya da sayımız artıyor. kazanamazsam sizin yüzünüzden :)

gider ayak ya konu açılıyor ya da sayımız artıyor. kazanamazsam sizin yüzünüzden :)

Aman aman Allah korusun kazanırsın inş :) buraya bir giren çıkamıyor zaten benim de işlerim var ama çıkamıyorum bir türlü

Herkese selam arkadaşlar, bu ne güzel bir topic böyle, beni buraya a.sena arkadaşımız davet etti,
Bende duanın gücüne çok inanırım , 6 yıldır bebek istiyorum sebepsiz inferitliteyiz bende de eşimde de bir sorun yok ama olmuyor. Yumurta takipleri klomenler, sayısını bilmediğim bitkisel kürler, 2 kez aşılama ve 1 kez tüp bebek denedim sonuç olumsuz, 2,5 yıldır bıraktım dra gitmeyi, kayınvalideme 500 yasin okuyun demişler onu uyguladık, şimdi cuma günü reglim bitince meryem suresi okumaya başlıcam,
sizde benim için dua edermisiniz arkadaşlar ve eğer aranıza kabul ederseniz bende dualarınıza katılmak isterim.

hoş geldin aramıza canımmm bende 500yasin toplayıp inşallah yarın duamı yapacağım Rabbim dualarımızı kabul eder inşallahhhh
İnşallah bebişlerimize kavuşmamıza sebep olur dualarımızın gücü

İnşallah canım inşallah Rabbim katından sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder bizede, eğer eksiğin varsa bende okuyabilirim canım ya da burda hangi dualar okunuyorsa elimden geldiği kadar yardım ederim, cuma günü bitiyor reglim

Sen ne kadar süredir istiyorsun canım, senin durumun nedir?

Aramıza hoşgeldin canım Rabbim en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Canımm Allah razı olsun bitirdik çok şükür arkadaşların yardımlarıylaa
Cuma günü bitiyorsa reglin muhtemelen bir sonraki haftanın listesine ekleriz seni de canım hayırlısıyla yasin ya varis ve enbiya suresinin 89.ayetini okuyoruz inşallah Rabbim kabul eder

Sağolun arkadaşlar, mü'minin mü'mine gıyabında yapılan dua çok makbuldür hemen kabul edilir ve en hayırlı şekilde duasına karşılık verilir derler, duanın kabul edilmemesi diye birşey yoktur sadece hayırlı zaman gelmemiştir çünkü biz hep Rabbimizden hayırlısını isteriz o yüzden ben hiç ümidimi kaybetmedim Allah mutlaka verecek inanıyorum çünkü vermek O'nun şanındandır

Ne güzel yazmışsın canım Rabbim herşeyi bilir verir dediğin gibi inşallah bizde meleklerimizin bize geleceği zamanı bekliyoruzdur Rabbim sağlıkla hayırlı evlatlar nasip eylesinnn

ay kızlarr rabbim herseyin hayırlısını versin topikleri gezinirken yazıştığım bir arkadaş vardı düşük sperm ve kürlerde bir arkadaş vardı meriy kaç yıldır oda ugrasıyordu bebiş içinn ay yazdıklarını görünce şok oldum hala da şokdayım rabbim yardım etsin inşş((ocak ayında aşılama yaptırdı ve tutundu bebeği ama eşi hastaneye kontrole giderken aniden eşi sinirsel kriz geçirmişş ve hastaneye yatırmışlarr allah ım yardım etsin inşş ne verirsede hayırlısını versin inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…