Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

biz de nisana kadar beklemedeyiz, tüp bebek için bunların olduğunu bilmiyordum

canım rahat ol ALLah IN İZNİYLEE OLACAK İNŞŞŞ olumlu düşünnn tek yumurtaylaa oluyo insanların neden olmasın kii olurrr inşşş meryem süresini okuyormusun sen başladın demi benim komşumun 2 tane yumoşu olmuşş ve şimdi bebeiği 1 yaşındaa:))2 tedavisinde tuttuu ve sağlıkla aldı kucagına oğlunu çok şükürr

insallah heyirlisiylada kucagina almak nasip olur canim darisida bize olur aaa bende ananas yemeyi dusunuyordum bol bol tutunmasina yardim ediyo diye biliyordum dediklerini yaparim canim sagol..simdi ben ananas yesemmi yemesemmi bilemedim yemeyim bari yaa sut iciyim

hahahaaa heee ben fullll girmem artıkınnn 6 gün iptalll:)))))

cnm bakkkk kendineee hatta netten araştıralımmm bugünlere özel ne yapmak lazım mıışş:)))6 günün sonundaa böle olcazzz galiba muhat

canım çok güldüm yawwff:) bilmiyorum valla umarım öyle olmayız:S canım çok şekerli yiyecekler tüketmememiz lazım. çüünkü spermlerin yapısını bozuyormuş ve döllenemiyormuş.

biz de nisana kadar beklemedeyiz, tüp bebek için bunların olduğunu bilmiyordum

aynen tatlım bizde ölee ama benim nisanda tam 2 yıl doluyor istemeye başlayı bebişi..gecensene nisandada düşük yapmıştım((en azından o tarihe kadar bekleyelim diyoruz bide kocacık tedavide yaa o zamana kadar belkim düzelirr degerleri inşşşşş inşşşşşşşşşşşşşş

tatlımmm hayırlı olsunnn Rabbim beşini de a kalite embriyo olmasını nasip eder inşalllahhhhhh
Canım benim inşallahhhhh transferinde de hiç problem yaşamayıp güzel güzel değerlerle gelirsin inşallahhh 15gün sonraaa inşallah canım benim
Sende sönmezde inşallahhhh sönmez naptı bilgisi olan var mı?

canım çok güldüm yawwff:) bilmiyorum valla umarım öyle olmayız:S canım çok şekerli yiyecekler tüketmememiz lazım. çüünkü spermlerin yapısını bozuyormuş ve döllenemiyormuş.

okkk şu dakkadan itibarennn benim hayatımda şeker bitmiştirrrhayatta yemem artıkkk:)))ama günlükk çikolata yemesemmmmmmmmmmm deli olurum yaff

valla cnmm ananas tutunmada faydalıymış die biliyorum ama komşumdan duydumm hatta o bana diyo sen yaptırırsan mutlaka ye ananas diyoo:))))ama sen iyice bir araştır nolur nolmaz

canım bak yumurta işe yarıyormuş dualar ve tedavilerde birleşince oooooo sizin bebeniz taz zamanda olur. ay ne güzel bu aralar topikte hep güzel haberler var

Canım hayırlısı olsun ikna olunca başlarsınız sizde kaldığınız yerden devam edersiniz bizde öyle martta aşılama olucak kısmetse eşim 1 ay erteletti
amin canımcımmm yarında olmazsam test yapcam ama hazırlamıyorum kendimiii

60. Günleri gördüm çünküü

Işte soğan suyunu 3 gün falan içtim galiba

faydası olmuşmudur bilmiyorum
İnşallah güzel haberini alırız canım.Soğan suyunu bende içmiştim yarıda bıraktım kokusundan hayıt suyu içiyorum şimdi
Merhaba canım teşkler sen nasılsın nasıl gidiyor işlerin yoğunsundur sanırım
Günaydınnn kızlarrr
Hepimize hayırlı günler hayırlı sabahlar olsunnn
Rabbim tedavideki arkadaşlara yar ve yardımcı olsunnnnn
Aminn canım seninde gönlünce olsun
Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Merhaba canım hamdolsun sen nasılsın
İnşllh bebeğin olurda tüm işin onu büyütmekle oynamakla olur
Bende seviyorum çalışmayı çocuk tedavisi için çalışmaya başlarsam birazda olsa birikim yapıcam çocuk olunca Allah kısmet ederse kendim bakmayı büyütmeyi düşünüyorum
slm kızlarr.....nasılsınız???....ben iyii evde hala oturuyorumm şiştim valla....ben kaçtım daha kahvaltı yapmadım .....yemeden içmeden de olmuyorr

gene geldim:)
kızlar hormon testlerini yaptırdım hepsi de iyi çıktı. şimdi ne yapmam gerekiyor. sonuçları başka doktora gösterdim güzel dedi.
acaba yaptırılacak ne testim var daha.
Gözün aydın canım inşllh bundan sonra bebeğin gelir
A.s canım hoşgeldin hamdolsun seni sormalı aminnn inşallh sende Allah'a emanet ol

A.s canım olumlu gelişmelere sevindim sizin adınıza inşallah bundan sonra bebeğin seni çok bekletmeden gelir

canim benu benim 3. ilk tedavimi turkiyede olmustum...orda yumurta toplarken narkoz veriyolar turkiye bu konuda cok ileride masallah,tup tedavisinde amerikayla basabas gidiyormus...neyse iikisini de burda oldum toplam 3 oldu bu tedavimle..transfer ederken turkiyede bana su icirmislerdi hatta sikismamisimda bi se yaptilar bana ben acayip sikistim..hatta doktor biraz gecikti dedimki gelsin yoksa na var ne yok brakiyorum diye dayanamdim ama geldide konmustu ama tutmadi iste kismer....burda oyle bisey yok demis bidsey varya onunla aciyor koyyor brakiyor belki 1 dk anca sutuyor transferden korkma canim bisey omuyor...sonucta burda tecrube konusuyor demi..bu arada kuru incir yiyin esinizede verin cok iyi geliyoor findik fistik ne buldun ver

canım sönmezin yarın transferi var sanırım. dün başka bi işlmi vardı. yarın ona ve bebeğine çok dua edelim. ikisi birlikte gelsin. ayşenn haberini nasıl aldıysak bunu öyle alalım

kızlaaaar nasılsınız bakayım.okuduğum kadarıyla keyifler pek bi yerinde.aman Allah bozmasın ağzınızın tadını.şu yumurtlama dönemine gelince benimde ayın 4 ünde başlıyor.zaten aylardır anladınız siz onu...muhatçım tahlil sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim.eşinde sıra.şimdi.inş.ondada çıkmaz bir sorun da en kısa zamanda uğraşmadan dolar kucacığın..nekadarzor seninde sayın 5.hiç kötü değil.önemli olan kaliteleri.inş.embriyoların yani yumoşların çok kaliteli olurlar bir tutunurlar bırakmazlar seni.ecrin07 seninde endometrioziszedelerden olduğunu bilmiyordum.amaaaaaaan takma bende 2 kez ameliyet oldum.o kistlerlen bile hamile kalan o kadar çokki.dularını ve hatimlerini yetiştirmende de yardımcı oluruz canım merak etme.eeeeeee kızlar bu ara pek görüşemicez galiba..

ah canim benim ben artik herkese aca aca utanmaz oldum burda bitane degildi doktorum her gittigimde farkliydi ilk zamanlar bende cok sikildim ama yapacak birsey yok sifa icin gidiyoruz sonustainsallah tup bebege gerek kalmaz senin icin canim malesef belli bir donem igne vurunman gerekiyor ben kendim yaptim hepsini hic acimiyor ayni insulin ignesi gibi benim opum anestezili oldu doktor anesteziye gerek yok dedi basta sonra karar degisti sanirim cok yumurtam vardi onun icin anestezili olabilir benimkisi cok agriliydi basta ama herkesin ayni olmuyormus transfer isleminde evet sikisik olman gerekiyor ama dayanacak gibi birsey degil sonrasinda ben hemen tuvalete gitmistim korkma hepsi dayanilacak seyler bebisler icin deger ama yinede insallah gerek kalmaz tupe...

hahahaaa heee ben fullll girmem artıkınnn 6 gün iptalll:)))))

cnm bakkkk kendineee hatta netten araştıralımmm bugünlere özel ne yapmak lazım mıışş:)))6 günün sonundaa böle olcazzz galiba muhat

Allah iyiliginizi versin kizlar cok guldum hadi bakalim insallah hamis haberinizi aliriz kolay gelsin size ve sabirda ve kuvvette

canim bir arastir bana opudan sonra yasakladilar transfer sonra degil benim cok agriliydi opum anesteziliydi bide hipertumulasyon vardi belki ondandir cunku hepsi kani sulandiriyormus ve kanamaya yol acabiliyormus.....

evet canim bu aralar kizlar pek bi yogun evde calisiyolar ama ben bu aralar buralarda olucam malum transfer sonrasi dinlenicem

seyyan
selamün aleyküm

kızlaaaar nasılsınız bakayım.okuduğum kadarıyla keyifler pek bi yerinde.aman Allah bozmasın ağzınızın tadını.şu yumurtlama dönemine gelince benimde ayın 4 ünde başlıyor.zaten aylardır anladınız siz onu...muhatçım tahlil sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim.eşinde sıra.şimdi.inş.ondada çıkmaz bir sorun da en kısa zamanda uğraşmadan dolar kucacığın..nekadarzor seninde sayın 5.hiç kötü değil.önemli olan kaliteleri.inş.embriyoların yani yumoşların çok kaliteli olurlar bir tutunurlar bırakmazlar seni.ecrin07 seninde endometrioziszedelerden olduğunu bilmiyordum.amaaaaaaan takma bende 2 kez ameliyet oldum.o kistlerlen bile hamile kalan o kadar çokki.dularını ve hatimlerini yetiştirmende de yardımcı oluruz canım merak etme.eeeeeee kızlar bu ara pek görüşemicez galiba..

ee seninki 4 ünde bizimki 6 sında başlıyo
ovüden önceki 2 gün ihtimali arttırıyormuş. valla %36 ihtimal iyi:)
deneyelim bakalım.

benimde transferimin birinde o kadar çok su içmişim ki doktorlar işlem yapıyor benim gözlerden yaş akıyor.titriyorum falan.doktor dediki niye o kadar stres yapıyosun rahatla.bende rahatlayamam titremem çok sıkışık olduğumdandır.rahatlarssam iyi olmayabilir demiştim.antikdeniz tüpbebek tedavisinin hiçbir aşaması ağrılı ve acılı değil.transfer çok kolay bir işlem ve korkulacak hiçbirşey yok canım.hatta heyecanlı bir süreç.inşaallah gerek kalmadan bebiş haberini verirsin bize.

A.s canım sen nasılsın?İnşallah seninde keyfin yerindedir

krizantem cim senin kac yumos buyumustu ilk ve ikincide buzlukta varmi...insallah bende buzlugakoyacak kadar okur

Kızlar bende 6 adet yasin, enbiya suresini 100 defa ve ya Varisi çektim Allah kabul eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…