benimde transferimin birinde o kadar çok su içmişim ki doktorlar işlem yapıyor benim gözlerden yaş akıyor.titriyorum falan.doktor dediki niye o kadar stres yapıyosun rahatla.bende rahatlayamam titremem çok sıkışık olduğumdandır.rahatlarssam iyi olmayabilir demiştim.antikdeniz tüpbebek tedavisinin hiçbir aşaması ağrılı ve acılı değil.transfer çok kolay bir işlem ve korkulacak hiçbirşey yok canım.hatta heyecanlı bir süreç.inşaallah gerek kalmadan bebiş haberini verirsin bize.
krizantem cim senin kac yumos buyumustu ilk ve ikincide buzlukta varmi...insallah bende buzlugakoyacak kadar okur
krizantem cim senin kac yumos buyumustu ilk ve ikincide buzlukta varmi...insallah bende buzlugakoyacak kadar okur
A.s canım sen nasılsın?İnşallah seninde keyfin yerindedir
canım doktor ne dedi senin rahatlama formülünü duyunca
buzluk mu? yumurtaları dondurabiliyorlar mı?
canim sag yumurtaligimda 19 sol yurtaligimda 20 taneydi belkide tam tersi neyse 14 tane saglam yumurta aldilar 11 tanesi dollendi 6 tanesi 5.gune ulasti 1tane transfer edildi ikincisine 5 tane dondurduk iki tane konuldu Rabbim hayirlisini versin canim senin hepsi dollenecek insallah ve donduracaksinda merak etme Rabbimin izniyle
ayyy canım ya ne güzel muradınıza kavuşmuşsunuz. sag salim kucagınıza alıp istediğiniz gibi büyütmeyi nasip etsin rabbim.
canım kahverengı akıntı kısttenmı oluyo sankı oyle duymustum
bıde adetın bıttı ama kahverengı akıntı varsa gusulabdestın oluyo dıye bılıyorum o hastalıga gırıyo sadece gordukce abdest tazelemen gerekıyo ..
yanlısım yoksa bu bılgıyı dıyanetten ögrendım kafama takılanları arar sorarım..ıstersen bı ara
esmavscnın tesbıhlerını cektım yasınlerını kendısı okuyacaktı
hayy masallah nerde buyuttun o kadar yumosu tabiki anestezili olur yoksa dayanamazdinki...sorun neydi sizin..sigarayi ne zaman biraktin sen..ne cok soruyorum dimicanim sag yumurtaligimda 19 sol yurtaligimda 20 taneydi belkide tam tersi neyse 14 tane saglam yumurta aldilar 11 tanesi dollendi 6 tanesi 5.gune ulasti 1tane transfer edildi ikincisine 5 tane dondurduk iki tane konuldu Rabbim hayirlisini versin canim senin hepsi dollenecek insallah ve donduracaksinda merak etme Rabbimin izniyle
çok şükür canım.iyiyim.sen nasılsın dişçiye gidecektin galiba yanlış hatırlamadıysam.nasıl geçti.kanal tedavisi olacakti.bende yaptırdıydım bir dişime.keyfime gelince yerine geldi.demiştim ya daha önce bu yaşadıklarım dengesizmi yaptı ne beni.birgün iyi birgün kötü.Allah daha büyük acılarla sınamasın inş.hiçbirimizi.ne yapalım başa gelen çekiliyor.
hayy masallah nerde buyuttun o kadar yumosu tabiki anestezili olur yoksa dayanamazdinki...sorun neydi sizin..sigarayi ne zaman biraktin sen..ne cok soruyorum dimi
bizim sorun yoktu canim sebepsiz infertilite bukadar cok yumurta aslinda istenmeyen birseymis karnim resmen 4 aylik vardi acaip su topladim ve islemden 1 hafta falan yuruyemedim bile Allhtan hastanelik olmadim hic...ben ilk denemende birakmistim yumurta toplamadan once tutmayinca tekrar basladim simdide gecen ayin 16 sinden beri icmiyorum canimda istemedi hic ne hikmetse ama ben cok azaltmistim gunde ya 1 tane ya 2 tane iciyordum belkide ondan kolay oldu he bide benim esim icmiyor
yaaa canim donduruyolar ve bisey olmuyo dunyaya bile gelip yasiyo,ne tuhaf dimi bende hep hayret ederim ama boyle iste...eyer buzlukta olursa bu kadar igneyede gerek kalmiyo rahimi hazirlayip koyyolar..ve bi sansin daha oluyor hamis olmak icin...yoksa hep sil basta hersey igneler felan
Canım iyiakşamlar ne güzel bir paylaşım böyleHayat sana arka arkaya dikenlerini gösteriyorsa sakın üzülme, aksine sevin. Çünkü, çok yakında gülü de gösterecektir. Hz. Mevlana
Hepinizin mis kokulu gülleri görmeniz dileğiyle...Hayırlı akşamlar dostlarım
Ben konuya tam hakim olamadım ama anladım kadarı ıle dua okuyorsunuz galiba
bende duanıza ortak olmak ıstıyorum .
ne okunulacaksa okuyabılırım.
çok şükür canım.iyiyim.sen nasılsın dişçiye gidecektin galiba yanlış hatırlamadıysam.nasıl geçti.kanal tedavisi olacakti.bende yaptırdıydım bir dişime.keyfime gelince yerine geldi.demiştim ya daha önce bu yaşadıklarım dengesizmi yaptı ne beni.birgün iyi birgün kötü.Allah daha büyük acılarla sınamasın inş.hiçbirimizi.ne yapalım başa gelen çekiliyor.
ay maşaallah krizantem.ne yedin kızım sen ya!epi topu 8 tane falan yumurtlayabiliyorum ben.ona da şükür tabi.bazen 5 bazen 6 olduydu.ama işte 2. kalteydi benimkiler.Allah ol dememiş olmadı.benimle beraber aynı gün 4 kişiye daha yapıldıydı tarnsfer hepsinin tuttu.benim fosssssss.birde diğerlerinden doktor ümitli bile değilmiş.eh işte TAKDİRİ İLAHİ burada devreye giriyor.ALLAH seninde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.ALLAH nazarlardan korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?