Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım doktor ne dedi senin rahatlama formülünü duyunca
krizantem cim senin kac yumos buyumustu ilk ve ikincide buzlukta varmi...insallah bende buzlugakoyacak kadar okur

buzluk mu? yumurtaları dondurabiliyorlar mı?

krizantem cim senin kac yumos buyumustu ilk ve ikincide buzlukta varmi...insallah bende buzlugakoyacak kadar okur

canim sag yumurtaligimda 19 sol yurtaligimda 20 taneydi belkide tam tersi neyse 14 tane saglam yumurta aldilar 11 tanesi dollendi 6 tanesi 5.gune ulasti 1tane transfer edildi ikincisine 5 tane dondurduk iki tane konuldu Rabbim hayirlisini versin canim senin hepsi dollenecek insallah ve donduracaksinda merak etme Rabbimin izniyle

A.s canım sen nasılsın?İnşallah seninde keyfin yerindedir

çok şükür canım.iyiyim.sen nasılsın dişçiye gidecektin galiba yanlış hatırlamadıysam.nasıl geçti.kanal tedavisi olacakti.bende yaptırdıydım bir dişime.keyfime gelince yerine geldi.demiştim ya daha önce bu yaşadıklarım dengesizmi yaptı ne beni.birgün iyi birgün kötü.Allah daha büyük acılarla sınamasın inş.hiçbirimizi.ne yapalım başa gelen çekiliyor.

ayyy canım ya ne güzel muradınıza kavuşmuşsunuz. sag salim kucagınıza alıp istediğiniz gibi büyütmeyi nasip etsin rabbim.

Canımmm nasılsın esmanın tesbihlerini bende çekmiştim hatta yazdım gözden kaçmış olabilir :)

hayy masallah nerde buyuttun o kadar yumosu tabiki anestezili olur yoksa dayanamazdinki...sorun neydi sizin..sigarayi ne zaman biraktin sen..ne cok soruyorum dimi

canimbenim sanki kolaymi yasadiklarimiz dengemiz hep bozuk zaten bide morelin olmasa ustune merak etme canim seni cok iyi anliyoruz bide yasiyoruz...insallah gececek bu gunler merak etme,sonrada bu gunlerimi anariz ve sukr ederiz insallah

Hayat sana arka arkaya dikenlerini gösteriyorsa sakın üzülme, aksine sevin. Çünkü, çok yakında gülü de gösterecektir. Hz. Mevlana

Hepinizin mis kokulu gülleri görmeniz dileğiyle...Hayırlı akşamlar dostlarım

canım doktor ne dedi senin rahatlama formülünü duyunca

buzluk mu? yumurtaları dondurabiliyorlar mı?

yaaa canim donduruyolar ve bisey olmuyo dunyaya bile gelip yasiyo,ne tuhaf dimi bende hep hayret ederim ama boyle iste...eyer buzlukta olursa bu kadar igneyede gerek kalmiyo rahimi hazirlayip koyyolar..ve bi sansin daha oluyor hamis olmak icin...yoksa hep sil basta hersey igneler felan

Son düzenleme:
Ben konuya tam hakim olamadım ama anladım kadarı ıle dua okuyorsunuz galiba
bende duanıza ortak olmak ıstıyorum .
ne okunulacaksa okuyabılırım.

ay maşaallah krizantem.ne yedin kızım sen ya!epi topu 8 tane falan yumurtlayabiliyorum ben.ona da şükür tabi.bazen 5 bazen 6 olduydu.ama işte 2. kalteydi benimkiler.Allah ol dememiş olmadı.benimle beraber aynı gün 4 kişiye daha yapıldıydı tarnsfer hepsinin tuttu.benim fosssssss.birde diğerlerinden doktor ümitli bile değilmiş.eh işte TAKDİRİ İLAHİ burada devreye giriyor.ALLAH seninde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.ALLAH nazarlardan korusun.

canım hoş geldin , altta varsın ama yazmayınca ilk ben yazayım dedim:)

Allah'ın hikmeti işte. şaşırdım valla.

Canım iyiakşamlar ne güzel bir paylaşım böyle
Ben konuya tam hakim olamadım ama anladım kadarı ıle dua okuyorsunuz galiba
bende duanıza ortak olmak ıstıyorum .
ne okunulacaksa okuyabılırım.

Hoşgeldin aramıza evet dua okuyoruz her hafta birkaç arkadaşımız için.Okumak isteyenlere topiğimiz açık

hayırlı akşamlar
ben tesbıhlerımı ve enbıya suremi okudum yasın suremıde yarın perşembe diye yarına nıyetlendım bıtınce tekrar yazarım inşallah..bıraz hastayım grıp olmusum olurda kkya gelemessem okundu yazabılırsınız.mutlaka okurum cunku
geçmişe tam bakamadım ama hamişlerimiz varsa rabbım kucaklarına almayı nasıp etsın.
tedavıye baslayanlara rabbım emeklerını bosa cıkartmasın meleklerını gondersın inşallah.
bende gıttım bu arada doktora.
kistim hala duruyo 4 aydır hep aynı buyuklukte kaldığı için kist tedavısını bıraktık.doktorum bu senınlede kalabılır kalacaktırda dedi.bundan sonra kistle hamile kalmaya çalışıcam.çok şükürki d.kontrol haplarını bıraktık.bu ay progestana başladık.eğerki bu ayda olmassa adetın 12.ci günü çagırdı duruma göre doppler rahım fılmı cekılebılırım.bakalım ne olucak.rabbım hayırlısını nasıp eder inşallah

Son düzenleme:

Allah iyilik versin canım bende iyiyim hamdolsun sağolasınDün gittim evet önceden diş hastanesindeki yapanlar iyi yapamamış tekrardan yaptı doktor şuanda sorun yok inşllhta olmaz:18:Aminn canım aminn Allah beterinden korusun.Sen neler yapıyorsun evdemisin sürekli yoksa bir yerlere çıkıyormusun

valla degisik bisey yemedim sanirim igneler fazla gubreli geldi menapur ve ovitrelle kullandim ben menapurun kac doz oldugunu unuttum sanki ama 3 toza bir sulandirici katiyordum sanirim...her hafta kontrolum vardi bazen haftada iki en son kullanilan catlatma ignesinide yaptirmadilar tehlikeli diye onun yerine suprecur kullandim..aminn insallah canim ALLAH herkese nasip etsin Rabbim tez zamanda sanada versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…