Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Allah şifa versin ya, neler var ya, çok üzüldüm Allah yardım etsin eşine de.

hoşgeldin canım, seni aramızda görmek ne güzel, Allahım buradaki arkadaşlara ve sana tez zamanda çift çizgiler nasip etsin

hoşgeldin canım, seni aramızda görmek ne güzel, Allahım buradaki arkadaşlara ve sana tez zamanda çift çizgiler nasip etsin

Teşekkür ederim canım, senin sayende bende dua kulübüne katılabilcem inşallah, bu arada sen ne zamandır istiyodun senacım? Kusura bakma eski sayfalara bakıyorum ama henüz hikayeni bilmiyorum

Allah'ım şifa versin inş çok üzüldüm ya

cok uzuldum canim ya Rabbim sifa versin insallah ve en hayirlisini versin...

benim de 3 yıldır kronikleşmiş bir enfeksiyonum var ve bu tür enfeksiyon tüpleri tıkayabilirmiş, bu ay rahim filmi çekilecektim, kontrole gidince 2 tane yumurta vardı doktor filmi erteleyelim yumurtalara şans verelim dedi, çatlatma iğnesi verdi 36 saat sonra ilişki dedi ama iğneyi olduğum gün çatlamışlar, yani kaçırdık, ve bugün reglim başladı, yani aylardır ertelediğim rahim filmi kabusum tekrar gündeme geldi, doğum yapmak bana daha kolay geliyor, daha önce bir denemem oldu ve rahim ağzının darlığından içeri giremediler, ağlayarak masadan kalktım, canım sen anestezili mi yaptırdın? :18::18::18:

Teşekkür ederim canım, senin sayende bende dua kulübüne katılabilcem inşallah, bu arada sen ne zamandır istiyodun senacım? Kusura bakma eski sayfalara bakıyorum ama henüz hikayeni bilmiyorum

benim durumum biraz farklı 2 yıldır 2. çocuk için uğraşıyorum ama çok stres yapıyorum,

Son düzenleme:

hoşgeldin canım evet topiğimiz güzeldir maşaalah.tabiki senin içinde dua ederiz.inşaalah en kısa zamanda alırsın bebişini kucağına.en azından hiç bir sorun yok.o yüzden eminim en kısa zamanda olacaktırAllah gönlüne göre versin.

Canım Allah bağışlasın bir evladın varmış en azından, inşallah tez zamanda kardeşi gelir. Çok sorun edilecek bir yaşta değilsin bence boşuna stres yapıyosun. Zaten en kötü etken stres gebelik için ama seni anlıyorum bende 31 yaşındayım kafaya takmamak mümkün değil. Allah hayırlısıyla fazla bekletmez inşallah

İnşallah arkadaşım ya ağzından bal damlıyo :)

çok şükür... kızımı kucağıma aldığımda 33 yaşındaydım şimdi 37.

Arkadaşının yazdıklarını okudum, Allahım düşmanıma vermesin böyle bir durumu, inşallah hemen düzelir, gerçekten herşeyin hayırlısını istemek gerekiyor

Kızlar merhaba

Hepinize iyilikler ve güzellikler diliyorum.

Bir iki sayfa geriye bakmaya çalıştım. Ama listenin durumu için daha fazla geriye gitmedim.

Bilmiyorum, Cuma gününe yetişecek mi? Önceki haftaları düşününce sanırım biraz gecikecek gibi gibi geliyor.

Öyle olursa da -olsun sağlık olsun, kısmet ne zamansa o zamana erişecektir elbet.

Yine de, eğer olur da yarın bildirecek olanların durumuna göre, son şekliyle Cuma gününe bağışlanması için az sayıda eksiğimiz kalırsa, yani sıkıştırarak okursak yetişebilecek gibi olursa toplam okunan sayılarımız, Yasin için biriniz beni de haberdar ederseniz telefon veya sms le, ben de tamamlanması için okumaya çalışırım.

Hepinize selamlar.

Sevgimle

Son düzenleme:
canlarım günaydın
6tane yasinimi okudum tesbihlerim kaldı inşallah bu akşamda onları bitirip haber vericem

canım hoşgeldin aramıza inşallah bebeğin daha fazla bekletmez seni
tüp bebek tutmamasının nedeni ile ilgili bişey söyledimi dr.

Canımmmm Rabbim acil şifalar versin tez zamanda inşallahhhh

Canımm bana bazı doktorlar ameliyat dedi bazıları gerek yok dedi son kontrollerimde de ortada yoklar kayboldular nereye gittilerse artıkk ama yumutalıklarda değilde diğer yerlerde yapışıklık var dedi doktor benimde aklma patlamış olabliceği geldi tabi bu benim fikrimm kasım ayında aşılama yaptırdım tutmadı doktorda histeroskopi yapıcam dedi ve ben o gün bugündür doktora gitmiyorum ( hsg çok zorlu geçmişti ne bilim buna dayanabilirmiyim emin değilim tabi bide eş faktörü var bizde onda da problem var bakalım hayırlısı artık beklemek ve dua etmekten başka elimizden bişe gelmiyo

cnmmm teşekkür ederim yaa ben 850 okudum şimdi 150 daha okim tam 1000 olsun inşş babacığım bu kadar duayla şifa bulurr..amaa bugün keyfim yerinde çünküüüü babamda gelişmelerrr var çok şükürrr ayağa kalkabildi yalnız hemdee..binlerce şükürrr inşş kolu ve yüzüde iyileşir[/QUOTE]

Canım baban için çok sevindim inşallah tez zaman da eski sağlığına kavuşur
Kızlar amma kaynatmışsınız oku oku bitiremedim :))
Muhatcım sana da çalışmaların da başarılar diliyorum inşallah bu ay beklediğin güzel haberi alırsınnn isteyen herkes alır inşallahhhhhhhh

Kızlarrrr listenin yarısı bile okunmadı dahaaaa bugün perşembeee ne zman tamamlıcaz kızlar sarkmasın bu haftaaa okumayanlardan haber bekliyorum bu arada listede ki,
seminay84
m_fairy
redhair redgırl
arkadaşlar 3 haftadır gelmiyolar okumuyolar sizlerden haberi olan varmı yoksa bu hafta silicem listeden

Canım listeyi yineler misin devamlı gözümüzün önünde olunca daha iyi oluyor eksikleri görüp okuruz en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…